Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ty na drugi raz nie strasz Polki, że im dzieci bez powodu BV pozabiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
oppland napisał:
To my mylimy sprawy...bo janek odp wczesniej o sprawie z Rudkowskim ty mowisz o sprawie innyxh dzieci. ..

Generalnie pisze o tym, ze glupota ludzka nie zna granic
Takim bagom i podobnym, to faktycznie powinni dzieci odbierac juz na granicy. Byla impreza, matka pila, ojciec pil. Wpadlo BV wyprowadzilo ojca bo sie awanturowal, a matka polka sie tak zdenerwowala, ze przy BV i policji pila kolejne piwo
A baga uparcie szuka na to paragrafu, bo obywatel ma zagwarantowana wolnosc i picie alkoholu w domu. Dzieci wedlug niej nie maja prawa byc pod opieka trzezwego rodzica/opiekuna.
Boze....widzisz i nie grzmisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Kongeriket Norges Grunnlov paragraf 102 Enhver har rett til respekt for siitt privatliv og familieliv ,sitt hjem og sin kommunikasjon jestem pełen wyrozumiałości ,że jak się prowadza te kury szczać to ciężko zrozumieć i respektować norweskie prawo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Beton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
masz problem ze zrozumieniem norweskiego prawa??? paragrafu 102? nie dziwi mnie to.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zbrojony beton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
dalej nie rozumiesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Jest konstytucja, ale sa tez ustawy, rozporzadzenie i okolniki/ kurenda. Zapewne nie sa w konflikcie z ustawa zasadnicza skoro na tej podstawie odbiera sie dzieci.

Ale ja mam inna teorie. Pytanie przmi - Czu do takiego odebrania dzieci musialo dojsci? Odp.
Widocznie musialo skoro doszlo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
Hehehehe ........debil Mysli ze jak tylko to sie dzieje prywatnie to juz moze swoje dzieci molestowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
widze ze najwiecej maja do powiedzenia ci co dzieci nie posiadaja
stary kawaler , prawiczek,pedal i jakas mocherowa babcia

polactwo o aborcji tez sie wypowiada Kaczynski i Pawlowicz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1