Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marius Sheliga Agnieszka ... Daniel Dziekoński (4801 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Magda86, Ty jestes na zwolnieniu z powodu zagrozenia ciazy tak? Wiec na Twoim miejscu nastraszylabym ich tym faktem, ze jezeli cos sie Tobie stanie badz dziecku to pojdziesz do adwokata i sadu, za to, ze narazaja Ciebie i dziecko na stres itp... Moze wtedy zmieni im sie gadanie... i wez od tej osoby co Tobie udziela takich informacji-ze dokumentow im brakuje, kartke napisana po nowresku z jego imieniem i nazwiskiem i parafka... Zastrasz skarga na ta osobe i moze w koncu cos sie ruszy,,,

Jak nie po dobroci to w inny sposob trzeba zadzialac
Powodzenia i nie stresuj sie...

Szefowa tez niech poprosi gdyby jeszcze raz dzwonila o dane osoby z ktora rozmawia.... wtedy powoluj sie na ta osobe, co twierdzi, ze wszystko jest ok...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
mniyst nciysu
(Magda86)
Nowicjusz
Do jutra muszę wymyslec jakąś strategie...Moze to co piszesz będzie ok. Zawsze rozmawiałam z inna osoba, wiem, ze to był błąd. Tak, jestem na zwolnieniu z powodu zagrożonej ciąży, ale ich to nie obchodzi :/. Jestem zaskoczona takim podejściem i brakiem profesjonalizmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Magda86 napisał:
Do jutra muszę wymyslec jakąś strategie...Moze to co piszesz będzie ok. Zawsze rozmawiałam z inna osoba, wiem, ze to był błąd. Tak, jestem na zwolnieniu z powodu zagrożonej ciąży, ale ich to nie obchodzi :/. Jestem zaskoczona takim podejściem i brakiem profesjonalizmu. masz na priv wiadomosć od mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
mniyst nciysu
(Magda86)
Nowicjusz
Hej, miałam dać znać jak się potoczyły moje sprawy, a wiec dostałam pierwsze pieniądze. Nie wiem wprawdzie za jaki czas, bo dostałam poczta i tam nie jest wyszczególnione ile przyznano mi za miesiąc. Dobrze, ze chodziłam tam kilka razy, bo w końcu się wyjaśniło. Racja jest, ze trzeba tam chodzić osobiście plus telefony, nawet kilka razy w tygodniu bo pewnie gdyby nie to, to jeszcze bym sobie poczekała....Straszny tam bałagan i rzadko się zdarza, by ktoś solidnie sprawdził w czym tkwi problem. Ostatnia babka z którą rozmawiałam pofatygowała się i zaraz potem dostałam pieniądze. Pozdrawiam i dziękuje Wam za rady.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Magda86 napisał:
Hej, miałam dać znać jak się potoczyły moje sprawy, a wiec dostałam pierwsze pieniądze. Nie wiem wprawdzie za jaki czas, bo dostałam poczta i tam nie jest wyszczególnione ile przyznano mi za miesiąc. Dobrze, ze chodziłam tam kilka razy, bo w końcu się wyjaśniło. Racja jest, ze trzeba tam chodzić osobiście plus telefony, nawet kilka razy w tygodniu bo pewnie gdyby nie to, to jeszcze bym sobie poczekała....Straszny tam bałagan i rzadko się zdarza, by ktoś solidnie sprawdził w czym tkwi problem. Ostatnia babka z którą rozmawiałam pofatygowała się i zaraz potem dostałam pieniądze. Pozdrawiam i dziękuje Wam za rady.
zadzwoń i spytaj za jaki okres,abyś spokojniej spała...pozdrawiam ciepło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zaloguj sie na swoja strone w nav tam masz platnosci i lønnslipy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
mniyst nciysu
(Magda86)
Nowicjusz
Dzieki dziewczyny, a w Waszych sprawach coś się ruszyło???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tak ruszyło się ....wszystkie są w ciąży i zaczynają walkę z NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów