Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Selena co do Polski i Naszego rządu ja się już nie wypowiadam, bo to temat rzeka a i tak przez Nasze gadanie i zszarpane nerwy lepiej nie będzie

Poldame ja mam tak samo. Cieszę sie każdego dnia jak Nasz syn uczy się nowej rzeczy i oboje razem go wychowujemy i zajmujemy się Nim na zmianę. A teraz z mężem czatujemy kto pierwszy zobaczy pierwszy ząbek Maxa hehe. Twoja córka ile już ma? Bo Nasz niedawno skończył 4 miesiące, no i ską jesteś? Z której częsci Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Irena Binder
(selena)
Nowicjusz
wiadomo ze naszym gadaniem nic nie zmienimy, ja jedynie wyraziłam swoje zdanie na ten temat, może nie kazdemu sie ono podoba ale to jednak moje osobiste zdanie.
to prawda że lepiej być razem-cała rodzina, wprawdzie życ skromnie ale szczęsliwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja mogłabym żyć nawet w Polsce z mężem, ale, że on tutaj jest już 6 lat to stwierdził, że on nie ma zamiaru wracac do Polski. Więc ja przyjechałam do Niego. Bo uważam, że miejsce zony jest tam gdzie jej mąż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aga ....
(poldame)
Wiking
Mieszkam w okolicach Bergen, a dokładnie w Askøy.
Moja córeczka ma prawie 3,5 roku, a ja aktualnie jestem w 8 tc i ledwo żyję.
Mdłości i nudności męczą mnie od rana do wieczora. Czekam kiedy to się skończy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
To córka już duża. I gratuluję kolejnego dzidziusia Mdłości nie zazdroszczę, bo ja je miałam od 7 tyg ciąży do 15 tyg ciąży ;/ a potem to juz jak mdłości przeszły to już było dobrze i bez żadnych problemow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aga ....
(poldame)
Wiking
Tylko, że do tego 15 tc trzeba jakoś wytrzymać, a ja już mam tego serdecznie dość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Irena Binder
(selena)
Nowicjusz
Skoro twój mąż uznal że nie ma zamiaru wracać do Polski to jednak widzi różnicę miedzy krajami.
Poza tym podoba mi się twoja postawa prorodzinna i masz rację: zona powinna być przy meżu
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(MagdaD)
Nowicjusz
Na wymioty moge poradzic herbate z imbirem ,,mi pomagala ,pilam ja 4 razy dziennie. zrob sobie taka slaba herbate i dosyp szczypte imbiru przyprawy ja akurat mialam z Polski,ale tutaj tez mozna kupic, Imbir jest zdrowy i nie zaszkodzi wiec dwa w jednym, mam nadzieje ze CI pomoze tak jak mi,,,pozdrawiam . mi jeszcze zostalo 4 tygodnie do rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
znam te problemy tez niestety to mam! ale trzeba wytrzymać co zrobić ktoś ma jeszcze jakieś inne sposby, niestety herbatka z imbirem juz wypróbowana i mi nie pomaga niestety, tak samo inne sposoby z netu
do poldame: jak mocno mi doskwierają mdłości to biorę czopki przepisane przez lekarza i pomagają tylko,że jestem po nich nie do życia tzn.jestem senna i tylko bym leżała i spała ale jak nie ma innej rady to biorę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
Mnie tez na mdlosci nic nie pomagalo!! poprostu trzeba wytrzynac wszystko ale nie jest latwo gdy np idac do sklepu stoi sie w kolejce za panem/pania co wypryskala sie mocnymi perfumami.... fuuuj!!!!!!!!!!
no i tak dla wiadomosci kilka tygodni temu powrocily mdlosci na 2-3 tyg ale tak jak sie pojawily z zaskoczenia tak zniknely... ale pojawila sie kochana zgaga... do 12-13 tyg ja mialam i powrocila z podwojna moca!! Ale mam wspaniale mleczko i expresowo przechodzi wszystko
jeszcze 6 tygodni zostalo!!! ale kto wie czy nie bedzie szybciej bo cos od czasu do czasu delikatne skurcze czuje i bole w krzyzu.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok