Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga ibufenen nie smaruje sie dziasel, podaje go sie tak jak przy goraczce, jest napisane na opakowaniu wskazania do stosowania mozna by bylo ich tu sporo wymienic

Madzia_02 musisz uzbroic sie w cierpliwosc z czasem jej to minie, Emmie minelo szybko ale kazde dziecko jest inne a dzieciaczkow poznalam juz wiele

Halas jak bym widziala siebie jak syn mi sie urodzil, do 9 miesiaca zycia lulalismy go z mezem na rekach, nawet i w aucie wozilismy noca by w koncu zasnal fajnie sie wspomina ale ile wtedy czlowiek sie umeczyl Teraz to juz bajka tylko rodzic dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ja za pierwszym razem wszystko wyprasowalam i myslalam ze tak bede zawsze robic...zycie zweryfikowalo i pozniej juz ani razu nie mialam czasu na prasowanie co do proszku i plynu to uzywam blendy ale zamierzam sprobowac ze wyklymi i sprawdzic jak maly zareaguje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej
Ja pralam caly czas w naszym zwyklym proszku do prania i uzywalam naszego plynu do plukania ale ostatnio zdecydowalam ze jasne rzeczy-czyli te ktorych jest najwiecej malego bede prala w plynie do prania Blenda i plukane sa w plynie Comfort taki bialy.. Zakochalam sie w polaczeniu zapachow tych dwoch rzeczy-pranie pachnie przecudnie
A jesli o prasowanie chodzi to ja prasowalam,prasuje i napewno bede prasowac wszystko Chodzi o to ze ja mam fisia na punkcie prasowania i uwielbiam to robic-oczywiscie bez przesady maniakalnej Mnie prasowanie odpreza i niesamowicie uspokaja Dobra rada dla tych co tego nie lubia-nie zostawiajcie sobie kupy rzeczy do prasowania..nie ma nic gorszego dla kogos kto tego nie lubi jak sterta ubran do prasowania lepiej robic to systematycznie hihi
Ale butelek nigdy nie sterylizowalam jakos jak uzywalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,juz doczytalam Mozna podac przy zabkowaniu. Bo to usmierza bol. No i na goraczke tez pomaga No i umeczylas sie z synusiem wybitnie,he,he Masz racje,fajnie sie opowiada po fakcie. Ale w trakcie to mozna bylo korby dostac
Kasia,i to chyba dobre rozwiazanie Nie ma co przesadzac ze sterylnoscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
daris, to widze ze jednak mamy cos wspolnego, ja tez uwielbiam prasować, a systematycznosc to podstawazgadzam sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
co do spania to z Milenka byl problem zasypiala na rekach i jak chcialam ja przelozyc placz wiec teraz robie tak ze jak widze ze robi sie spiaca daje jej smoczek pieluszka do lozeczka puszczam karuzele i mala zasypia
co do prania tez uzywalam na poczatku blenda potem zaczelam stosowac zwykly proszek a jezeli chodzi o plyn to Milenka tylko na first price nie ma uczulenia nie wiem czemu
co do prasowania to prasuje mimo ze tego nie znosze i nigdy nie prasuje systematycznie bo ja jednak wole duzo prania od razu i spokoj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
I dlatego tego nie lubisz i szybko chcesz miec spokoj agusss hihihihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów