Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8218 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Ja Pierdole hahaha dobra komedia a zamiast psa i kota nie moze byc po prostu kurwa KRAB

Kurwa ludzie wejzcie sie odjebajcie od nich nie podoba sie to wypierdalac i koniec proste jak drut jedni jaraja ziolo i sa narkomanami inni pala fajki i jest ok ale lipa z tym tematem jest grono ludzi co nie dopuszczaja mysli takich a nie innych ok inni wolą dwa kutasy w łóżku czy to takie straszne????

A KURWA UMORALNIAŁ MNIE KIEDYS OJCIEC A TERAZ MAM WYJEBANE NA TO I OWO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Andre ved mark napisał:
no i tak trafiłem w sedno..... nie żadnego mężczyzny nie małego wariata wam baby trzeba chłopa z dużym sprzętem i kondycją

Po pierwsze, nie czuje sie baba, tylko kobieta, nie jestem z chlopem, tylko z mezczyzna.
Po drugie, nie rozumiem powodu, dla ktorego nadal uzurpujesz sobie prawo do decydowania za mnie, czego lub kogo mi potrzeba? Ja nie wlaze z butami do Twojego lozka, nie interesuje mnie, czy twoje potrzeby sa zaspokojone czy nie. Kiedy wreszcie ten poltunski ciemnogrod zrozumie, ze zycie seksualne i preferencje sa sprawa indywidualna ? Dlaczego ten wscibski i zacofany ciemnogrod uzurpuje sobie prawo do oceniania czyjegos zycia seksualnego i preferencji, uzywajac kryteriow "normalny, nienormalny" ? Co wiecej, jezeli kobieta wypowiada sie tak wulgarnym i prostackim jezykiem na temat seksu, jak robi to B.K. i na dodatek rzy jak kon na pastwisku uwazajac, ze bylo to w jakis sposob zabawne, to jest to bardziej niz zalosne. Tylko prostaczka wypowiada sie publicznie, takim oblesnym jezykiem w temacie seksu. Kobieta potrafi o tym mowic nie schodzac ponizej pewnego poziomu, baba wali jak Ruda Manka z Rozyckiego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
Andre ved mark napisał:
no i tak trafiłem w sedno..... nie żadnego mężczyzny nie małego wariata wam baby trzeba chłopa z dużym sprzętem i kondycją

Po pierwsze, nie czuje sie baba, tylko kobieta, nie jestem z chlopem, tylko z mezczyzna.
Po drugie, nie rozumiem powodu, dla ktorego nadal uzurpujesz sobie prawo do decydowania za mnie, czego lub kogo mi potrzeba? Ja nie wlaze z butami do Twojego lozka, nie interesuje mnie, czy twoje potrzeby sa zaspokojone czy nie. Kiedy wreszcie ten poltunski ciemnogrod zrozumie, ze zycie seksualne i preferencje sa sprawa indywidualna ? Dlaczego ten wscibski i zacofany ciemnogrod uzurpuje sobie prawo do oceniania czyjegos zycia seksualnego i preferencji, uzywajac kryteriow "normalny, nienormalny" ? Co wiecej, jezeli kobieta wypowiada sie tak wulgarnym i prostackim jezykiem na temat seksu, jak robi to B.K. i na dodatek rzy jak kon na pastwisku uwazajac, ze bylo to w jakis sposob zabawne, to jest to bardziej niz zalosne. Tylko prostaczka wypowiada sie publicznie, takim oblesnym jezykiem w temacie seksu. Kobieta potrafi o tym mowic nie schodzac ponizej pewnego poziomu, baba wali jak Ruda Manka z Rozyckiego...

hahahaha..jaki odbiorca taki poziom,chociaz uważam,ze dla ciebie i tak za wysoki...powinnam cie potraktowac jak bura suke bo na to zasługujesz, za ponizanie i wyzywanie tutaj innych...jesteś oblesnym tworem z tych co,,bułke przez bibułke a h...gołą raczką,, a zgrywasz sie na ideal cnót i poprawnoscimiernota co pozjadała wszystkie rozumy a w sumie głupia jak but...i koncze z tobą bo tłumok zostanie tłumokiem a mi znudziło sie zniżac do twojego pułapu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A mozesz mi wskazac gdzie niby wszystkich wyzywam i ponizam - chetnie zobacze
Czy tylko tak sobie dorabiasz ideologie do dupy ?

Ciemnogrod nazywam ciemnogrodem, a prostaka prostakiem, wulgarna babe nazywam wulgarna baba, a gdzie twierdze, ze wszyscy tacy sa ? hæ? Obrazilabym znaczne grono forumowiczow, gdybym ich wsadzila do jednego worka z toba. Jednak, nie wiedze problemu, zebys poparla swoje insynuacje jakas moja wypowiedzia o "wszystkich" . W przeciwnym wypadku, pozostanie to bezwartosciowym pluciem na oslep, tym co ci slina na jezyk przyniesie, czyli jak zwykle pustoslowiem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niech będzie .....chłopa czy mężczyznę ale z ogromnym sprzętem który pozwoli wam obu zapomnieć o sobie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
przesympatyczni napisał:
Mloda para pozna pare lub pania do 40 lat w celu spotkan intymnych
Prosimy tylko o powazne propozycje

Szukacie pary mieszkającej w Norwegi, czy w kraju?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:

Ciemnogrod nazywam ciemnogrodem, a prostaka prostakiem, wulgarna babe nazywam wulgarna baba, a gdzie twierdze, ze wszyscy tacy sa ? hæ? Obrazilabym znaczne grono forumowiczow, gdybym ich wsadzila do jednego worka z toba. Jednak, nie wiedze problemu, zebys poparla swoje insynuacje jakas moja wypowiedzia o "wszystkich" . W przeciwnym wypadku, pozostanie to bezwartosciowym pluciem na oslep, tym co ci slina na jezyk przyniesie, czyli jak zwykle pustoslowiem..

nie mysl,ze dam sie sprowokowac i bede latac po forum cytujac twoje wypociny i docinki...a swoja droga krotka masz pamiec..chocby przykład tej dziewczyny Renaty czy podobnie,która zmieszałas z błotem i ponizyłas nawet nie wiedząc czy jej problemy z pisownia nie wynikaja z choroby...aj szkoda na twoje madrosci czasu...jest tu wiele wartościowszych ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia,ktorym nie kapie piana z ust...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
sabiat napisał:
przesympatyczni napisał:
Mloda para pozna pare lub pania do 40 lat w celu spotkan intymnych
Prosimy tylko o powazne propozycje

Szukacie pary mieszkającej w Norwegi, czy w kraju?

Oni by chcieli z Afryki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
A co w tym śmiesznego, Przemko ?
A poza tym co Ci do tego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
Lindemans napisał:

nie mysl,ze dam sie sprowokowac i bede latac po forum cytujac twoje wypociny i docinki...a swoja droga krotka masz pamiec..chocby przykład tej dziewczyny Renaty czy podobnie,która zmieszałas z błotem i ponizyłas nawet nie wiedząc czy jej problemy z pisownia nie wynikaja z choroby...aj szkoda na twoje madrosci czasu...jest tu wiele wartościowszych ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia,ktorym nie kapie piana z ust...

Sprowokowac Ciebie ?
Chyba raczej podac cos na uspokojenie
Wiec, jesli nie potrafisz poprzec swoich zarzutow dowodami, to pozostanie to zwyklym goloslowiem.
Ja potrafie wytknac ci podwojna moralnosc, kiedy jednym razem twierdzisz, ze przeciez "5 latka juz moze", a nastepnie czujesz sie zniesmaczona tym, ze ktos lubi seks w trojkacie. To pierwsze, faktycznie wywolalo zniesmaczenie forumowiczow. Mam okreslone poglady i trzymam sie ich zawsze, ty, twoje widzenie swiata i twoja moralnosc, to jak papier toaletowy na wietrze...Zalezy, w ktora strone wieje i gdzie mozesz byc ewentualnie zauwazona

Co do wartosciowych ludzi na forum, to faktycznie jest ich tu troche, ty niestety do nich nie nalezych. Skaczesz jak nadworny pajac pod publike. Wypowiadasz sie tam, gdzie juz jakies gremium sie zebralo i czujesz jakis grunt pod nogami.
Nie gon za mna, przeciez juz chyba wiesz, ze nie nadazysz. Dostaniesz jedynie zadyszki i twoj slownik Rudej Manki sie wreszcie wyczerpie.

Twoje problemy z poprawna pisownia, to pewnie tez efekt choroby ?
Czy zwyczajnie tak "tak lubiesz" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok