goshcat,jest tyle innych nacji, po co ci akurat polka, jestes w norwegi to musisz znac norweski, to co to za roznica, nawet ja bym cie odrywal od tego pomyslu. Jest tyle fantastycnych dziewczyn z innych krajow, z afryki, z bulgarii, one sa takie mile, lepsze od polek na pewno. pozatym nie ma z nimi tyle problemu. A uwiez mi przyzwyczaisz sie wladac norweskim cala dobe nawet jak bedziesz w domu. Polki czesto nie znaja dobrze jezyka, zarabiaja malo, ale sa za to bardzo sprytne i zaradne, sa czesto w miare dobrymi matkami i zonami, ale to zalezy bardziej od charakteru. Sa dwie strony medalu. Ja nie patrze na narodowosc, bo mi to wszystko jedno, nawet powiem wiecej, faworyzuje dziewczyny z bulgari, afryki, chile, szczegolnie te co mieszkaja od mlodych lat badz od urodzenia w norwegi. Sa poprostu mniej uciazliwe i mniej problemowe, pozatym placa za siebie restauracji, i rozumieja prawidlowo zasade rownouprawnienia.
Osobiscie nie marnuje czasu na spotykanie sie z polkami
Mysle ze przyjechales zeby tu zostac do smierci, wiec jak chcesz sobie znalesc kogos na stale to nie ma znaczenia z jakiego kraju ona jest. Nawet dla dzieci jest lepiej jesli jedno z rodzicow jest innej nacji niz polskiej.
Holenderki to fajne dziewczyny...
Wez wycieczke do dani z dfds albo ze steny zobaczysz, to chwila jak kogos poznasz.