Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
napisał:
Po trzecie wyjasnij moze w jaki sposob napisanie posta moze mnie zdefiniowac? To jedynie opinia przypisana do wymyslonego nicka. P. elekt jest memem, nosnikiem pewnej informacji kulturowej. W zaden sposob nie definiuje mnie jako czlowieka, moze byc calkowicie falszywy, prawdziwy badz mieszany w zaleznosci od nastroju. Poczytaj Blackmore to moze pojmiesz, ze nie jest to jedynie zabawnie przerobione zdjecie.

a sam na podstawie cudzych postow tworzysz jakies teorie spiskowe

zegnam hipokryto

No dawaj osobniku - prowadzisz swoja chlopska korekte gdy ci pasuje. Gdy argumentow brak stosujesz błąd niedostatecznego uzasadnienia.

Ja bede konsekwentnie prosil o link do tych 9 lat pobytu.

Smialo, szukaj, szukaj.

ty obrzezany jestes jak jasta ?
bo wpadasz na forum i usilujesz z kazdego zrobic idiote tymi swoimi erudycznymi wykutymi wstawkami
w szkole pewnie byles kujonem i nikt cie nie lubil
zgadlem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
wrzeszczot napisał:
Prezydent_elekt napisał:
napisał:
Po trzecie wyjasnij moze w jaki sposob napisanie posta moze mnie zdefiniowac? To jedynie opinia przypisana do wymyslonego nicka. P. elekt jest memem, nosnikiem pewnej informacji kulturowej. W zaden sposob nie definiuje mnie jako czlowieka, moze byc calkowicie falszywy, prawdziwy badz mieszany w zaleznosci od nastroju. Poczytaj Blackmore to moze pojmiesz, ze nie jest to jedynie zabawnie przerobione zdjecie.

zegnam hipokryto

No dawaj osobniku - prowadzisz swoja chlopska korekte gdy ci pasuje. Gdy argumentow brak stosujesz błąd niedostatecznego uzasadnienia.

Smialo, szukaj, szukaj.

bo wpadasz na forum i usilujesz z kazdego zrobic idiote tymi swoimi erudycznymi wykutymi wstawkami
zgadlem ?

Nie probuj rozwadniac "clue" To czy jestem obrzezany i jak mi szlo w szkole nie jest przedmiotem sporu. Moge twoje brednie rozpisac wdlug praw rachunku zdan ale i to nie należy do sprawy.
Odrzucam demagogie ktora sie posilkujesz i prosze o proste odpowiedzi. Ta sama technika jak stosujesz wobec janka.

onus probandi - ciezar dowodu spoczywa na tobie. Nie wierc sie niczym piskorz lecz odpowiedz. Inaczej twoje tezy, przeklamania i naditerpretacje sa gowno warte.

Bez znaczenia ile przytoczysz linkow i opinii - nieuprawniony jest na ich podstawie wniosek, ze teza jest wlasciwa. Kazdy z nich moze byc falszywy a moze tylko jeden bez wzgledu na liczbe prawidlowosci ktore na ich podstawie zaobserwowales. Nie ma wnioskow uniwersalnych, ale wiem, ze i tak tego nie pojmiesz i dalej bedziesz plodzil brednie ku uciesze motlochu.

....na jakis czas cie olewam osobniku z zaburzeniami, Pisz dalej o zydach, polsce, pisie i zlodziejach.
W koncu to forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
bumel napisał:
Korzysci???jakie korzyści??? kto pyta???,jeśli oczekujesz ze po zmianie,przyjeciu,bedziesz,staniesz się milionerem,no tylko przyklasnąć tobie,,,,ale jeśli znasz,wiesz,umiesz,znasz prawo ,prawa obywatela królestwa,to nie umrzesz z głodu,a w Polsce umrzesz,jesli nie masz ciotki w PO lub babci z emerytura,w NO jako obywatel masz nieskończone możliwości,mozesz np.pracowac w Trømso,lub pracować w USA jako malarz

Rozumiem, zeby zabezpieczyc sie od smierci glodowej nalezy przyjac norweskie obywatelstwo? Czy obywatel RP nie moze pracowac w obu wymienionych miejscach?

Jakie jalowe musi byc zycie osoby, ktora ze strachu przed smiercia wyrzeka sie wlasnej tozsamosci( jezeli w ten sposob rozumie ona obywatelstwo)
Powiem czy panie tak - bez wzgledu na obywatelstwo czeka cie smierc. Z glodu, starosci, chorob. Czy to pora by sie nad nia w ten sposob zastanawiac? Nie wystarczy po prostu zyc? Czerpac z niego ile sie da?
Koniunkturalizm, ktory prezentujesz jest bardzo zalosny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
wrzeszczot napisał:
Prezydent_elekt napisał:
napisał:

zegnam hipokryto

Smialo, szukaj, szukaj.

zgadlem ?

Nie probuj rozwadniac "clue" To czy jestem obrzezany i jak mi szlo w szkole nie jest przedmiotem sporu. Moge twoje brednie rozpisac wdlug praw rachunku zdan ale i to nie należy do sprawy.
Odrzucam demagogie ktora sie posilkujesz i prosze o proste odpowiedzi. Ta sama technika jak stosujesz wobec janka.

onus probandi - ciezar dowodu spoczywa na tobie. Nie wierc sie niczym piskorz lecz odpowiedz. Inaczej twoje tezy, przeklamania i naditerpretacje sa gowno warte.

Bez znaczenia ile przytoczysz linkow i opinii - nieuprawniony jest na ich podstawie wniosek, ze teza jest wlasciwa. Kazdy z nich moze byc falszywy a moze tylko jeden bez wzgledu na liczbe prawidlowosci ktore na ich podstawie zaobserwowales. Nie ma wnioskow uniwersalnych, ale wiem, ze i tak tego nie pojmiesz i dalej bedziesz plodzil brednie ku uciesze motlochu.

....na jakis czas cie olewam osobniku z zaburzeniami, Pisz dalej o zydach, polsce, pisie i zlodziejach.
W koncu to forum.

beznadziejny jestes twoje wypowiedzi sa sprzeczne ze soba i wzajemnie sie wykluczaja oraz nijak sie maja do obiektywnie zaistnialej rzeczywistoasi a arbitralne twierdzenia wykluczaja cie z grona ludzi adekwatnych do dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sam to wymysliles czy żona z córkami w nocy pomogły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok