B.K. napisał:
Lindemans napisał:
A mozesz mi wskazac gdzie niby wszystkich wyzywam i ponizam - chetnie zobacze 
Czy tylko tak sobie dorabiasz ideologie do dupy ?
Ciemnogrod nazywam ciemnogrodem, a prostaka prostakiem, wulgarna babe nazywam wulgarna baba, a gdzie twierdze, ze wszyscy tacy sa ? hæ?
Obrazilabym znaczne grono forumowiczow, gdybym ich wsadzila do jednego worka z toba. Jednak, nie wiedze problemu, zebys poparla swoje insynuacje jakas moja wypowiedzia o "wszystkich"
. W przeciwnym wypadku, pozostanie to bezwartosciowym pluciem na oslep, tym co ci slina na jezyk przyniesie, czyli jak zwykle pustoslowiem..
nie mysl,ze dam sie sprowokowac i bede latac po forum cytujac twoje wypociny i docinki...a swoja droga krotka masz pamiec..chocby przykład tej dziewczyny Renaty czy podobnie,która zmieszałas z błotem i ponizyłas nawet nie wiedząc czy jej problemy z pisownia nie wynikaja z choroby...aj szkoda na twoje madrosci czasu...jest tu wiele wartościowszych ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia,ktorym nie kapie piana z ust...
Sprowokowac Ciebie ?
Chyba raczej podac cos na uspokojenie
Wiec, jesli nie potrafisz poprzec swoich zarzutow dowodami, to pozostanie to zwyklym goloslowiem.
Ja potrafie wytknac ci podwojna moralnosc, kiedy jednym razem twierdzisz, ze przeciez "5 latka juz moze", a nastepnie czujesz sie zniesmaczona tym, ze ktos lubi seks w trojkacie. To pierwsze, faktycznie wywolalo zniesmaczenie forumowiczow. Mam okreslone poglady i trzymam sie ich zawsze, ty, twoje widzenie swiata i twoja moralnosc, to jak papier toaletowy na wietrze...Zalezy, w ktora strone wieje i gdzie mozesz byc ewentualnie zauwazona
Co do wartosciowych ludzi na forum, to faktycznie jest ich tu troche, ty niestety do nich nie nalezych. Skaczesz jak nadworny pajac pod publike. Wypowiadasz sie tam, gdzie juz jakies gremium sie zebralo i czujesz jakis grunt pod nogami.
Nie gon za mna, przeciez juz chyba wiesz, ze nie nadazysz. Dostaniesz jedynie zadyszki i twoj slownik Rudej Manki sie wreszcie wyczerpie.
Twoje problemy z poprawna pisownia, to pewnie tez efekt choroby ?
Czy zwyczajnie tak "tak lubiesz" ?