Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
roxanka napisał:
Izzy napisał:
retier1 napisał:
Anna90 napisał:
ale jak tu chcemy zostać i żyć to przecież dzieci w przedszkolu i szxkole jak by do niego mowili? Jak do mojego męża tak nie mówią, bo ciężko im tu wymówić

Ciekawe do czego byście jeszcze byli zdolni ..... żeby tylko tubylcy sie nie krzywili

i nie dziwię się,że BV kładzie łapę na polskie dzieci jeśli sami rodzice potulni się podkładają
15 lat koleżanka spędziła w USA była stewardesą,wcześniej pracowała w dużej korporacji ale dziecku nie dała na imię Noah,Chloe,Mia tylko Natalia gdy spytałam dlaczego odpowiedziała ,że dziecka kaleczyć nie będzie
Wybieranie dennych imion w cudzysłowiu modnych obserwuje się w śród bardzo młodych matek szczególnie słabo wykształconych ale za to jak pięknie będzie wołać do dziecka Naaaatan z Polskim akcentem zawsze na takie patrzę z pożałowaniem

Po pierwsze to moze Ty jestes slabo wyksztalcona i prosze mnie tu publicznie nie obrazac!!! Nie znasz mnie wiec nie komentuj!!! Daje na imie dziecku tak jak mi sie podoba, a to co ktos o tym mysli to jest jego sprawa!!! ludziom jest strasznie trudno dogodzic, zawsze komus cos nie pasuje. Moje imie ponad 20 lat temu tez bylo dziwne i kazdy sie pytal skad takie imie, a w dzisiejszych czasach roksana jest prawie tak popularne jak kasia czy marta...
Nie potrafie zrozumiec takich osob co wtracacja sie i krytykuja kazdego. Najlepiej jest zajac sie swoimi sprawami a nie interesowac sie wszystkim dookola!!!
Jesli komus cos nie pasuje nie musi czytac naszych postow i durnie sie wypowiadac!![/quote]

tobie bije chyba coś na głowę, po pierwsze cytujesz 2 osoby w swojej odpowiedzi po drugie tak nie znam cię i nie mam cię zamiaru znać ,bo jesteś płytka ,po trzecie w którym momencie odnoszę się do ciebie ,że piszesz bym cię nie obrażała
zero dyskusji bo nie mój poziom
reszta niech słodzi roksance ,której to jest temat albo nie komentuje wcale ,szok ,że są tak zakłamane osoby na świecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Izzy napisał:
albo nie komentuje wcale ,szok
..........i jeszcze:
"zeby nie bylo NICZEGO"

BTW
Slynna maksyma kononowicza jest niesmiertelna i na miejscu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
tobie bije chyba coś na głowę, po pierwsze cytujesz 2 osoby w swojej odpowiedzi po drugie tak nie znam cię i nie mam cię zamiaru znać ,bo jesteś płytka ,po trzecie w którym momencie odnoszę się do ciebie ,że piszesz bym cię nie obrażała
reszta niech słodzi roksance ,której to jest temat albo nie komentuje wcale ,szok ,że są tak zakłamane osoby na świecie [/quote]

po pierwsze to moja odpowiedz byla skierowana tylko do Ciebie!!!! po drugie spotkalo mnie najwieksze ssczescie, ze cie nie poznalam, po trzecie wpisujac imie Natan odnosilo sie to do mojej osoby wiec najpierw uruchom swoje szare komorki i pomysl co chcesz napisac!!!!!!
A dla twojej wiadomosci tematem poruszanym tu jest porod w bergen a nie komentowanie imion dla naszych dzieci!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
Mam na imię Jan, mój ojciec miał na imię Jan, moja żona, Janina, ma na imię Janina, ale naszemu synowi daliśmy Jan Maria, bo więcej dzieci nie przewidujemy...
Poza tym jakież to międzynarodowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
roxanka napisał:
reszta niech słodzi roksance ,której to jest temat albo nie komentuje wcale ,szok ,że są tak zakłamane osoby na świecie

po pierwsze to moja odpowiedz byla skierowana tylko do Ciebie!!!! po drugie spotkalo mnie najwieksze ssczescie, ze cie nie poznalam, po trzecie wpisujac imie Natan odnosilo sie to do mojej osoby wiec najpierw uruchom swoje szare komorki i pomysl co chcesz napisac!!!!!!
A dla twojej wiadomosci tematem poruszanym tu jest porod w bergen a nie komentowanie imion dla naszych dzieci!!!![/quote]

mówisz jak by to jednemu psu burek było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
roxanka napisał:
Oj z imionami to problem mielismy!!! Ja mowilam, ze bedzie dziewczynka wiec imie bylo wybrane a na chlopca mielismy tak gdyby byl chlopiec Nikos ale, ze sie rozmyslilam to wybor byl trudny jak jednej stronie odpowiadalo to drugiej nie i tak w kolko!! znalazlam wreszcie imie i powiedzialam mojemu, ze jak znajdzie ciekawsze to podyskutujemy a ze on jest leniwy i juz nie szukal to zostal Natan.....

Miałam kiedyś kumpla, Natan mu własnie było... Bardzo fajny koleś, sympatyczny i własnie taki pozytywnie "inny" ze względu na imię też.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
na tych forach nie ma co się przejmować opiniami niektórych ludzi, bo są tutaj takie osoby, których chyba jedynym zajęciem jest krytyka, ocenianie oraz obrażanie innych osób...
nie ma co zwracać uwagi na ich posty, nie odpisywać, bo to ich nakręca
a jak widać co niektórzy chcą "dyskutować" na tematy, które w żadnym stopniu ich nie dotyczą...
ale cóż... można się przekonać, że bardzo dużo polaków takich jest... ludzie zamiast wzajemnie sobie pomagać to tylko patrzą, aby mieli jak najwięcej dla siebie i jak tu innym robić pod górkę, aby tylko nie mieli lepiej od nich...zazdrość....egoizm....
i chyba każdy z nas się już przekonał na własnej skórze, że ludzie są zdolni do wszystkiego, aby tylko zrobić na złość innym, aby im tylko nie poszło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Jasna napisał:
roxanka napisał:
Oj z imionami to problem mielismy!!! Ja mowilam, ze bedzie dziewczynka wiec imie bylo wybrane a na chlopca mielismy tak gdyby byl chlopiec Nikos ale, ze sie rozmyslilam to wybor byl trudny jak jednej stronie odpowiadalo to drugiej nie i tak w kolko!! znalazlam wreszcie imie i powiedzialam mojemu, ze jak znajdzie ciekawsze to podyskutujemy a ze on jest leniwy i juz nie szukal to zostal Natan.....

Miałam kiedyś kumpla, Natan mu własnie było... Bardzo fajny koleś, sympatyczny i własnie taki pozytywnie "inny" ze względu na imię też.

to na pewno musiała być zasługa imienia właśnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Anna90 napisał:
na tych forach nie ma co się przejmować opiniami niektórych ludzi, bo są tutaj takie osoby, których chyba jedynym zajęciem jest krytyka, ocenianie oraz obrażanie innych osób...
nie ma co zwracać uwagi na ich posty, nie odpisywać, bo to ich nakręca
a jak widać co niektórzy chcą "dyskutować" na tematy, które w żadnym stopniu ich nie dotyczą...
ale cóż... można się przekonać, że bardzo dużo polaków takich jest... ludzie zamiast wzajemnie sobie pomagać to tylko patrzą, aby mieli jak najwięcej dla siebie i jak tu innym robić pod górkę, aby tylko nie mieli lepiej od nich...zazdrość....egoizm....
i chyba każdy z nas się już przekonał na własnej skórze, że ludzie są zdolni do wszystkiego, aby tylko zrobić na złość innym, aby im tylko nie poszło

musisz się strasznie dziwnie czuć z tym przekonaniem -trudno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kow@lski napisał:
Mam na imię Jan, mój ojciec miał na imię Jan, moja żona, Janina, ma na imię Janina, ale naszemu synowi daliśmy Jan Maria, bo więcej dzieci nie przewidujemy...
Poza tym jakież to międzynarodowe

to twój syn Panie Rokita
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok