Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kozuszek rzadzi
Ja kupilam ten wozej tutaj w Babyshop i zaplacilam 9.000 kr a w Polsce tez podobna cana wlasnie w okolicy 4.000 zl wiec i tak na jedno wychodzi
My juz po spacerku jestesmy i teraz to juz tylko zabawa hihi
Ale tu taka cisza ze was chyba tez wymiotlo na spacerki co? Pogoda sprzyja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja juz po 2 spacerkach Cieplo i piekne slonce. Tylko te kaluze,he,he Ale juz niedlugo i bedzie super
Tylko,ze glowa mnie boli. I to od wczoraj. Nie tak mocno ale za to caly czas. Meczace to troche. Moze wlasnie przez zmiane pogody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga31- to chyba musi byc na zmiane pogody, bo mnie boli tez od wczoraj. taki ćmiący ból. upierdliwy bardzo

My już po jednym spacerku, czekamy na tatusia i lecimy na drugi a co - jak szaleć to szaleć

Daris - no to rzeczywiście, najtańszy ten wózek nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A mi zawsze noga reaguje na zmiane pogody
Ale bol glowy to jaki by nie byl to masakra
lady_dosia ty mnie nawet nie denerwuj ze ty juz na mezulka czekasz buuuu az mi sie samotno zrobilo
My dzisiaj tylko jeden spacerek i na dodatek tez sami bo AK83 pojechala paszport zalatwiac,hmm ciekawe jak im poszlo?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
POGODA DZISIAJ REWELACYJNA DARIS TO NIE MA DUZEJ RÓZNICY CENOWEJ JEDYNIE JAK NA POLSKIE ZAROBKI TO CENA Z KOSMOSU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Halas- jak na polskie to tak
Na szczescie jestesmy w Norge i zarobki sa norweskie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej kobietki
My juz od jakiegos czasu po spacerkuPogoda piekna,sloneczna a powietrze rewela Gabrys do tej pory spi sobie w gondolce bo az zal go budzicJak zglodnieje to sam mnie zawola
Dzieki temu spokojnie gotuje obiadek a nawet domek ogarnelam bardziej niz zazwyczaj
Moj wozeczek nie jest z tych drogich ale tu w warunkach norweskich extra sie sprawuje i nawet gorki i pagorki mu niestraszneOj zal mi go bedzie sie pozbywac kiedys no ale nie planuje kolejnego dziecka

www.krolestwodziecka.com/tako-jumper-pir...funkcyjny-p-402.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A ten wozek Stokke to taki?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
hej hej mamuski my dzisiaj tak jak pisala Daris zalatwialismy papierki na miescie zlozylismy wniosek o paszport, wnosek o polski akt uroodzenia no i chcielismy tez pozwolenie na pobyt ale bez paszportu teo nie zalatwimy:/ no ale grunt ze reszta zalatwiona pomyslnie udalo nam sie nawe zdjecie zrobic bo balam sie ze maly nie bedzie chcial oczek otworzyc
pierwsze zdjecie do paszportu Emila w 3 tygodniu zycia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Brawo Emilek!!
Tak Nana76 dokladnie ten nawet z tym kozuszkiem najladniejszym akurat wybralas hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok