Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Bardzo dziekuje w imieniu synka za zyczonka Tuptusiu i Aga31
Kalba extra,ze Ci sie udalo wszystko zalatwic bez obecnosci rodzinki Przedemna rowniez zalatwianie paszportu ale ja to nie mam az tyle szczescia a pozatym i tak musze miec synka przy sobie bo mu wtedy focie zrobieNo a tatus bedzie do dzwigania synka w foteliku bo juz ciezki ze ho ho
Aga31 pas kiedys mi pomogl-ale czy teraz pomoze?Daj Boze
Halas zdrowiej kobietko bo Nam tu Ciebie brak
Powoli sie szykuje na wizytke Ani z portalu i jej syneczka Janeczka Idziemy na spacerek a potem powrot i biesiadowanie przy kawce i bitej smietanie
Milego dzionka mamuski

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Spuźnieni3 szalejesz z porzadkami ha ha ale mycie okien to nie dobry pomysl pod koniec ciąży ja tez porzadkuje mieszkanie ale okna odpadaja nie wiem co moze ci pomóć na opuchniete nogi hmm mn cale szczescie nie puchna ale plecy juz troche bola no ale miesiac jeszcze jakos sie wytrzyma co do rozstepow nie mam narazie na brzuchu mam nadzieje ze juz nie wyjda ale slyszalam ze moga sie pojawic nawet w ciagu 1 nocy
Ania199 nic sie nie stresuj jakos to bedzie hmm ja tez sie boje bardzo bo nigdy jeszcze nie rodzilam i nie wiem co mie czeka mam nadzieje ze jakos wszystko gladko pojdzie i na taka piekna pogode juz niedlugo bede spacerowac z córcia jak inne forumowe mamuśki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Aleeee pogoda
U nas wielkie slonce,zero chmur ale dosc chlodno w stosunku do dnia wczorajszego
U mnie tylko plus 8
Ale pranie na dworze wywieszone wiec otworzylam juz sezon i wiosna idzie pelna para!! Jupiii
Na dworek dopiero bedziemy szli bo dzidzia spi wiec trzeba czekac
Mercem moim jezdzi sie hmm no co tu duzo mowic jak Mercem! hahaha Jest boski!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Daris super masz ten wozeczek dla Natanka he he idealny na norweskie warunki a pogoda faktycznie przepiekan jak na ta pore roku i norwegie wiec ja tez znikam juz i ide na spacerek narazie jeszcze 2 w 1 ha ha za miesiac moze juz z wozeczkiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
2w1 dobre hihi
Idz idz od spacerow w taka pogode sie pieknieje!!
Ja wczoraj spacerowalam ponad dwie godzinki i az mnie sloneczko wzielo Mezulek wraca z pracy i mowi: znowu na solarce bylas? A to nasze skromne sloneczko zadzialalo jupiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,no faktycznie bryczka super U mnie tez ladnie ale masz racje,ze jest chlodniej.
owie3ka18 , na razie jeszcze w dwupaku,he,he Ale juz niedlugo i tez bedziesz smigac z wozkiem Do tego fajna pora na urodzenie dzidzi. Wiosna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
czesc dziewczyny

u nas tez piekna pogoda wczoraj Ida na dworze ponad 4 godzinki byla, najpierw ze mna, a potem z tata - a mamusia sie na mały szoping wyrwała

dzisiaj tez zaraz lecimy, a co ale rzeczywiscie chlodniej i trzeba sie ciut cieplej ubrac

a ja mam takie pytanie - gdzie mozna kupic moskitiery do drzwi? Wiecie może?

Mamusie 2 w1 - zanim sie obejrzycie będziecie juz smigac na spacerki i wstawac w nocy - ale nie na siusiu hihihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nana Gabrys jak zawsze super wyszedl, swietny jest

Kasiar Zuzia tez super dziewczynka jutro w koncu zobacze ja twarza w twarz

Ja tez mam pas wibro lezy w szafie i sie kurzy polecam brzuszki i jeszcze raz brzuszki

Jeszcze nie dawno ja bylam w dwupaku a teraz Mloda ma zaraz 4 miesiace milo powspominac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Emma z kuzynem Kevinem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,ale maja piekne oczy Takie niebiesciutkie,hi,hi No i w ogole fajne dzieciaczki z Emmy i Kevina

Dobrusia,no akurat moskitiera nie wpadla mi oko w zadnym sklepie. Ale tez myslalam o tym. Chce pozakladac na wszystkie okna No i chyba kupie w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok