He he no fajosko jedna przenosi, druga szybciej urodzi wiec mozliwe, ze sie spotkamy
Czyzby w bergen i okolicach prawie w tym samym czasie bylo jakies zbiorowe zapylenie???
moze teraz policzymy czy jest przewaga chlopcow czy dziewczynek????
U mnie ma byc chlopiec......
hehe u mnie też chłopiec a jakie imiona dajecie? Bo mój mąż wymyslił Bryan... z jakiejś gry tam jego w sumie to sie zgodziłam, bo mi sie podoba.... a na początku była mowa, że będzie po tatusiu Błażej, ale jak tu chcemy zostać i żyć to przecież dzieci w przedszkolu i szxkole jak by do niego mowili? Jak do mojego męża tak nie mówią, bo ciężko im tu wymówić
Hehe ale to jest zabawne,że wszystkie będziemy mieć synusiów i prawie w tym samym terminie Chyba panowie się zmówili My jeszcze nie wybraliśmy imienia,jakoś nie możemy dojść do porozumienia bo każdy upiera się przy swoim a pewnie jak się mały urodzi to wyjdzie zupełnie inna opcja
Ale zatrzęsienie tych chłopców
My mamy tez chłopaka ale z 26 marca jakby mamusie chciały sie zintegrować z bobaskami to zapraszamy
A z imieniem czekaliśmy do samych narodzin bo nie mogliśmy sie zdecydować, ale pierwsza myśl najlepsza i został Leonek
pozdrawiamy wszystkie obecne i przyszłe mamusie opieka w szpitalu w Bergen super także bez obaw
Oj z imionami to problem mielismy!!! Ja mowilam, ze bedzie dziewczynka wiec imie bylo wybrane a na chlopca mielismy tak gdyby byl chlopiec Nikos ale, ze sie rozmyslilam to wybor byl trudny jak jednej stronie odpowiadalo to drugiej nie i tak w kolko!! znalazlam wreszcie imie i powiedzialam mojemu, ze jak znajdzie ciekawsze to podyskutujemy a ze on jest leniwy i juz nie szukal to zostal Natan.....
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.