Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

45 Postów
Nowicjusz
Mam na dzieje ze tak jak mowisz to masz! No znam cos na ten temat karzdemu norku brakuje slonca I oni na 99% pokrenconi. To jak u musulmana !!! On gwizde dostanie z nieba so poki nie staniesz go zona!! A potem dopiero zaczyna sie kino!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Przecież Norki to brudasy I - wszej klasy!!!!! śmierdziele w każdą niedziele!!! ,a ich brak kultury do kanałów przenoszą szczury..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(broda)
Wiking
z artykułu wynika ze polki muszą więcej dawać na prawo i lewo żeby mieć dach nad głową w tej cudownej krainie absurdu,choć opinie maja już wyrobiona w śród zagranicznych facetów ze zrobią wszystko dla kasy a najlepiej 4 literami hehhe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Kola2 napisał:
Mam na dzieje ze tak jak mowisz to masz! No znam cos na ten temat karzdemu norku brakuje slonca I oni na 99% pokrenconi. To jak u musulmana !!! On gwizde dostanie z nieba so poki nie staniesz go zona!! A potem dopiero zaczyna sie kino!!!

Chetnie poczytam o twoich doswiadczeniach jako zona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
1.To kolejna dyskusja typu: BO WSZYSCY (...*) TO (...**)
*- uzupelnic wstawiajac dowolna nacje lub grupe spoleczna
**-uzupelnic wstawiajac dowolna negatywna obiegowa opinie.

2.Zakonczenie artykulu jest nie na miejscu, moze nie obsceniczne, ale na pewno nie na miejscu.

3.Co kraj to obyczaj. Pojedzcie do Afryki, na daleki (lub nawet srodkowy) Wschod, do Ameryki poludniowej czy Lacinskiej, a dopiero zobaczycie co to znaczy dziwne podejscie do spraw damsko-meskich. I stwierdzicie ze w Norwegii jest wrecz po polsku i katolicku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(v8powerage)
Wiking
o to mi pasuje wlasnie bo ja nie umiem podrywac i uganiac sie za dziewczynami po miescie ekstra kraj polska jest do niczego wszystko facet musi robic i jeszcze miec bmw haha chyba wam odbilo polskie panie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
missPolak napisał:
Haha trochę bzdurny ten artykuł ;P ja mojego zaraz już męża poznałam w pracy i od pierwszego momentu zabiegał o mnie - ciągle pisał i dzwonił, przynosił kwiaty, wychodziliśmy na randki kilka razy w tygodniu i przenigdy nie pozwolił mi zapłacić za cokolwiek... Dodam że jest Norwegiem z pradziada bez domieszek innej narodowości także drogie panie takie egzemplarze też się tutaj trafiają.
JAKIŚ KUTAS ŚLEPY MUSI BYĆ ŻE CIĘ CHCIAŁ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(v8powerage)
Wiking
Teraz jest ten parytet, więc powinny same podrywać, równe prawa to i równe obowiązki tak czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok