Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tim Po Bogusław K (3653 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:

do JASNEJ > co tzn. "pojasnic" ?
Adres tej strony do Mn.pl wiec wypadało by pisac w jezyku ojczystym
musisz ruda porzadniej udeptywac ten swoj przyszły grunt, bo poki co to grząskie bagno.....

Widzisz... i znowu to samo.. pouczasz, nauczasz, moralizujesz... i kolejny raz zdania nie umiesz sklecić.

coraz słabiej...

(t i d nawet koło siebie nie leżą)

za dużo %??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dzis grzecznie i mało %, poniewaz do domku jade w tyg, wiec nie forsuje sie zbytnio, bo tam wszystko zupełnie inaczej smakuje
tyle,ze ty tego nie wiesz,ale niebawem sie dowiesz.....
pisząc jedno zdanie,mysle o innej mozliwosci napisania go i stąd te zamiany (do),zamiast (to)....: )
np: adres DO strony
lub adres strony TO......
Nie odpowiedziałas mi na postawione, proste pytanie....
co tzn. "pojasnic" ?
młodziezowy slang to nie jest, wiec gdybam ze to jakis bytomski odłam tego waszego czegos....
NIE pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

Ten kredyt chyba tak na ciebie złe wpływa, bos coraz gorszy i chamski
I radze wziąc sie w garsc, bo idą kiepskie czasy dla lanserów za nie swoje/bankowe pieniądze.....
Na wszystko w zyciu jest czas, a niektórzy chcą miec wszystko juz, tak jak ten zawodnik z polsko/holandii, co to twierdził ze mu sie kurwa nalezy......
Tobie krzysiu tez niekoniecznie sie należy, bo łysa głowa, wcale nie musi oznaczac podeszłego wieku i mądrej zawartosci, czego ty jestes najlepszym przykładem

Smutny koniec poety na forum /tak przewiduję/.
Na odchodne pokazał klasę - wywlekł rzeczy, które nigdy nie powinny pojawiać się w dyskusjach, a nawet kłótniach /a tym bardziej, że chodzi o kolegę/.
I już nie chodzi o skończone klasy, czy nie skończone, ale o to, czego w żadnej szkole nie uczą.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
R.I.P. (*)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Artur Kaminski
(kortega7)
Wiking
Nie no nie wierze , te komentarze to czego tycza ? Nie chce mi się czytać od początku bo szkoda prądu na to , ale powinniście się przenieść na pudelek, kafeterie lub coś w tym stylu ( towarzystwo wzajemnego adorowania się i dowartościowywania). Szczere kondolencje dla Rodziny.
Ps.Kontrola była i nic nie wniosła może jeszcze jedna by się przydała ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maryjanek-no i wylazl z ciebie totalny zakompleksiony buraczyna/cwiercinteligent,
do tego zazdrosny i zawistny,
co do lansu to wszyscy widza kto tu sie lansuje ze swoimi wielkimi jajami,polmilionowym dochodem i wielkim ego wielkiego kierowcyC+E,tyle ze w tym kraju kiepsko wygladasz na tle pan ktore prowdza takie same autka ,a ledwo widac je kabinie,
oraz wielkim domem i wspaniala fura w pl.
ps.szkoda ze nigdy nie pochwaliles sie ile paliwa na lewo pusciles zeby na ten dom uciulac.
a gdybys faktycznie mial takie jaja i byl taki figo fago gepard chester dawno mialbys w pl wielka blyszczaca ciezarowke na alufelach i mialbys gleboko no czy uk.ale twoje wielkie jaja sa niestety tylko malymi wydmuchanymi jajeczkami.
tylko nie pier... ze sie nie oplaca mam kumpli kierowcow z wlasnym transportem

przepraszam ze akurat w tym watku to napisalem ,ale juz nie wytrzymalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
i kto to mówi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Artur Mikolaj
(TRUTKA)
Wiking
Nie uwazacie ze bardziej rozsadne bylo by zalozenie POSTA "Problemy MARYjANKA,pana Nie POLAKA, i innych dewiantow ktorzy w poscie o smierci rodaka urzadzili sobie poletko do wymiany niezwykle inteligentnych i kasliwych uwag. Owszem jestem niesamowicie zaskoczony wasza elokwencja i niesamowitym poczuciem wlasnych wartosci ale to nie miejsce na to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Owszem jestem niesamowicie zaskoczony wasza elokwencja i niesamowitym poczuciem wlasnych wartosci ale to nie miejsce na to

mnie raczej dziwi chumor co nie których.........od razu poznać chrześcijanina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok