Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5853 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
GhostCat napisał:
Fajne to takie z ktorymi sie mozna piwa napic i w miare sensownie pogadac, oraz spelniaja 100 innych szczegolowych kryteriow Przeslac mailem? hehehe
to właśnie o tych ci napisałem jeszcze Hilton i Giovi spełniały te kryteria ale one już chyba nie są wolne niestety
taki tu nieurodzaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
Andy hellboy napisał:
GhostCat napisał:
Fajne to takie z ktorymi sie mozna piwa napic i w miare sensownie pogadac, oraz spelniaja 100 innych szczegolowych kryteriow Przeslac mailem? hehehe
to właśnie o tych ci napisałem jeszcze Hilton i Giovi spełniały te kryteria ale one już chyba nie są wolne niestety
taki tu nieurodzaj

heheh niedobra Norwegia > Wypadaloby sie napic, ale tez sie nie da, bo piwo niedobre a wodki brak... Ja chce do Polski! niech mnie ktoras przytuli

PS. Post nieaktualny, zalamalem sie i juz nie szukam tych fajnych dziewczyn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
GhostCat napisał:

heheh niedobra Norwegia > Wypadaloby sie napic, ale tez sie nie da, bo piwo niedobre a wodki brak... Ja chce do Polski! niech mnie ktoras przytuli

PS. Post nieaktualny, zalamalem sie i juz nie szukam tych fajnych dziewczyn

Widzę masz poważne problemy egzystencjalne w tym kraju ;] Jeszcze jesień się na dobre nie zaczęła a już depresje... czemu szukasz tylko polek? dziewczyny z norwegii też są fajne i nie marudzą tak jak polki poza tym polki w norwegii umawiają się z ciapatymi, więc zapomnij

Jeśli ci się poważnie nudzi to kup sobie jakiś tani bilet np. do Brukseli i leć na weekend na imprezę... dobry browar i imprezy na zadowalającym poziomie ;] i dziewczyny nie przychodzą na imprezy w piżamach tak jak tu w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Marcinlbn napisał:
i dziewczyny nie przychodzą na imprezy w piżamach tak jak tu w Norwegii.

Żeby tylko w piżamach przychodziły. Często odnoszę tu wrażenie, że im grubsze nogi, tym krótsza spódniczka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
czemu jesteście tacy wybredni
macie za to duży wybór .........w polsce prawie wszystkie jednakowo ładne i bez piżam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Andy hellboy napisał:
tu na forum nie ma fajnych i wolnych dziewczyn które umówią się z nieznajomym !!!!
z tego co wiem to tylko agnieszka i Luba są fajne i wolne ale one nie umawiają się niestety
a inne , o ile nawet są to się nie ujawniają

ile ci agnieszka i Luba zapłaciły za rekame????? I pamiętaj by zapłacić podatek bo anoz wredny sąsiad podkabluje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
goshcat,jest tyle innych nacji, po co ci akurat polka, jestes w norwegi to musisz znac norweski, to co to za roznica, nawet ja bym cie odrywal od tego pomyslu. Jest tyle fantastycnych dziewczyn z innych krajow, z afryki, z bulgarii, one sa takie mile, lepsze od polek na pewno. pozatym nie ma z nimi tyle problemu. A uwiez mi przyzwyczaisz sie wladac norweskim cala dobe nawet jak bedziesz w domu. Polki czesto nie znaja dobrze jezyka, zarabiaja malo, ale sa za to bardzo sprytne i zaradne, sa czesto w miare dobrymi matkami i zonami, ale to zalezy bardziej od charakteru. Sa dwie strony medalu. Ja nie patrze na narodowosc, bo mi to wszystko jedno, nawet powiem wiecej, faworyzuje dziewczyny z bulgari, afryki, chile, szczegolnie te co mieszkaja od mlodych lat badz od urodzenia w norwegi. Sa poprostu mniej uciazliwe i mniej problemowe, pozatym placa za siebie restauracji, i rozumieja prawidlowo zasade rownouprawnienia.
Osobiscie nie marnuje czasu na spotykanie sie z polkami
Mysle ze przyjechales zeby tu zostac do smierci, wiec jak chcesz sobie znalesc kogos na stale to nie ma znaczenia z jakiego kraju ona jest. Nawet dla dzieci jest lepiej jesli jedno z rodzicow jest innej nacji niz polskiej.
Holenderki to fajne dziewczyny...
Wez wycieczke do dani z dfds albo ze steny zobaczysz, to chwila jak kogos poznasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
sykepleier, faworyzujesz dziewczyny innych nacji, bo Polki cie nie chcą, sa inteligentnymi kobietami, niektore znaja po kilka języków i owszem sa sprytne i zaradne. Wystarczy, ze słyszą i widza jaki jestes , jak dyskryminujesz.
Ja nawet na kawe bym sie z takim typem jak ty nie umówiła, bo jest wielu fantastycznych, inteligentnych i kulturalnych mężczyzn, ktorzy wiedzą jak zachowywac sie wobec kobiet, takich, ktorzy nie szukają w kobiecie darmowej pomocy domowej pod płaszczykiem partnerstwa i rownouprawnienia.
P.s. Polki tylko do sprzątania twojego 38 metrowego apartamentu ptrzebujesz tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
kami napisał:

ile ci agnieszka i Luba zapłaciły za rekame????? I pamiętaj by zapłacić podatek bo anoz wredny sąsiad podkabluje

odpowiem ci na przykładzie handlu ..........dobry towar nie trzeba reklamować bo sam się sprzedaje a złemu żadna reklama nie pomoże bo w niedługim czasie większość i tak stwierdzi że to bubel
nie zapłacę podatku bo to działalność charytatywna

trudno się dziwić czemu sykepleier jest coraz więcej przekonujący do swoich poglądów .....bo trudno mu spotkać fajne dziewczyny .
to dla tych nie ujawnionych
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
goshcat,jest tyle innych nacji, po co ci akurat polka, jestes w norwegi to musisz znac norweski, to co to za roznica, nawet ja bym cie odrywal od tego pomyslu. Jest tyle fantastycnych dziewczyn z innych krajow, z afryki, z bulgarii, one sa takie mile, lepsze od polek na pewno. pozatym nie ma z nimi tyle problemu. A uwiez mi przyzwyczaisz sie wladac norweskim cala dobe nawet jak bedziesz w domu. Polki czesto nie znaja dobrze jezyka, zarabiaja malo, ale sa za to bardzo sprytne i zaradne, sa czesto w miare dobrymi matkami i zonami, ale to zalezy bardziej od charakteru. Sa dwie strony medalu. Ja nie patrze na narodowosc, bo mi to wszystko jedno, nawet powiem wiecej, faworyzuje dziewczyny z bulgari, afryki, chile, szczegolnie te co mieszkaja od mlodych lat badz od urodzenia w norwegi. Sa poprostu mniej uciazliwe i mniej problemowe, pozatym placa za siebie restauracji, i rozumieja prawidlowo zasade rownouprawnienia.
Osobiscie nie marnuje czasu na spotykanie sie z polkami
Mysle ze przyjechales zeby tu zostac do smierci, wiec jak chcesz sobie znalesc kogos na stale to nie ma znaczenia z jakiego kraju ona jest. Nawet dla dzieci jest lepiej jesli jedno z rodzicow jest innej nacji niz polskiej.
Holenderki to fajne dziewczyny...
Wez wycieczke do dani z dfds albo ze steny zobaczysz, to chwila jak kogos poznasz.

Mało inteligentny samiec bojąc się inteligentnych kobiet do których należą Polki, zawsze będzie szukał prymitywnych samiczek made in Afrika. Polki są piękne, inteligentne w większości dobrze wykształcone i potrafią zająć się zarówno swoją rodziną jak i swoją firmą. A takiego szmatławca, który wtyka w każde brudne, niemające swojego zdania (...tiit) to bym nawet patykiem nie chciała dotknąć. Mdło mi się robi na "widok" takich osób jak ty. Zgiń, przepadnij zmoro nieczysta i niech cie jakie paskudztwo od tych twoich "piękności" wykończy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok