Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana- Gabrys na fotkach jest jak ciasteczko do schrupania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ania199 ,ja pralam i plukalam w Blenda Jest jeszcze Neutral
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Ania199, ja kupilam tu proszek i plyn Blenda sensitive.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ania ja wyprałam wszystko w normalnym tylko płyn do płukania dałam do delikatnego a jak coś się będzie działo to najwyżej kupie dla dzieci specjalny. U mnie łóżeczko już skręcone i też wszystko gotowe a mój bobo podobno większy niż na termin który mam he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Aga ja tez czasami nie wiem co sie dzieje, wlasnie tak jak Marta robila, uspokajam ja, kolysze, spiewam ,ale czasem to dlugo trwa zanim sie uspokoi, balam sie, ze ona bedzie jak bedzie tak plakac za kazdym razem jak chce spac, ale mam nadzieje, ze przejdzie
ja uzywam blenda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
zapomnialam napisac "nerwowa"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Każdy dzidziuś inaczej, nie da sie dokładnie dopasować do szablonu poza tym i tak pomiary na usg mają jakiś zakres plus/minus także sie nie przejmujemy i zdrowo odżywiamy

w takim razie nastepne pranie zrobie juz z jakims płynem nie chce mi sie juz tych wszystkich rzeczy prac ponownie naczytałam sie ze płyny uczylaja, a proszek najdelikatniejszy plus podwójne płukanie, ale chyba nie ma co tak bardzo izolowac dzieci... Zobaczymy jak maluszek bedzie reagował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ania199 ,co do prania,to ja do tej pory uzywam takich specjalnie dla dzieci. Ale np. prasowalam tylko przez pierwsze 3 tygodnie. Potem dalam na luz. W ogole nie przesadzam ze sterylnoscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Właśnie to prasowanie jeszcze na mnie czeka tylko najpierw chce do konca mieszkanie urządzić, a potem juz na spokojnie sobie poprasować przynajmniej na pierwszy raz a później zobaczymy jak czas i checi pozwolą
dopiero dzisiaj stól skręcilismy, krzeseł jeszcze nie ma a meble do salonu w pudłach dobrze ze wygodne łóżko w sypialni bo od kiedy przyjechaliśmy spałam na materacu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga- to tak jak ja ja tez nie przesadzam ze sterylnoscia, prasowalam do miesiaca, a teraz prasuje tylko to co wymaga prasowania butelki odparzalam do 2 miesiaca po 2 razy dziennie, teraz dalam na luz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok