Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ANDRZEJ LACH Barbara Barbaraa (3729 niezalogowanych)
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Faktycznie Daris,nie spotkamy sie w szpitalu. Ja chyba z Was trafie tam najwczesniej Ja juz ciagne 33 tydzien. Wiec czuje juz powoli zblizajaca sie mete. Chociaz brzuszek nie przeszkadza mi praktycznie w ogole. Ograniczenia mam w zasadzie w glowie. Nie robie wielu rzeczy z mysla o Julce. A moze jej sie nie spodoba Kurcze,pierwszy raz w zyciu ktos podporzadkowal mnie sobie I to taka mala istotka mieszkajaca w brzusiu. Przekonalam sie na wlasnej skorze,jak to sie moze czlowiekowi poprzemieniac w nastawieniu do zycia. Normalnie szok. Az sie boje jak mala juz bedzie ze mna. Calkiem mi odbije
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hmm pozostaje miec nadzieje ze Ci nie odbije Ja wlasnie sie wczoraj smialam do mezka mojego jak ci wszyscy grubi ( ale tacy naprawde grubi ) daja sobie rade przy schylaniu i wogole w zyciu? Ja jak na piaty miesiac nie mam wcale duzego brzucha ale jednak ograniczone mozliwosci sie odczuwa, wiec niewiem jak oni daja sobie rade Ja mam teraz na glowie przeprowadzke wiec dzwigac cos tam zawsze musze ale tez wszystko robie z mysla ze nie jestem "sama" i ze musze troszke sie poddac Ale nie mam fisia na tym punkcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja w 5 miesiacu,to nie mialam brzucha prawie wcale. Ja teraz nie mam wcale duzego. Czasami sie zastanawiam,gdzie ta moja corka tam sie miesci? Wiem,ze rosnie,bo czuje teraz kopniaki pod zebrami. Nie jest to za przyjemne. Za niedlugi czas Daris tego doswiadczysz Dobrze,ze masz przeprowadzke teraz. Mozesz cos tam jeszcze pomoc Bo pozniej to faktycznie najpierw mysli sie o dziecku a potem o tym, czy cos zrobic czy nie. Czesciej wybieram jednak sofe i pilot od TV. Chociaz nie przepadam za taka forma aktywnosci W ogole nie przepadam za ogladaniem telewizji. Raczej to spie przed telewizorem niz ogladam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
zobaczymy jak to bedzie ze wszystkim,czas pokaze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
wiecie co dziewczyny komunikacja komunikacją ale ja kolejną zimę nie mam zamiaru poruszać się z małym dzieckiem autobusem. Wsiadasz do auta i masz gdzieś że pada a jak idziesz to nie ciekawie.
Ja zabieram z Polski te wszystkie moje "zabawki" fryzjerskie i coś tam może będę działać
Boję się jak cholera ale teraz już za późno na strachy teraz już pozostało odliczać tylko dni do wyjazdu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Nie boj sie. Bedzie dobrze No i bierz te zabawki fryzjerskie. Na razie nie korzystam,ale niedlugo to sie zmieni i bede potrzebowala cos zrobic z wlosami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Hej ja jade teraz 25czerwca na miesiąc a od wrzesnia na stałe. W sierpniu musze byc w Polsce. Jestem instruktorem tańca i fitness takze jakbyście chciały po porodzie sie poruszac to piszcie. Mieszkac bedziemy w Oslo ale narazie nie wiem do konca gdzie. To sie ciągle zmienia. Mam trójkę dzieci 13,5 i 3 latka i tez chetnie poznam jakies mamy, zeby na placyku miec z kim pogadac. język przeraża mnie najbardziej ang podstawowy norweski zero
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Ach noi oczywiście tez chętnie z usług fryzjerskich chętnie skorzystam ,choć jestem na etapie zapuszczania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Rozal06, faktycznie jezyk ulatwia wszystko. Ale jesli znasz podstawy,to szybko zalapiesz Oczywiscie trzeba sie troszke przylozyc do nauki, bo samo to nie przyjdzie Ale dasz rade Co do fitness,to ciekawy pomysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
znam tylko angielski tak troszke wiesz dogadam sie na ulicy czy w sklepie, ale jak juz jakas dyskusja to nie bardzo. chcialam sie w polsce zapisac na norweski ale pracujac i z trojka dzieci nie znalazłam czasu. Kursy sa wieczorami a te moje młodsze nie chca beze mnie isc spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok