Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tuptusiowata- ja to tez tak przezywam rozstanie z rodzicami, a zwlaszcza z mama ... jak przyjezdza albo my przyjezdzamy to placze ze szczescia jak bobr, a jak odjezdza to placze ze smutku ale jeszcze bardziej

Lady_dosia - zalezy co sie maluje, ale na poczatku to trudno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny
a no wiosna całą parą ja dziś od rana porządki robię pomyłam okna wietrzę robię pranie i ścieranie kurzy posprzątałam i teraz obiadek i leniuchowanie.

No i oczywiście wciąż czekam i tyje heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Ale tu cichutko;P jak nigdy
Spoznieni wlasnie sie zastanawialam co tam u Was bo dawno nic nie pisałas ale widze ze obie czujemy sie dobrze oby tak dalej tylko to tycie wlasnie.... akurat zauważyłam ostatnio kilka rozstepkow na brzychu... a tak sie starałam.... ostatnio bylismy na usg i nasz maluszek waży juz ok 3 kg ale jeszcze mu sie nie spieszy

Pozdrawiamy wszystkie mamusie i dzieciaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No dziewczyny juz wam blizej niz dalej zaraz bedziecie tulic swoje malenstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
A no blisko
Aniu ja czuję się dobrze tylko strasznie puchną mi nogi bardzo bardzo śmieję się że do szpitala pojadę w spodniach i butach męża
rozstępy jak narazie się mnie nie czepiły heh też się staram codziennie po kąpieli smaruję się oliwką z apteki tą zbożową czy cuś ale myślę że niestety mi wyjdą bo od swojej wagi jestem już 19 kg do przodu a od tego jak schudłam to aż 27kg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam mamuski
Tuptusia to normalne,ze pozegnaniom towarzysza lzy tym bardziej,ze jestesmy z dala od rodziny ale skoro macie jechac do Polski w maju to przeciez tylko dwa miechy,ktore mina jak z bicza trzasnalJa swojej rodziny nie widzialam od pazdziernika i tesknie jak cholewka ale w maju jade i nie moge sie juz doczekac Odliczam czas jak zolnierz w jednostce-brakuje mi tylko centymetra do odcinania dni
Halas chorowitko Ty biedna Nasza napisz co u Ciebie i jak tam kuracja bo sie martwie
Lady dosia coraz cieplej wiec niema sie co dziwic,ze mamusiek niema na forum-buszuja gondolkami po okolicach hehe
Spoznieni3 to Cie wzielo na wiosenne porzadki-chyba to syndrom wicia gniazda i przygotowywanka gniazda dla kochanego i wyczekiwanego pisklaczkaA co do puchniecia nog to ja do porodu jechalam w trepkach domowych bo mialam spuchniete stopyWiec w razie czego mozesz pozyczyc buty meza i hejaaaa na porodowe
Ania199 maluszek rosnie zdrowo w brzuszku mamusi i juz ma ladna wage-oby tak dalej!
Wera1517 masz calkowita racje,ze juz niedlugo beda tulily swoje pociechy w ramionach-juz blizej niz dalej Choc z doswiadczenia wiem,ze koncowka sie dluzy i to jak
Powolutku szykuje sie do wyjscia na spacerek bo pogoda iscie wiosenna A jutro bedziemy mieli milych gosci-mamusie z tego portalu,ktora napisala do mnie,ze chetnie mnie jutro odwiedzi-juuupiii Ma 5-cio miesiecznego dzidziusia wiec roznica Naszych pociech jest niewielka a ja zyskam kompanke do spacerkow,pogaduszek i kawuszek Tak sie ciesze bo w mojej okolicy nie mam zadnej kolezanki do spacerkow po okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzia ma swoj pojazd hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
A my dziś po wizycie w helse dowiedzieliśmy się, że Max wazy już 3935g a jak się urodził ważył przecież tylko 3210g. Moim zdaniem sporo przybrał jak na 2tyg po porodzie. Musi mu służyć to sztuczne mleczko.

No i jutro wyruszamy w końcu na pierwszy spacerek jeśli pogoda dopisze

Ja za mamą bardzo tęsknię, bo zawsze wszędzie razem. Ona mnie wychowała i bardzo mocno mi jej brakuje odkąd zaraz po szkole wyjechałam do Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hej laski! Wlasnie wrocilam z Oslo. Zlozylam podanie o paszport dla Niuni bez meza i bez dziecka. Taki kozak ze mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Kasia nie wiem czy Ci Marta mowila- czwartek pasuje na spotkanko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok