Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marius Sheliga Agnieszka ... Daniel Dziekoński (4804 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:
Lindemans napisał: zaczac proces ustawicznego "nekania"
Ooooo...
To teraz już wiem ..
Skąd u ciebie taka zajadłość Lindowa Fionko ...
No no ... wyszło szydło z Lindoworka ... !

gabriel napisal :

W pierwszej kolejności , nie łaź za Mną po tematach i nie komentuj głupkowato

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:gabriel napisal :W pierwszej kolejności , nie łaź za Mną po tematach i nie komentuj głupkowato

I czego rżysz głupowato , wszak czym wojujesz , tym po grzbiecie , czasem dostajesz !
---
Widzisz jaka to wątpliwa przyjemność , jak ktoś się za tobą pałęta , tylko by łatkę przyczepić ! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Mam nadzieje, ze na tym wpisie - jak pomoc komus w sprawie opieszalosci NAVu - nie poprzestaniesz dzis Domyslam sie, ze udzielisz jeszcze wielu pomocnych rad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
mniyst nciysu
(Magda86)
Nowicjusz
Spokój mi tu na moim wątku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Spokoj i porady byly, dopoki gabriel nie stwierdzil, ze jest za spokojnie i za normalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
Z tego co zauważyłem i wyczytałem wcześniej, NAV robi wszystko, żeby nie płacić za szybko kasy... trzeba pisać, dzwonić nachodzić dopytywać się, akurat w przypadku mojej zony pomógł Norweg, który poustawiał panie w NAV-ie,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Spokoj i porady byly, dopoki gabriel nie stwierdzil, ze jest za spokojnie i za normalnie
Niemniej przy jakże czynnym wtórowaniu LindoFiony , która jak widać STARA SIĘ JAK MOŻE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wyslij meza ze skarga do nav niesz wezmie potwierdzenie na kopi z data i nazwiskiem urzednika
zadwon do nav i zawsze sie pytaj o nazwisko z kim rozmawiasz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
mniyst nciysu
(Magda86)
Nowicjusz
Dzieki wszystkim za rady. Jutro mój facet zwolni sie wczesniej i mnie tam zawiezie, bo jednak najlepiej osobiście, przy okazji wezmę potrzebne mi papiery do macierzyńskiego. Swoja droga co im to da jak będą tak przedłużać, przecież i tak ich to nie ominie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to wez odrazu wypelnij wniosek o zapomoge ,bo niedostajeszs wyplaty od listopada i nie masz na waciki i jeszcze na doplate do mieszkania poniewaz zostalas pozbawiona srodkow do zycia przez opieszalosc i niekompetencje nav
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok