Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ANDRZEJ LACH Barbara Barbaraa (3724 niezalogowanych)
1549 Postów

(aga31)
Maniak
magnolia,nie strasz a ja mam takie ladne wlosy teraz,buuuuuu A tak na powaznie,to licze sie tym. Juz gdzies slyszalam,ze po porodzie tak fajnie juz nie bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Marta Andruszkiewicz
(tusiek1985)
Wiking
Magnolio, nawet choćbym bardzo chciała to wiem, że nie damy rady zabrać wszystkich drobiazgów i tak naprawdę musimy wziąć to co najpotrzebniejsze. Pewnie masz rację, że dzieci tak mi zajmą cały dzień, że nawet nie będę miała czasu rozmyślać, moi chłopcy są tak absorbujący, że z nimi nie ma chwili wytchnienia, no chyba że że śpią, ale to często kończy się tak jak u Ciebie, że ja zasypiam razem z nimi
Moja koleżanka niestety mieszka trochę kilometrów od tej miejscowości, w której ja będę mieszkała, ale myślę, że to nie stanowi wielkiego problemu, będziemy mogły się widywać w weekendy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Marta Andruszkiewicz
(tusiek1985)
Wiking
No niestety tak to już jest w ciąży, ja z włosami problem miałam po porodzie wychodziły całymi garściami przez około 3 miesiące, ale zaraz jak przestałam karmić piersią (trwało to właśnie ok 3 m-cy) zaczęłam brać witaminki i włosy się wzmocniły. Za to z gabinetu stomatologicznego prawie nie wychodziłam, przez całą ciążę, tak sobie myślę, że gdybym miała mieć jeszcze jedno dziecko to chyba straciłabym wszystkie zęby
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
tusiek1985, jesli chodzi o zeby,to ja mam teraz tragedie w jamie ustnej Nie moglam chodzic do dentysty, bo bez zdjec nic nie mozna bylo zrobic. Tak wiec czekam do rozwiazania a potem to bede czestym gosciem w gabinecie. A przed ciaza mialam wszystko zrobione. W trakcie zaczely sie problemy. Co do rzeczy,to przy dzieciach jest chyba trudniej sie spakowac. Dorosly to sobie jakos poradzi. Jak tu przyjechalam,to wystarczal mi jeden garnek,kubek i widelec No tak mniej wiecej. Moze z jeden talerz by sie znalazl i mala miseczka Ale to bylo w wynajetym mieszkaniu z 7 osobami,gdzie kazdy mial kawalek podlogi do spania Ale chwile potem jak wynajelam oddzielny pokoj,to juz zaczelam gromadzic rzeczy. Teraz mieszkamy z mezem w 3 pokojowym mieszkaniu i cale jest zapelnione naszymi gratami I wszystko kupione na miejscu. Wiec nawet jak czegos nie wezmiesz,to z czasem wszystko kupisz albo dostaniesz tutaj. Trzymam kciuki za przeprowadzke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Marta Andruszkiewicz
(tusiek1985)
Wiking
Właśnie o dzieci najbardziej się rozchodzi, bo mi to tak jak mówisz niewiele trzeba, ale z dziećmi trochę gorzej. Starszy syn już zaznaczył, że zabawki jadą z nim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No zabawki najwazniesze przeciez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
witam!! jestem już w Oslo. Na szczęście ogarnęłam wszystko bo inaczej to bym chyba zwariowała...
Nie udało nam się zabrać zabawek ( tzn mamy ale bardzo mało) i wózka dla Hani.
Ma co prawda za chwilę 2 latka ale mimo wszystko przydałaby sie jakaś spacerówka. Gdyby któraś z was cos wiedziała o jakimś wózku za rozsądne pieniązki to będę wdzięczna.

Zabrałam caly swój sprzęt fryzjerski, farby itp więc gdyby ktoś był chętny to zapraszam do mnie albo mogę ja dojechać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej Karolina,ja to bym najchetniej juz sie u Ciebie zjawila. Bo te moje wlosy,to juz istna tragedia Ale Julka jeszcze nie ma zamiaru wychodzic,wiec musze poczekac jeszcze troche
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
Aga zapraszam ja jestem mobilna więc mogę dojechać
muszę się rozeznać jakie tu ceny są przyjęte. Może wy wiecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Nowicjusz
idz do pierwszego salonu i zobacz odetnij od tego 15 procent i po krzyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok