Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Fajne dziewczyny:) - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5847 niezalogowanych)
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
Jestem w Stavanger po raz drugi. W perspektywie mam jeszcze kilka miesiecy i normalnie czasami sa nudy.. :0 Sa tutaj jakies fajne dziewczyny. Jesli tak to prosze sie przyznac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przyznaje się jestem fajna ale brzydka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
nie dosc ze brzydka, to jeszcze na imie ma markus... ufff cale szczescie ze w bergen "dziewczyno" mieszkasz D
pzdr!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
wiedziałam że ci się nie spodobam
trudno z wycieczki na rolkach do stavanger nici
pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
gdybys sie jednak "zdecydowala" do stavanger przyjechac (rolki - nie powiem, ambitnie! ) to na wszelki wypadek zycze polamania rolek Doslownie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
GhostCat napisał:
Jestem w Stavanger po raz drugi. W perspektywie mam jeszcze kilka miesiecy i normalnie czasami sa nudy.. :0 Sa tutaj jakies fajne dziewczyny. Jesli tak to prosze sie przyznac
Hmm a co ty masz na mysli fajne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
katrin2600 napisał:
GhostCat napisał:
Hmm a co ty masz na mysli fajne

Tutaj wszystkie Dziewczyny sa fajne, ale one sa przyporzadkowane do fajnych chlopakow.
Najpierw trzeba byc fajnym chlopakiem , a ty chyba nim nie jestes skoro tak zaczynasz temat
pozdrawiam i zyczy powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tu na forum nie ma fajnych i wolnych dziewczyn które umówią się z nieznajomym !!!!
z tego co wiem to tylko agnieszka i Luba są fajne i wolne ale one nie umawiają się niestety
a inne , o ile nawet są to się nie ujawniają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
no widzisz.. biednemu zawsze wiatr w oczy! nie dosc ze dziewczyn (prawie) nie ma to jeszcze sie dowiedzialem ze jestm niefajny chlopak, straszna ta Norwegia jest) Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
Fajne to takie z ktorymi sie mozna piwa napic i w miare sensownie pogadac, oraz spelniaja 100 innych szczegolowych kryteriow Przeslac mailem? hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok