Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tim Po Bogusław K (3653 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
No super.. teraz to jeszcze żona to nie rodzina..
woow

Czyli Lena nie będzie się na męża obrażać jak jej na spotkania rodzinne nie bedzie zapraszał, bo ona nie rodzina przecież..

Lepiej być rudą i wredną, ale kochaną przez faceta, który WIE co to rodzina, niż kochaną przez faceta, który kocha wszystkie kobiety...
... to stwarza spore zagrożenie chorobami ( wiadomo jakimi ;P )

Idąc dalej... dziecko adoptowane nie może po 15latach życia u nowych rodziców mówić o nich "rodzina" ??

Smutny ten twój świat..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
urzekła mnie twoja historia.....
zwłaszcza to " jesli robisz rodzine" .....
co ty tu robisz i skąd przyjechałes?
pytam o narodowosc ( wiesz co to) ?
bo patrząc na twoje zdjecie(o ile jest prawdziwe) to jestes krzyżówką wszystkiego z.... niczym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ze

niby jak

cyt: 'kazda matka jest zona dla kogos,i dlatego to jest jedna rodzina'

kurna

czyli jak czyjas matka nie bedzie zona nikogo,to bedzie wiele rodzin?

nie ma lekko (a nawet letko)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Jasna napisał:
woow

Czyli Lena nie będzie się na męża obrażać jak jej na spotkania rodzinne nie bedzie zapraszał, bo ona nie rodzina przecież..

Lepiej być rudą i wredną, ale kochaną przez faceta, który WIE co to rodzina, niż kochaną przez faceta, który kocha wszystkie kobiety...

Idąc dalej... dziecko adoptowane nie może po 15latach życia u nowych rodziców mówić o nich "rodzina" ??

Smutny ten twój świat..

... to stwarza spore zagrożenie chorobami ( wiadomo jakimi ;P ) ............?????????? przepraszam Jasna ,możesz jaśniej mi wytlumaczyc twą aluzję?????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
woow

Smutny ten twój świat..

witaj "złota" dziewczyno : )
no to jedziemy po kolei....

I: czy na spotkania rodzinne, jako jej członek mam obowiązek zabierac tylko rodzine/zone?
co jesli Lena byłaby tylko moja narzeczoną? Ponad to, ublizyłas jej zakładając z góry,ze zaraża...!
II: To, ze tłumaczysz sobie,ze Lolek cie kocha, to najwiekszy twoj błąd, bo przebudzenie bedzie bolesne : )
III: co w tym złego,ze kocha sie wszystkie kobiety?płec piękna to kochane stworzenia i dadzą sie kochac, nie dot.ciebie!
IV: czy według ciebie kochac kogos, to oznacza ze trzeba z nim chodzic do łóżka?
Idąc dalej > czy jako kochający swoją córke ojciec, powinienem uprawiac z nią sex?
to samo dotyczy mamy, taty i wszystkich których kocham(jest ich sporo)
Natomiast twojego ostatniego zdania komentował nie bede, bo nijak sie ma do moich postów,wiec uznam go za brak argumentów z twojej strony.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
Jasna napisał:
woow

Smutny ten twój świat..

witaj "złota" dziewczyno : )
no to jedziemy po kolei....

I: czy na spotkania rodzinne, jako jej członek mam obowiązek zabierac tylko rodzine/zone?
co jesli Lena byłaby tylko moja narzeczoną? Ponad to, ublizyłas jej zakładając z góry,ze zaraża...!
II: To, ze tłumaczysz sobie,ze Lolek cie kocha, to najwiekszy twoj błąd, bo przebudzenie bedzie bolesne : )
III: co w tym złego,ze kocha sie wszystkie kobiety?płec piękna to kochane stworzenia i dadzą sie kochac, nie dot.ciebie!
IV: czy według ciebie kochac kogos, to oznacza ze trzeba z nim chodzic do łóżka?
Idąc dalej > czy jako kochający swoją córke ojciec, powinienem uprawiac z nią sex?
to samo dotyczy mamy, taty i wszystkich których kocham(jest ich sporo)
Natomiast twojego ostatniego zdania komentował nie bede, bo nijak sie ma do moich postów,wiec uznam go za brak argumentów z twojej strony.....

hmmmm.....nie pozostaje mi nic innego niż SPADAĆ z tego popieprzonego forum ,,,co by innych broń boże nie ''zarazić'' ....
'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
teraz widze ,ze jestes inteligentny.moje IQ jest wyzej niz twoje,zeby rozmowiac z toba,i nie mam ochoty rozmawiac z kims kto ma zero IQ to nie wazne z kad jestem ,to jest moje zdjecie,wszyscy ludzie sa tacy sami,ale kazdy musi wiedziec co kiedy ma powiedziec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..czyli

ty juz lepiej

nic nie mow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
deni_oslo napisał:
teraz widze ,ze jestes inteligentny.moje IQ jest wyzej niz twoje,zeby rozmowiac z toba,i nie mam ochoty rozmawiac z kims kto ma zero IQ to nie wazne z kad jestem ,to jest moje zdjecie,wszyscy ludzie sa tacy sami,ale kazdy musi wiedziec co kiedy ma powiedziec.

skoro nie wiesz skad jestes,a twoje IQ jest zbyt wysokie to wracaj na drzewo w pizdu, bo tam twoje miejsce!
I nie wszyscy ludzie są tracy sami,bo ja nie jestem jakimś tam przybłędą i mam narodowosc w przeciwienstwie do ciebie!
Jestem Polakiem i nie oznacza to,ze jestem głupi tylko dlatego,ze pochodze z Polski, tak jak raczyłes to wczesniej napisac kurwa twoja mać!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
deni_oslo napisał:

skoro nie wiesz skad jestes,a twoje IQ jest zbyt wysokie to wracaj na drzewo w pizdu, bo tam twoje miejsce!
I nie wszyscy ludzie są tracy sami,bo ja nie jestem jakimś tam przybłędą i mam narodowosc w przeciwienstwie do ciebie!
Jestem Polakiem i nie oznacza to,ze jestem głupi tylko dlatego,ze pochodze z Polski, tak jak raczyłes to wczesniej napisac kurwa twoja mać!

Po raz pierwszy przyznam ci rację - to nie oznacza, ale w twoim przypadku tak jest.
No przykre.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok