Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no to hilton trochę na poważnie
jak twierdzi moja religia HUNA
wiedzę trzeba czerpać ze wszystkich szkół
idąc tym torem zakładam, że był jakiś powód, przyczyna, że zaczęto obrzędowo wycinać niewiastom łechtaczki
myślę dalej, że było to dla ich dobra, a nie krzywdy
obserwując własnoręcznie hahahaha
lub innym organem zachowanie pań po 40
po głębokim namyśle stwierdzam, że pewnie dużo łatwiej by im było w życiu
gdyby im w młodości wycięto łechtaczki
i tak żebyś była całkiem pewna
ani odrobiny żartu w tym nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
....bo mnie sprowadzisz do parteru jak zwykle

Nie mam zamiaru z toba dyskutować,niech ci będzie że odłamy islamu czy jak tam piszą w mądrych książkach. W każdym bądź razie islam stosuje obrzezanie chłopców !
I tylko o tym mówię .
Oczywiście że zażartowałem....z twojej uwagi odnośnie odczuwania przyjemności tylko przez obrzezanego.Tak wynikało z twojego zdania.....no chyba że pomroczność chwilowa zniewoliła mi szarą strefe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
....bo mnie sprowadzisz do parteru jak zwykle

Nie mam zamiaru z toba dyskutować,niech ci będzie że odłamy islamu czy jak tam piszą w mądrych książkach. W każdym bądź razie islam stosuje obrzezanie chłopców !
I tylko o tym mówię .
Oczywiście że zażartowałem....z twojej uwagi odnośnie odczuwania przyjemności tylko przez obrzezanego.Tak wynikało z twojego zdania.....no chyba że pomroczność chwilowa zniewoliła mi szarą strefe

Oczywiscie ze stosuje, ale ja pisalam o czyms innym, mianowicie o obrzezaniu dziewczynek. Potem ty jako argument przytoczyles zydow, cytuje ciebie: " Przecież są jeszcze inne grupy islamskie stosujące obrzezanie, no i żydzi !!" Tylko ze zydzi dziewczynek nie obrzezaja, a te inne grupy islamskiem jak je nazwales nie stosuja obrzezanie wobec dziewczynek, wiec o czym ta dyskusa?????
Retier, sorry, ale gubisz sie w tym co chcesz przelac na klawiature.
"W kazdym razie". Slowo "badz" oznacza "lub".
Nie chce cie sprowadzc do parteru, tylko po prostu czytaj tekst kilka razy zanim odpowiesz, bo mieszasz i gubisz sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fakt,gubie się czasami.
Chodziło mi arabów i sam fakt obrzezania,bez kładzenia nacisku na dziewczynki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
no to hilton trochę na poważnie
jak twierdzi moja religia HUNA
wiedzę trzeba czerpać ze wszystkich szkół
idąc tym torem zakładam, że był jakiś powód, przyczyna, że zaczęto obrzędowo wycinać niewiastom łechtaczki
myślę dalej, że było to dla ich dobra, a nie krzywdy
obserwując własnoręcznie hahahaha
lub innym organem zachowanie pań po 40
po głębokim namyśle stwierdzam, że pewnie dużo łatwiej by im było w życiu
gdyby im w młodości wycięto łechtaczki
i tak żebyś była całkiem pewna
ani odrobiny żartu w tym nie było

Kazdy ma prawo o swoim ciele decydowac sam.
Masz podobne myslenie do tych oszolomow islamskich - zrobic krzywde dla dobra. Tak tez mysla mezowie tyrani - bija zony dla ich dobra, tak mysla rodzice tyrani - bija dzieci dla ich dobra.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
Fakt,gubie się czasami.
Chodziło mi arabów i sam fakt obrzezania,bez kładzenia nacisku na dziewczynki.

ok, rozumiem cie

Mnie zas chodziloo to, ze obrzezanie dziewczynek to okalecznie ich na cale zycie. "zabiegu" dokonuje sie w tzw. podziemu, brudnymi zyletkami na zywca. Islamscy chlopcy maja obrzezanie zrobione pod narkoza w szpitalu w pelnej higienie. A dziewczynki z afrykansklich wiosek cierpia katusze i czesto umieraja z wykrwawienia. W Anglii czy Norwegii dzieje sie to samo, podczas wakacji setki dziewczynek zostaje okaleczonych, bo ich matki mimo ze zyja w cywilizowanym swiecie, maja mozgi przesiakniete glupota i wierzeniami...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

Masz podobne myslenie do tych oszolomow islamskich - zrobic krzywde dla dobra. Tak tez mysla mezowie tyrani - bija zony dla ich dobra, tak mysla rodzice tyrani - bija dzieci dla ich dobra.

niewieści umysł pewnych rzeczy ogarnąć jednak nie potrafi
nie chce mi się szukać
ale dla dobra chłopców ucina im się końcówkę, żeby się pod nią brud, smród i twaróg nie zbierał w tym klimacie
mimo, że tracą przy tym i to w znacznym zakresie możliwość odbierania przyjemności
na pewno mieli i jakiś powód, znany dobrze w okolicy, aby dziewczynkom łechtaczkę wycharatać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
Hilton napisał:

niewieści umysł pewnych rzeczy ogarnąć jednak nie potrafi
nie chce mi się szukać
ale dla dobra chłopców ucina im się końcówkę, żeby się pod nią brud, smród i twaróg nie zbierał w tym klimacie
mimo, że tracą przy tym i to w znacznym zakresie możliwość odbierania przyjemności
na pewno mieli i jakiś powód, znany dobrze w okolicy, aby dziewczynkom łechtaczkę wycharatać

I po odcieciu napletka juz nie musza sie myc? Tak wynika z twojej argumentacji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

I po odcieciu napletka juz nie musza sie myc? Tak wynika z twojej argumentacji.

na pewno znacznie rzadziej muszą
a wody ci u nich nie dostatek
za to z napletkiem to zapach polskich kiszonych ogórków biłby od nich na taką odległość, że wszędzie by do nich yaksiemasz mówili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Takie Jedno Moje ...ØRE ... ni w pięć ni w dziesięć .

W tradycji islamu istnieje jedyna dopuszczalna metoda kobiecego obrzezania
- usunięcie żołędzi łechtaczki, z zachowaniem warg sromowych mniejszych i większych.
Wszelkie inne metody są surowo zabronione. Krwawe praktyki stosowane w niektórych rejonach Afryki nie mają i nigdy nie miały żadnego poparcia w islamie.

Oraz
Ponieważ obecne osiągnięcia nauk medycznych udowodniły szkodliwość tego zabiegu (poza przypadkami, kiedy jest wskazany ze względów medycznych) uczeni zaznajomieni z tematem uważają, że jest on z islamem niezgodny.
Oba cytaty wzięte są z :
Opracowanie: Ukhti Hagar
na podstawie:
„Female Circumcision & Islam” Dr. Abd al-Rahman bin Hasan al-Nafisah „Contemporary Jurisprudence Research Journal”, Rijad;
„Prosty wykład głównych praktyk islamu” Fajsal Małlałi
---
Tylko Jak Takiemu Czarnemu Tłumkowi wytłumaczyć iż asfalt nadaje się tylko i wyłącznie do leżenia na ziemi w pozycji dywanu , by Białemu Było Wygodnie Stąpać po Tej Planecie .

I tak na koniec ...
Jak znowu będziesz z tym Czarnym Motłochem na te Kobiece tematy rozmawiać , to spytaj się ...
Dlaczego Prorok ...( pokój z Nim) NIE POZWOLIŁ OBRZEZAĆ SWOJEJ CÓRKI ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok