Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5850 niezalogowanych)
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
w norwegi nauczyciel jezyka obcego ma 500kr na godz... tak mi sie wydaje... ale jest jeden minus , normowany czas pracy.. i na tym duzo tracisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
jako nauczyciel mozesz miec pol miliona... tak mi sie wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Akurat moj czas pracy jest nie normowany. Czasem jako tlumacz zarobie sobie na perfumy za godzinke. Zajmuje sie teraz czyms innym, sa z tego duze pieniadze, ale w zaleznosci od ilosci klientow - ilu klientow tyle projektow, bywa, ze w danym miesiacu akurat nikt nie chce zeby mu urzadzic wnetrze.
Ogolnie pieniądze nie sa dla mnie priorytetem, nie chce tez pracowac w Norwegii jako nauczyciel, znudzilo mnie to. Pracowalam na budowie pewien czas, a teraz mam czyściejszą prace
A jezeli sie umawiam, to zwracam uwage czy mam z tym facetem o czym rozmawiac, czy mozemy sie razem posmiac i powygłupiac, a nie ile zarabia i jeszcze wymaga, zebym za siebie zaplacila.
Lubie romantyzm, a to z pieniedzmi ma niewiele wspolnego.
Zycze ci szczescia w zyciu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Hilton napisał:
bywa, ze w danym miesiacu akurat nikt nie chce zeby mu urzadzic wnetrze.

Kiepski marketing
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Znaffca sie odezwał. Skąd mozesz wiedziec jak dziala firma, skoro w niej nie racujesz, skąd mozesz wiedziec na jakich zasadach ja pracuje?? Daruj sobie, dobrze?
p.s. Kiepski to jest jeden Ferdynand.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Hilton napisał:
Znaffca sie odezwał. Skąd mozesz wiedziec jak dziala firma, skoro w niej nie racujesz, skąd mozesz wiedziec na jakich zasadach ja pracuje?? Daruj sobie, dobrze?

Hilton, nie miałem tu na myśli nic złego, bez obrazy ;] Brak zleceń skojarzył mi się z moją poprzednią pracą... kiedy to się zajmowałem marketingiem internetowym SEO... a dokładnie to pozycjonowaniem stron internetowych ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Marcinlbn napisał:
Hilton napisał:

Hilton, nie miałem tu na myśli nic złego, bez obrazy ;] Brak zleceń skojarzył mi się z moją poprzednią pracą... kiedy to się zajmowałem marketingiem internetowym SEO... a dokładnie to pozycjonowaniem stron internetowych ;]

No wlasnie Marcin,to macie cos wspolnego z Hilti bo ona zajmuje sie" pozycjonowaniem przed monitorem" ;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tropik -
Wlasnie kilka dni temu dostalam fajne zlecenie na urzadzenie mieszkania dla rodziny. A pozycjonowac to ja sie tez potrafie jakbys chcial wiedziec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ciekawe ile mnie kosztowałoby zlecenie urządzenia meszkania ...........tak po znajomości
żebym też nie musiał kupować wszystkiego nowego bo tak to sam sobie urządze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Hilton napisał:
Tropik -
Wlasnie kilka dni temu dostalam fajne zlecenie na urzadzenie mieszkania dla rodziny. A pozycjonowac to ja sie tez potrafie jakbys chcial wiedziec.

Ja nie wnikam co kto robi, czym sie zajmuje zycze kazdemu jak naj lepiej.
A co do pozycjonowania moja odpowiedz brzmi: nioooo chcialbym.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok