Hej tu świeżynka.W sobotę pracuję do 16,nawet i dłużęj,jedynie tylko tą sobotę mam wolną.W piątek wieczorem jadę do Jesheim na małe co nie co.Myślę,że z rańca wrócę.Muszę sobie załatwić auto i kierowcę,ale to nie problem,ponieważ ...a zresztą porozmawiamy przy kawce.Będziemy w kontakcie.
super ze uda się Tobie wystrugać troszkę czasu wiec zapraszamy w sobotę na 11.00 zapewne Nas znajdziesz w kawiarni na 2 pietrze przy bardzo wzorzystej tapecie ja zapominałam jak ta kawiarnie się nazywa ale zapewne Doris dopisze nazwę za co jej bardzo dziękuje
Hej dziewczyny! Ja też chętnie bym się z wami spotkała czy najbliższy sabat odbywa się w sobotę 10 września? mogłybyście tylko podać nazwę ulicy na której mieści się restauracja, ja niestety mieszkam w innej dzielnicy i nie kojarzę tych terenów. Gorąco pozdrawiam wszystkie czarownice ;p
oczywiście że podamy Strømmen Storsenter, Støperiveien 5, 2010 Strømmen...jak najbardziej w sobote ii w środe jeśli ktoś może ... środa 13.30 a sobota 11.00 ))
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.