Dlaczego wybrałam Norwegię? Bo mój wujek przez kilka sezonów tam był i bardzo sobie chwalił ten kraj. poza tym nie wiem dlaczego zwracasz uwagę na to co mówi Brzydal-to zapewne facet, który bedzie gadał cokolwiek żeby tylko było ciekawie. poza tym nie chcę jechać do Norge w celach "rozrodczych" ale dla lepszego życia. A TY DLACZEGO TU PRZYJECHAŁAŚ że tak sie mnie czepiasz? To moze zapytaj też wyjeżdzajacych do Niemiec i Szwajcarii, czy wyjeżdzaja tam w celach "rozrodczych"....bo przecież chyba nie do pracy!!!!!! Mowisz zupełnie tak, jakby Norwegia była twoja własnościa. Pytam o te sprawy bo mnie to interesuje i chcę wiedzieć jak to wygląda w tym kraju i to nie znaczy że chcę cos lub kogoś w tym celu wykorzystac.
A włascie dlaczego pytasz, w jakim celu kto przyjeżdza? Chyba zazwyczaj ludzie wyjeżdzaja za lepszym życiem ,nie sądzisz? Nie wiem dlaczego twierdzisz że nie odpowiadam konkretnie na pytania? moze to nie są te odpowiedzi które chciałabyś uzyskać......
I nie wiem czy i ile lat jesteś odemnie starsza, ale to nie jest powód żeby sie mnie czepiać.
Proponuje zebyś zwyczajnie zeszła ze mnie i zaczęła normalnie rozmawiać, bo ja nie chcę żadnych kłótni.
Pozdrawiam.