Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
wiesz, bardziej mnie to dotyczy niz Ciebie bo jak wiesz to jestem mama i tu zagladalam czasem, ale to moja ostatnia odpowiedz na tym forum, dzieki dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dziewczyny jakbyscie nie zauwazyly to ja wczoraj zaczelam nowy watek o samolocie i przez chwile byl spokoj...a tuz po tym i po moich prosbach zeby nie jatrzyc tylko rzeczywiscie rozwiazywac sprawy na privie Nana znow zaczela....prosze raz jeszcze-skonczmy te glupie rozmowy i wrocmy do tematu!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Ewa xxx
(Ewa2000)
Wiking
Witam mamuski,
jeszcze z kilkanascie miesiecy temu te forum bylo taka przyjazna skarbnica dla mlodych mam,
teraz ciezko dopatrzyć sie czegos pomocnego.
Czy to przez to, ze mlode mamuski sa coraz mlodsze ?
Dziewczyny ja rozumiem, ze jest tu ten plus anonimowosci, dzieki ktoremu mozna dokuczac,obrazac i wywyższać sie ale bez przesady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Najlepiej skonczyc klotnie w tym watku, zalozyc nowy temat do tego przeznaczony.

U was tez juz drugi dzien mżawka?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
hehe dobre kalba. No u nas pada 2 dzien. wczoraj wyszlam z mala na spacer bo sie przejasnilo ale musialysmy zawrocic bo zaczelo padac a dzis to nie ma mowy w ogole na dwor wyjsc. Ale u nas na weekend ma byc ladna pogoda. Dziewczyny a ta masc znieczulajaca, to jest tylko zeby posmarowac miejsce do szczepienia czy trzeba wieksza czesc nozki posmarowac, i ile czasu przed szczepieniem najlepiej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
O wlasnie, tez ciekawa jestem, bo Ninka plakala przy ostatnim szczepieniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No wlasnie Viki tez a to tak strasznie ze nic ja nie uspokajalo przez 20 min. Na szczescie po szczepieniu nie bylo zadnych "efektow ubocznych". A za 2 tyg ma dwa szczepienia wiec wole jej troszke ulzyc w bolach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kalba u nas sie rozjasnia to pewnie u Ciebie tez za chwilke powinno byc fajnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba