Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
to nie kwestia wiary tylko znajomości przepisów...jestem już trochę ale na wszystkich przepisach się nie znam...a człowiek uczy się całe życie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
nie znajomosc prawa jak i przepisów idzie na naszą nie korzysc,więc warto się zaznajomić,poczytac... a tłumacza wszędzie masz za darmo w kazdej państwowej instancji,chyba,ze idziemy prywatnie to juz płacimy sami za tłumacza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Agnieszka Fornal
(agusia90)
Wiking
A gdzie trzeba sie zgłościć by dostać takiego tlumacza? czy w szpitalu przy porodzie tez moze być obecny? Nie znam norweskiego.
Z kim trzeba rozmawiać żeby załatwić sobie i ile przed porodem trzeba zaczac załatwiać sobie położną? jestem w 4 i poł miesiacu ciazy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Anna Kowalska
(sunday)
Wiking
mi dała namiar pielęgniarka szkolna mojej pierwszej córki. Tak przypadkiem córka się wygadała na szczepieniu Pojechałam do tego helsestasion i tam tylko powiedziałam że jestem w ciąży i dalej już mnie umówiono na spotkanie z położną.
Bardzo się martwiłam bo to są nasze początki w norwegii, ale nie było żadnego problemu z braku tych numerów personalnych etc. Jak do tej pory spotykam ludzi życzliwych, którzy dobrze wiedzą, że te wszystkie formalności zajmują dużo czasu.
Przypomnę, że opieka mamusi i dziecka jest całkowicie darmowa.
No może nie do końca... ostatnio zapłaciłam 24nok za zdjęcie USG mojej córci ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Aneta111111
(Aneta111111)
Wiking
Potrzebuje numer do pliskiej poloznej w Norwegii najlepiej darmowej czy moze ktos mi podac taki numer bede z góry wdzięczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Aneta111111
(Aneta111111)
Wiking
Czy mogę prosic o numer polskiej położnej w Norwegii bede wdzięczna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Aneta111111 napisał:
Czy mogę prosic o numer polskiej położnej w Norwegii bede wdzięczna

Poproś tu www.jordmorteamet.no/kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Susanna Chojna
(SusannaHojna)
Wiking
Witam ,czy ktoś ma namiary ma polską położną w Oslo,Jessheim ,Klofta,Lillestrum ??Pilnie potrzebuje !!!Będę bardzo wdzięczna za informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Paulaj
(Paulaj)
Wiking
Jak znaleźć taką położną? Jestem tu zupełnie zielona i że stresu mogę się nie odgadnąć po Angielsku :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Paulaj
(Paulaj)
Wiking
Ma ktoś namiary na a Polską położną w Trondheim?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok