Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tim Po Bogusław K (3656 niezalogowanych)
8 Postów
Jerzy JURAS
(elektromaniak3)
Wiking
Buractwo z Polski,wstydzcie sie,ale wy wstydu niemacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
marianek73 ej jesres normalny,twoja mama i twoj tata nie maja takiej samej krwi,i co myslisz .to twoja rodzina,??? !!!!! ale ok,jestes z polski i jestes glupi.i nie wiesz co to rodzina.a twoj poziom inteligencji wynosi zero.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
deni -pacanku -jesli myslisz ze ktos jest glupi bo jest z polski-to mysl tak dalej-
pokazuje to jedynie ze sam nie myslisz -i obys sie kiedys o tym przkonal-

ps.to pochwal sie skad i kim ty jestes madralo,a moze sie wstydzisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
deni_oslo napisał:
marianek73 ej jesres normalny,twoja mama i twoj tata nie maja takiej samej krwi,i co myslisz .to twoja rodzina,??? !!!!! ale ok,jestes z polski i jestes glupi.i nie wiesz co to rodzina.a twoj poziom inteligencji wynosi zero.

nie chce zasmiecac tego wątku, wiec napisze krótko : mama i tata, to więzy krwi i geny i nie potrzeba miec tej samej grupy krwi!

A to bardzo ciekawe, bo ty trez jestes chyba z Polski, wiec stoisz w jednym szeregu ze mną i całą resztą, blisko 40 mln resztą....
Jesli mój iloraz to według ciebie zero, to twój jest mniej niz zero : ))
ps: zeby kochac swoją zone, wcale nie trzeba byc jej rodziną!
Ja kocham wszystkie kobiety (oprócz Jasnej) , czy tzn ze mam dużą rodzine?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
deni_oslo napisał:

nie chce zasmiecac tego wątku, wiec napisze krótko : mama i tata, to więzy krwi i geny i nie potrzeba miec tej samej grupy krwi!

A to bardzo ciekawe, bo ty trez jestes chyba z Polski, wiec stoisz w jednym szeregu ze mną i całą resztą, blisko 40 mln resztą....
Jesli mój iloraz to według ciebie zero, to twój jest mniej niz zero : ))
ps: zeby kochac swoją zone, wcale nie trzeba byc jej rodziną!
Ja kocham wszystkie kobiety (oprócz Jasnej) , czy tzn ze mam dużą rodzine?

Ja kocham wszystkie kobiety (oprócz Jasnej) , czy tzn ze mam dużą rodzine? znaczy się Marianek ,że mnie też kochasz ?????????? wooow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jasna

sprawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jesli tylko lubisz byc kochaną, to i owszem > love u 2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

no i oki ... lepiej być kochaną niż rudą i nie lubianą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lena003 napisał:
marianek73 napisał:

no i oki ... lepiej być kochaną niż rudą i nie lubianą

heh no, zapewne o wiele przyjemniej byc adorowanym, kochanym, czuc sie potrzebnym, porządanym,itp niz rudą wrednotą

pan Bóg stworzył rudego, zeby uwazac na niego.....
ps: poznałem juz detki rudych(wrednych) typów i musze przyznac,ze zadne z nich nie było....normalne!
ostatni mój rudy "przyjaciel" wykrecił mnie na 7 tys nok
100% poznanych przeze mnie rudzielców, to wredne, zakłamane, egoistyczne, podstępne, fałszywe istoty!
Wiec chyba juz nigdy sie do nich nie przekonam, choc nauczony doswiadczeniami "nigdy nie mów nigdy" kto wie.......
ostatnie zdanie NIE dotyczy Jasnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
oj ty glupia glowo..nie jestem polakiem,i nigdy nim nie chce byc.jestem na tej stronie bo lubie dziewczyny.kochasz kazda dziewczyne,ale kazda dziewczyna nie kocha ciebie! zrobiles raz malzenstwo i to twoja familia,poniewaz na tym swiecie.kazdy czlowiek jest rodzina ,,brat siostra`` ale ty jesli jestes inteligentny zostajesz w swoim kraju,i nie robisz w innych krajach gowna.ale widze ze nie masz szkoly i nie wiesz co to rodzina.jezeli robisz malzenstwo to twoja zona jest rodzina,a nie obcym czlowiekiem. twoja mama jest zona dla taty,i zapytaj tate czy jest rodzina dla niego, kazda matka jest zona dla kogos,i dlatego to jest jedna rodzina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok