Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O jaaaaaaaaa ile stron a my spalismy dzis dobrze: mały zasnąl o 22 potem pobudka o 2 i nastepna o 5 wiec spoko a teraz cały czas sie bawi w leżaczku Aga posmarowałam mu inna oliwka ta główke i wiesz ze nie dostał wysypki? i tak jak poradziła mi Natalia przed kąpielom i wiekszość zeszło ale dzis zauwazyłam że gdzieniegdzie robi sie żółte dzis idziemy do helse na szczepionke ;( juz mi go żal oby tylko bardzo nie płakał bo ja tez bede ryczec ale tatuś idzie z nami wiec on go bedzie trzymał a ja potem bede tulić;* ech ale najpierw to trzeba udezyc na spacer bo pogoda cudna Aga to mi tez zarzuć jaka ksiązke ale koniecznie kryminał lub cos na faktach,romansidło tez przejdzie hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A i zapomniałabym napisać Milenka i Misia super z Was dziewuszki a Gabryś to król zabawnych min hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
halas ja tak samo mam proste jak druty, chociaz latwo sie kreca. i tez chcialam zawsze krecone. ale to tak jak mowisz jest, ze kto ma proste chce krecone i na odwrot.
marzenie zauwazylam ze Viki po oliwce z natusan intensiv care dostala wysypke. wczesniej uzywalam tez tej firmy tylko first touch i bylo ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
marzenie, to chyba anetak24 udzielila tej rady, ja to takiej wiedzy jeszcze nie mam (a chyba jedyna Natalia tu jestesm), ale dzieki Wam ja zdobywam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie - z kryminałów to polecam Ci serię Marka Krajewskiego - re-we-la-cja! Akcja dzieje się w przedwojennym Wrocławiu, facet pisze niesamowitym językiem!

Aga31- tatuś jest lukrecjojadem wręcz niebywałym

Ja też muszę zrobić coś z włosami, jeszcze nie wiem co to będzie, ale cuś będzie jedno jest pewne - zapuszczam

Ah Wy Szczecinianki Moja mama pochodzi ze Szczecina i mam tam sporo rodziny i ciągle wysłuchuję od mamy, że to najwspanialsze miasto i że ona tam chce wrócić na emeryturze hihihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja tu wyszlam na chwile na dwor a tu jak w ulu,hi,hi
marzenie,no to super Przed kapiela najlepiej. Tak z godzinke i zalozyc na to cieniutka czapeczke. Ja jeszcze pocieralam troszke pielucha tetrowa. Potem mycie i czesanie grzebieniem Kryminaly u mnie tez sa,hi,hi
daris,to prosze sie dowiedziec Ja jestem zdecydowana na ten zabieg
wera1517,bo natusan oliwka bardzo czesto uczula. Wyczytalam na forun dla norweskich mamusiek,hi,hi No i przechlapane z ta pogoda macie U nas piekne slonce i cieplutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga31- cathy ke;;y to irlandzka pisarka i wszystkie jej 'obyczajowki' wlasnie tam sie rozgrywaja ja lubie takie klimaciki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,na pewno skorzystam z podpowiedzi Lece za miesiac do Polski to kupie znowu karton ksiazek,he,he
Dziewczyny,zawsze sie chce czegos odwrotnego. Chociaz na chwile,he,he

Aha,trzymamy kciuki za Oliviera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć Dziewczyny

Jeśli chodzi o kryminały to ja polecam całe serie Harlana Coben oraz Alex Kava. A jeśli chodzi o jakiś romans to ostatnio czytałam świetny. W czasie wojny o Leningrad. Jest tak wspaniała ta seria Paulliny Simons, ze w niektórych momentach można płakać przy czytaniu. Ale ogólnie romansów nie lubię lecz ten polecam każdemu

A ja dziś w nocy miałam skurczę co 2 godziny ale przeszły. Dziś leżakuję w łóżeczku, bo maluszek tak znokautował wczoraj mi brzuszek i żebra, jak nigdy dotąd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata , Cobena wlasnie namietnie czytam,hi,hi Lubie jego styl A Kava przetestuje i dam znac
Lezakuj Wykorzystaj ten czas na maxa Potem jest juz troszke trudniej polezec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok