Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
milako napisał:
Nie moge na to nie zareagowac, bo jak to wszystko czytam to cisnienie mi sie podnosi.
Jesli nie macie nic subiektywnego do powiedzenia w tej sprawie to w ogole sie nie odzywajcie!!!

Ja jestem ciocia chlopcow, ktorzy zostali nam zabrani. To nie jest krzywda tylko ich rodzicow, ale nas wszystkich!

Ja tez nie wierzylam, ze takie rzeczy sie dzieja W Norwegii, a jednak..
Chlopcy zostali zabrani ze szkoly i przedszkola bez ostrzezenia czy rozmowy z rodzicami!

Wiemy, ze ta sprawe wygramy i chlopcy do nas wroca. Pytanie tylko kiedy???

Jezeli te dzieci na serio zostaly zabrane, to ten post jest tylko potwierdzeniem dlaczego.
Zostali zabrani, bo ich rodzice, ciocia i wujek sa egoistami.
Ani razu nie przyszlo ci do glowy napisac JAK to przezywaja TE DZIECI i jaka to jest krzywda dla NICH. Wedlug ciebie zabranie dzieci wyrzadzilo krzywde tobie, ich rodzicom. Ty i rodzice cierpicie strasznie.
Zastanow sie nim zaczniesz jeczec i piszczec tu o swojej krzywdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
hilton-ciekaw jestem jak bardzo rzeczowa bylabys ty ,po odebraniu ci dzieci,jak dlugo zastanawialabys sie co i jak pisac.
zastanow sie czasem co pleciesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Silna Matka! napisał:
NIE WIEM CO MAM ODPOWIEDZIEC NA TE BEZDUSZNOSC

CHYBA NIE MA SENSU , JEZELI KTOKOLWIEK ZNAJDZIE SIE W TAKIEJ SYTUACJI JAKIEJ JA , MY TERAZ ZAWSZE POMOGE!

JA JUZ OD DZIS , OD TERAZ ZACZYNAM WALKE Z BARNEVERNET!

Z WASZA POMOCA , CZY BEZ!

Wy, Wasz,Wasze - nigdy, zawsze - Silna Matko - badz silna jeslis prawdziwa Ale walcz beze mnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Optimus napisał:
Silna Matka! napisał:

CHYBA NIE MA SENSU , JEZELI KTOKOLWIEK ZNAJDZIE SIE W TAKIEJ SYTUACJI JAKIEJ JA , MY TERAZ ZAWSZE POMOGE!

Wy, Wasz,Wasze - nigdy, zawsze - Silna Matko - badz silna jeslis prawdziwa Ale walcz beze mnie!

powiedzial co wiedzial
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
kryss napisał:
hilton-ciekaw jestem jak bardzo rzeczowa bylabys ty ,po odebraniu ci dzieci,jak dlugo zastanawialabys sie co i jak pisac.
zastanow sie czasem co pleciesz

No niestety, kryss, jest coś w tym.
Dokładnie w takich chwilach do głowy przychodzą rzeczy po najkrótszych skojarzeniach
/zupełnie abstra-chując od tego przypadku/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Silna Matka! napisał:

A ja mam jedno krótkie pytanie: CZEGO WLASCIWIE OD NAS CHCESZ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
koalski- a wlasciwie,to ty patrzysz przez pryzma swojego dziecinstwa,ok,twoje zdanie ale nie masz wylacznosci na takie wspomnienia...,ja sie ciesze ze znam i mam kontakt ze swoim rodzenstwem/4/,i mama,i ze nikt mnie nie odebral,nie dal lepszych panstwowych rodzicow,a" tatus"coz zyje;teraz caly swiat jest przeciwko niemu a on biedny tak dobrze nas wychowal .....ech
dzis sucha bulke moze najwyzej dostac.
przestan koalski oceniac rodzicow po kilku postach,bo to nie zawsze wlasciwe wnioski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kryss napisał:
Optimus napisał:
Silna Matka! napisał:

powiedzial co wiedzial

Wciaz nie widzicie, cytujac Dyzme " To jest dete!!!

Silna matka wisi na forum z ciotka dzieci O rady nie pyta tylko zagrzewa do walki. Nawet nie wiadomo ktory barnevernet, powiedz, babo ktory a zadzwonie tam w poniedzialek i zapytam czy to prawda, ze odebrano dzieci i czy zglosilas sie o pomoc tj. darmowego advokata.
Dodatkowo mozna zapytac w biurze Fylkesmanna, czy takowa sprawa byla prowadzona.
Podaj cokolwiek a zamkne sie do poniedzialku. I przestan pisac te egzaltowane brednie. Dla mnie jestes oszustka ktora wykorzystuje to, ze niektorzy maja dobre serce i ci wspolczuja.

Ps. Wrzuc sobie jakies zdjecie z netu, jak odbieraja dzieci a ty zakrwawiona i zaplakana stoisz w drzwiach drewnianego domku i krzyczysz nieeeeeeeeeeeeee.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
kryss napisał:
koalski- a wlasciwie,to ty patrzysz przez pryzma swojego dziecinstwa,ok,twoje zdanie ale nie masz wylacznosci na takie wspomnienia...,ja sie ciesze ze znam i mam kontakt ze swoim rodzenstwem/4/,i mama,i ze nikt mnie nie odebral,nie dal lepszych panstwowych rodzicow,a" tatus"coz zyje;teraz caly swiat jest przeciwko niemu a on biedny tak dobrze nas wychowal .....ech
dzis sucha bulke moze najwyzej dostac.
przestan koalski oceniac rodzicow po kilku postach,bo to nie zawsze wlasciwe wnioski

Nie wiem o czym gadasz. Trzymaj sie tego co napisałem, bo wiesz w którą stronę to idzie - donikąd.

A najlepiej byłoby, gdyby głowna zainteresowana odpowiedziała na moje, jakże krótkie pytanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
optimus-a jesli jednak sie mylisz to czy ja osobiscie bede mogl cie zasypac tym popiolem?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok