Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek zaborowski (6105 niezalogowanych)
1 Post
Hennryk Kowalczyk
(Hennryk37)
Wiking
Jestem za tym ,najlepiej zeby byli razem z rodzina jak można żyć 8 lat osobno a są tacy żona w polsce dzieci a mąz w Norwegi i samotny a pobiera a niekiedy sa Rozwiedzeni i pobiera tą kase daje jako alimety i mu dużo zostaje powinni coś z tym zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Hennryk Kowalczyk
(Hennryk37)
Wiking
Niech coś z tym zrobią, może rodziny by byli razem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jolanta38 napisał: pobiera tą kase daje jako alimety i mu dużo zostaje powinni coś z tym zrobić
---
BARDZO NIELOGICZNA ... i zarazem ... ZAWISTNA ARGUMENTACJA , roszczeniowa ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jolanta38 napisał:
Niech coś z tym zrobią, może rodziny by byli razem

jola wracaj do przedzszkola....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...szkoda

(albo i nie) ze

z jolanta,nie da

sie juz nic zrobic...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marcemil napisał:
I bardzo dobrze - jak będę mieć dzieci to tutaj i wole by te pieniądze szły na moje dziecko, na lepsze szkoły, bezpieczeństwo i opiekę medyczną tutaj a nie gdzie indziej.
Skończy się wysyłanie zasiłków do Polski, bo przy najniższej norweskiej pensji stać każdego na utrzymanie dziecka w Polsce, nie potrzebuje się "zasilać"

Ty i tu podobne co się tu wypowiadali jesteście całkiem popierdolone ....jak ktoś płaci podatki w norge to na twoje dziecko ma płacić poprzez podatki 970 NOK a na swoje dziecko w polsce ma dostać 100 NOK i to jeszcze może od naszego biednego państwa ????? od teraz jestem za tym żeby wszystkim zamieszkałym w norge obciąć rodzinne o połowę o dołożyć tym co tęsknią za dziećmi !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Widze, że polak za pare koronek to nawet rodzine zostawi, zamiast ściągnąć ich tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
NOREK napisał:
Widze, że polak za pare koronek to nawet rodzine zostawi, zamiast ściągnąć ich tutaj.

sam sobie sciagnij.......skore z freda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
masz jakieś aluzje do mnie ??? norek . może nie każda rodzina chcę się tu przeprowadzać ? może nie które żony wolą być w pl i nie mieć norweskich luksusów ? czy jesteś tak tępy żeby nie zrozumieć że różne są sytuacje czy sprawy rodzinne .....a wracając do tematu to co ma ku...wa zasiłek rodzinny do tego ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Już dawno się wypowiedziałam na temat pracującego tatusia za granicą i mamusi tipsiary wylegującej się w piaskownicy której dobrze z pieniążkami norweskimi i ani do pracy ani do przeprowadzki do Norwegii jej się nie pali, więc to jaką sytuacje ma mamusia z dziećmi w pl to zasługa jej lenistwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok