I myślicie że tak zupełnie bez powodu zabierają dzieci. Tylko dlatego bo jest smutne, albo dziecko okłamie albo co lepsze na podstawie anonimu. Wszystkie info muszą sprawdzić a rodzice pokazują tylko jedną str medalu. Przecież publicznie nie powiedzą ze nadużywają klapsy, alkoholu czy zostawiaja dziecko bez opieki bo weekend. Właśnie te powielane plotki które po entym razie są już tak zniekształcone żyją swoim życiem i straszą ludzi którzy tu przyjeżdżają. Skoro wychowuje swoje dziecko poprawnie zgodnie ze swym sumieniem to dlaczego mam się bać BV ???? Przecież oni nie stoją za każdym krzakiem i czekają kiedy krzykniemy na swoje dziecko. Polecam wszystkim niedowiarkom spotkania organizowane z BV gdzie mozna zadawać pytania do bólu i rozwiać swoje wątpliwości! Pewnie popełniają błędy, ale wierzę że ta instytucją bardziej pomaga niż szkodzi. Zobaczcie co dzieje się w Polsce. Średnio co 2-3 miesiące podają że kolejne dziecko zostało pobite lub śmiertelnie skatowane. Dlaczego u nas ludzie nie reagują ???? Bo co ? bo to nie moja sprawa?? bo jeszcze będą mnie ciągać po sądach? bo sąsiad się na mnie obrazi??? Jest totalna znieczulica!!!
9 Lat, 11 Miesięcy temu