Izzy napisał:
retier1 napisał:
Anna90 napisał:
ale jak tu chcemy zostać i żyć to przecież dzieci w przedszkolu i szxkole jak by do niego mowili? Jak do mojego męża tak nie mówią, bo ciężko im tu wymówić 
Ciekawe do czego byście jeszcze byli zdolni ..... żeby tylko tubylcy sie nie krzywili
i nie dziwię się,że BV kładzie łapę na polskie dzieci jeśli sami rodzice potulni się podkładają
15 lat koleżanka spędziła w USA była stewardesą,wcześniej pracowała w dużej korporacji ale dziecku nie dała na imię Noah,Chloe,Mia tylko Natalia gdy spytałam dlaczego odpowiedziała ,że dziecka kaleczyć nie będzie
Wybieranie dennych imion w cudzysłowiu modnych obserwuje się w śród bardzo młodych matek szczególnie słabo wykształconych ale za to jak pięknie będzie wołać do dziecka Naaaatan z Polskim akcentem zawsze na takie patrzę z pożałowaniem

[/quote]
Po pierwsze to moze Ty jestes slabo wyksztalcona i prosze mnie tu publicznie nie obrazac!!! Nie znasz mnie wiec nie komentuj!!! Daje na imie dziecku tak jak mi sie podoba, a to co ktos o tym mysli to jest jego sprawa!!! ludziom jest strasznie trudno dogodzic, zawsze komus cos nie pasuje. Moje imie ponad 20 lat temu tez bylo dziwne i kazdy sie pytal skad takie imie, a w dzisiejszych czasach roksana jest prawie tak popularne jak kasia czy marta...
Nie potrafie zrozumiec takich osob co wtracacja sie i krytykuja kazdego. Najlepiej jest zajac sie swoimi sprawami a nie interesowac sie wszystkim dookola!!!
Jesli komus cos nie pasuje nie musi czytac naszych postow i durnie sie wypowiadac!!