kryss napisał:
maryjanek-od jakiego czasu rozbrykales sie bardzo i to ty wszystkich probujesz rozstawiac po katach,ni mowie tu o rudej,i jesli cos komentuje to czytam wczesniej.
deni-tym razem sie z toba zgodze
lena -nic nie sugerowalem pod twoim adresem
moze krzysiu jest potrzebny i ktos taki jak ja?
moze trzeba było kogos takiego jak ja tutaj?
zdaje sobie sprawe pisząc pewne posty,ze sie nie podobaja,ale czy powinny?
jestes juz duzym chłopcem i powinienes wiedziec,ze zycie to nie bajka i czasem trzeba pierdolnąc reką w stół......
I wbrew pozorom czytam(niektóre) posty i wyciagam wnioski na przyszłosc......
Ale mam nature dosc porywczą i czasem poprostu scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni, wiec i czasami jest dosc (zbyt) drastycznie.....
PS: Czy uwazasz, ze gdybym był tu intruzem, nie nie wnosił, siał ferment i ublizał ludziom bezpodstawnie, to byłbym tu w dalszym ciągu?
Dawno zostałbym usuniety.....
By the way > dzieki za wyrozumiałosc i pozdrowienia dla adminów/moderatorów : ))
maryjanek-od jakiego czasu rozbrykales sie bardzo i to ty wszystkich probujesz rozstawiac po katach,ni mowie tu o rudej,i jesli cos komentuje to czytam wczesniej.
deni-tym razem sie z toba zgodze
lena -nic nie sugerowalem pod twoim adresem
moze krzysiu jest potrzebny i ktos taki jak ja?
moze trzeba było kogos takiego jak ja tutaj?
zdaje sobie sprawe pisząc pewne posty,ze sie nie podobaja,ale czy powinny?
jestes juz duzym chłopcem i powinienes wiedziec,ze zycie to nie bajka i czasem trzeba pierdolnąc reką w stół......
I wbrew pozorom czytam(niektóre) posty i wyciagam wnioski na przyszłosc......
Ale mam nature dosc porywczą i czasem poprostu scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni, wiec i czasami jest dosc (zbyt) drastycznie.....
PS: Czy uwazasz, ze gdybym był tu intruzem, nie nie wnosił, siał ferment i ublizał ludziom bezpodstawnie, to byłbym tu w dalszym ciągu?
Dawno zostałbym usuniety.....
By the way > dzieki za wyrozumiałosc i pozdrowienia dla adminów/moderatorów : ))