Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5847 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Andy hellboy napisał:
kami napisał:
nie mam problemów z zrozumieniem tego co napisałeś zrozumiałam ze to przykład ,,chciałam ci tylko pokazać jakim jestes ograniczonym seksistowskim samcem porównywać kobiety do towaru przykładci tylko pokazać najbardziej chamski z możliwych, i to jeszcze ubrane w takie słowa
ale może ty tak właśnie traktujesz kobiety ... jesli tak to współczuje

a pokazałaś że jesteś tylko ograniczoną .................

PS. jeżeli same zainteresowane poczują się urażone to jestem gotów je przeprosić

Wiesz co jesteś tępym kipem i nie chce mi sie z tobą więcej gadać ZEGNAM !!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
kami napisał:
,,chciałam ci tylko pokazać jakim jestes ograniczonym seksistowskim samcem

Wiesz co jesteś tępym kipem i nie chce mi sie z tobą więcej gadać ZEGNAM !!!!!!![/quote]

to że jesteś kobietą to uprawnia cię że możesz pisać co chcesz bo mnie zapewne nie przystoi ubliżać kobiecie ??
jesteś przykładem sykepleiera w damskim wydaniu . będziecie rewelacyjną parą !

edytuje bo zapomniałem dodać że sykepleier jest uwodzicielski i kulturalny w porównaniu do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Endi, kobiety moga ci zrobic o wiele więcej niz pisac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak możesz zrobić coś więcej to jestem ciekaw twoich propozycji .............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Fiona66 napisał:
Jedyne co mnie wkurza, to to, ze notorycznie "obrabia dupe" Polkom, a te jak ogolnie wiadomo, sa inteligentne, czesto solidnie wyksztalcone, zaradne zyciowo i w wiekszosci przypadkow bardzo oddane rodzinie i partnerowi.
Partnerowi, a nie palantowi....

taaa, wszystkie najlepiej wykształcone Polki mieszkają w Norwegii, bo w Polsce nie mogą znaleźć dobrej pracy... studia to teraz najwięksi debile kończą, czasami nawet z wyróżnieniem... jeśli to nazywasz wykształceniem to się z tobą zgadzam. Co do inteligencji to pewnie jest proporcjonalna do wykształcenia (a to już wyjaśniłem), jednym słowem brednie opowiadasz, co do oddania i zaradności... to chyba mówisz o poprzednim pokoleniu, na tyle co jest rozwodów itp. to ciężko tu mówic o oddaniu.

Sykepleier84, z tymi holenderkami to dowaliłeś... nie wiem czy wiesz że holendrzy czy belgowie dosłownie piszą w przewodnikach że ich kobiety są brzydkie (moge ci podesłac nawet wyciek z przewodnika!), co do afrykanek i bułgarek... to co one mogą ci zaoferować to pewnie HIV i duże prawdopodobieństwo że cię okradną i uciekną Powodzenia i dobrej zabawy!

Moim zdaniem ideałów nie ma, liczby nie kłamią, statystyka musi być ;] Osobiście Polki na żonę nie wybrałbym... polki są mało ambitne (sorry jeśli kogoś uraziłem, nie pisze tu o jednostkach tylko o ogóle), ja typuje na mix szwedki i rosjanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Marcinlbn napisał:
Fiona66 napisał:
Jedyne co mnie wkurza, to to, ze notorycznie "obrabia dupe" Polkom, a te jak ogolnie wiadomo, sa inteligentne, czesto solidnie wyksztalcone, zaradne zyciowo i w wiekszosci przypadkow bardzo oddane rodzinie i partnerowi.

taaa, wszystkie najlepiej wykształcone Polki mieszkają w Norwegii, bo w Polsce nie mogą znaleźć dobrej pracy... studia to teraz najwięksi debile kończą, czasami nawet z wyróżnieniem... jeśli to nazywasz wykształceniem to się z tobą zgadzam. Co do inteligencji to pewnie jest proporcjonalna do wykształcenia (a to już wyjaśniłem), jednym słowem brednie opowiadasz, co do oddania i zaradności... to chyba mówisz o poprzednim pokoleniu, na tyle co jest rozwodów itp. to ciężko tu mówic o oddaniu.

Czy warto to komentowac ? Nie....

Ludziska, to maja na prawde ciezkie doswiadczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jestem coraz bardziej przekonany ..... najlepsza opcja to chyba rosjanki ....wesołe , mądre i piękne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
Juz kiedys byla dyskusja na forum z Sykepleier84, na ten sam temat. Facet jest niereformowalny, takie zycie (lub "nie zycie" jest jego celem. Nie warto nawet kruszyc kopii. Niech sobie zyje jak chce, po moim swiecie nie chodzi

Wiesz Fiona Wszystko rozumiem ale tą inteligencję mogłybyście trochę mocniej pudrować tak żeby w dzień przy ludziach nie było widać za bardzo w nocy , jak najbardziej jest wskazana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
telemarek napisał:
Marcinlbn napisał:
i dziewczyny nie przychodzą na imprezy w piżamach tak jak tu w Norwegii.

Żeby tylko w piżamach przychodziły. Często odnoszę tu wrażenie, że im grubsze nogi, tym krótsza spódniczka.

Albo biale obcisle getry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
kami napisał:
Andy hellboy napisał:
tu na forum nie ma fajnych i wolnych dziewczyn które umówią się z nieznajomym !!!!
z tego co wiem to tylko agnieszka i Luba są fajne i wolne ale one nie umawiają się niestety
a inne , o ile nawet są to się nie ujawniają

ile ci agnieszka i Luba zapłaciły za rekame????? I pamiętaj by zapłacić podatek bo anoz wredny sąsiad podkabluje

Mam nadzieje,ze to nie byla mowa o mnie..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok