Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Izzy napisał:
Jasna napisał:
roxanka napisał:
Oj z imionami to problem mielismy!!! Ja mowilam, ze bedzie dziewczynka wiec imie bylo wybrane a na chlopca mielismy tak gdyby byl chlopiec Nikos ale, ze sie rozmyslilam to wybor byl trudny jak jednej stronie odpowiadalo to drugiej nie i tak w kolko!! znalazlam wreszcie imie i powiedzialam mojemu, ze jak znajdzie ciekawsze to podyskutujemy a ze on jest leniwy i juz nie szukal to zostal Natan.....

Miałam kiedyś kumpla, Natan mu własnie było... Bardzo fajny koleś, sympatyczny i własnie taki pozytywnie "inny" ze względu na imię też.

to na pewno musiała być zasługa imienia właśnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Czy dziwnie? nie powiedziała bym...
Może dla kogoś to jest dziwne... ale widocznie nie którzy są tacy wspaniali, że ich to nie dotyczy...siedzą za granicą... jedzą suchy chleb z keczupem, a przyjeżdżają do Polski i jak oni tam dobrze nie mają ....i tak jest bo widziałam wielu tu takich... oczywiście nie wszyscy tacy są, bo poznałam też wielu ludzi, którzy są normalni i nie zachowują się jak prostaki i egoiści..
Cóż tak to jest z polakami i to w każdym kraju... i każdy wie, że tak jest polak polakowi wilkiem jest i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Anna90 napisał:
Czy dziwnie? nie powiedziała bym...
Może dla kogoś to jest dziwne... ale widocznie nie którzy są tacy wspaniali, że ich to nie dotyczy...siedzą za granicą... jedzą suchy chleb z keczupem, a przyjeżdżają do Polski i jak oni tam dobrze nie mają ....i tak jest bo widziałam wielu tu takich... oczywiście nie wszyscy tacy są, bo poznałam też wielu ludzi, którzy są normalni i nie zachowują się jak prostaki i egoiści..
Cóż tak to jest z polakami i to w każdym kraju... i każdy wie, że tak jest polak polakowi wilkiem jest i tyle...

no może tak być ...dobrze ,że ty nie jesteś polką tylko norweszką bo byś musiała jeść bułkę z bananem
oszczędzę cię bo nie ma sensu z tobą rozmawiać ,życzę ci jak najlepiej i łososia na chlebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
jestem polką, ale nie zachowuję się jak wielu tutaj...i zyje normalnie .. taka jest prawda... widocznie niektórych prawda boli ... to nie wypowiadaj się jak masz z tym jakiś problem i tyle... po co tacy ludzie się w ogóle wypowiadają ..a tym bardziej jak masz problem ze zrozumieniem to rzeczywiście najlepiej zamilcz i się nie wypowiadaj..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
a zresztą ten temat był założony po coś innego....i jak nie masz nic do powiedzenia w tym właśnie temacie to naprawdę szkoda rozmawiać........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Anna90 napisał:
jestem polką, ale nie zachowuję się jak wielu tutaj...i zyje normalnie .. taka jest prawda... widocznie niektórych prawda boli ... to nie wypowiadaj się jak masz z tym jakiś problem i tyle... po co tacy ludzie się w ogóle wypowiadają ..a tym bardziej jak masz problem ze zrozumieniem to rzeczywiście najlepiej zamilcz i się nie wypowiadaj..

im piszesz więcej tym bardziej mnie przekonujesz ,że to ty jesteś tym prostym polaczkiem i masz żal ,że nikt nie dzieli się z tobą chlebem z keczupem na dodatek to ty właśnie atakujesz
na dodatek jesteś tak egoistyczna iż sama bys chciała pisać w temacie a powinnaś sie zacząć pakować na porodówkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
ja nikogo nie atakuję... tylko napisałam jak jest i że wielu jest takich... zresztą ja sama sie o tym przekonałam... i wiem, że tak jest...
na szczęście dużo ludzi też co poznałam jest naprawdę bardzo w porządku ...
widocznie zawsze miałasć tu dobrze i nie trafiłaś na takich ludzi to powinnaś się cieszyć... a już pisałam jak nie rozumiesz o czym piszę i o co mi chodziło to nie ma co dyskutowac na ten temat ...
bo widzę, że naprawdę nie zrozumiałaś o co mi chodziło ... O_o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Elka Zielińska
(sue135)
Nowicjusz
zastanawiam się jak bardzo ludziom się nudzi, żeby wszczynać dyskusje o niczym i to przy każdym możliwym wątku... zaczyna się to robić irytujące

wracając do tematu jestem ostatnia w kolejce ale się nie wyłamuję też chłopak ktoś mi powie gdzie się podziały wszystkie dziewczynki??

Z imieniem też problem bo dla dziewczynki było wybrane, dla chłopca zgodziłam się na Patryk (tak na odczepnego ) ale jak się okazało, że to jednak ma być "Patryk" to zdanie zmieniłam więc dyskusje trwają ale stanęło na Adasiu i myślę, że tak już zostanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Hehe na tych forach zauważyłam, że zawsze tak jest
No sami chłopacy coś w powietrzu chyba haha
Ale maluchy będą w tym samym wieku Będzie można się później umawiać na spacerki czy na jakieś obiadki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Albo beda razem chodzic do przedszkola jak sie uda

Sami chłopcy wcześniej, sami chłopcy teraz Mój synuś nie poznał jeszcze żadnej koleżanki hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok