Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,no wlasnie,najsmieszniejsze jest to,ze Natan i Julia pili z butli a tu nagle taki zwrot. A mowia,ze jak dziecko popije z butli to juz nie bedzie chcialo cyca,hi,hi A u nas odwrotnie jest
agusss,masz racje,cycus musi byc,hi,hi

Rany,na oczy mi cos padlo,bo robie takie literowki,ze ho,ho. Ciagle musze edytowac i poprawiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tez slyszalam o tym ze jak sprobuje to cyca nie bedzie chcial..ciekawe co
Moze jednak spiaca jestes hahahaaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jeszcze sie naucza ciagnac z butli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga jak bedziesz do nas jechac to wez ze soba jakas ksiazke dla mnie-dawno nic nie czytalam a przydaloby sie w wolnej chwili-bo obiad i sprzatanie ogarniam jak Natan nie spi i pozniej jak spi to siedziec musze w sieci i co rusz znajduje jakies cuda i kaska leciiiiiii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wlasnie nie jestem ale oczy mam zmeczone. Siedze i lampie sie w ten monitor. A okulary w aucie leza,he,he
Moze sie naucza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dobra,wezme A kaska leci. Masz racje Ja tez sie juz bije po lapach

Ide lulu. tzn. najpierw poczytam cos nudnego. Pare stron i mnie nie ma,hi,hi Slodkich snow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh aga do mnie tez jakas fajna ksiazke znajdz bo tez tak dawno nie czytalam
dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Oki doki to ja tez lece
Dobrze ze mam chociaz jakies mamuskowe gazetki tylko ze tam kurde tez co druga strona to z reklama jakis cudow dla dzieciaczkow ehh...
Dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry
agusss,dobrze.Tobie tez cos podrzuce. Tylko najpierw sie skonsultuje co lubisz czytac bo mam naprawde rozne ksiazki. Od takich lekkich po horrory,he,he Teraz czytam Cos pozyczonego Emily Giffin. Lekkie i przyjemne A w sypialni mam jakas nudna ksiazke. Nawet nie wiem o czym Gruba jak diabli z malym druczkiem Do zasypiania the best

daris,mamuskowe gazety...hmmm Tam to sie dopiero dzieje Z kazdej strony krzyczy reklama Kup mnie! Kup mnie!

Ale przyznam sie,ze teraz buszowalam po necie w poszukiwaniu czegos dla siebie. Zadecydowalam,ze poddam moje wlosy zabiegowi Global Keratin Takie prostowanie z dlugotrwalym efektem Do tego niby lsniace wlosy itp.itd. Jak na razie czytam dobre opinie i decyzja zapadla Teraz szukam dobrego salonu gdzie mi to zrobia,he,he Oczywiscie w Polsce. Tutaj kosztowaloby to majatek,he,he

Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
czesc
oo aga31 wlasnie ja tez musze cos z wlosami zrobic....tylko dekoloryzacje, bo malowalam na czarno i od polowy wlosow gdzie mam jeszcze calkiem czarne zadna mi farba nie lapie, tylko nie wiem jak to jest jak sie karmi, i ciekawe ile to tu kosztuje, pewnie sporo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok