Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5845 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
Juz kiedys byla dyskusja na forum z Sykepleier84, na ten sam temat. Facet jest niereformowalny, takie zycie (lub "nie zycie" jest jego celem. Nie warto nawet kruszyc kopii. Niech sobie zyje jak chce, po moim swiecie nie chodzi
Jedyne co mnie wkurza, to to, ze notorycznie "obrabia dupe" Polkom, a te jak ogolnie wiadomo, sa inteligentne, czesto solidnie wyksztalcone, zaradne zyciowo i w wiekszosci przypadkow bardzo oddane rodzinie i partnerowi.
Partnerowi, a nie palantowi....

Wiesz Fiona Wszystko rozumiem ale tą inteligencję mogłybyście trochę mocniej pudrować tak żeby w dzień przy ludziach nie było widać za bardzo w nocy , jak najbardziej jest wskazana

Nie moge spelnic Twej prosby, bo ja sie wo ogole nie pudruje Nie chce przykrywac czymkolwiek prawdziewego piekna Musze Cie wiec zasmucic, ze jestem tak samo inteligentna za dnia, jak i w nocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fiona66 napisał:
Marcinlbn napisał:
Fiona66 napisał:
Jedyne co mnie wkurza, to to, ze notorycznie "obrabia dupe" Polkom, a te jak ogolnie wiadomo, sa inteligentne, czesto solidnie wyksztalcone, zaradne zyciowo i w wiekszosci przypadkow bardzo oddane rodzinie i partnerowi.

taaa, wszystkie najlepiej wykształcone Polki mieszkają w Norwegii, bo w Polsce nie mogą znaleźć dobrej pracy... studia to teraz najwięksi debile kończą, czasami nawet z wyróżnieniem... jeśli to nazywasz wykształceniem to się z tobą zgadzam. Co do inteligencji to pewnie jest proporcjonalna do wykształcenia (a to już wyjaśniłem), jednym słowem brednie opowiadasz, co do oddania i zaradności... to chyba mówisz o poprzednim pokoleniu, na tyle co jest rozwodów itp. to ciężko tu mówic o oddaniu.

Czy warto to komentowac ? Nie....

Ludziska, to maja na prawde ciezkie doswiadczenia

taa , kolejny wszystko wiedzący miszcz uogólnień

Osobiście Polki na żonę nie wybrałbym... polki są mało ambitne (sorry jeśli kogoś uraziłem, nie pisze tu o jednostkach tylko o ogóle), ja typuje na mix szwedki i rosjanki

należy jeszcze dodać do tej mieszanki odrobinkę kosmosu i będziesz pewnie usatysfakcjonowany

powodzenia w poszukiwaniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
Juz kiedys byla dyskusja na forum z Sykepleier84, na ten sam temat. Facet jest niereformowalny, takie zycie (lub "nie zycie" jest jego celem. Nie warto nawet kruszyc kopii. Niech sobie zyje jak chce, po moim swiecie nie chodzi

Wiesz Fiona Wszystko rozumiem ale tą inteligencję mogłybyście trochę mocniej pudrować tak żeby w dzień przy ludziach nie było widać za bardzo w nocy , jak najbardziej jest wskazana

Nie moge spelnic Twej prosby, bo ja sie wo ogole nie pudruje Nie chce przykrywac czymkolwiek prawdziewego piekna Musze Cie wiec zasmucic, ze jestem tak samo inteligentna za dnia, jak i w nocy

To chyba lepiej dla mnie że tak daleko mam do was,osiwiałbym chyba do szczętu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
widze ze tu sie utworzyla mafia, co kolwiek bysmy powiedzieli, odrazu ma sie za obraze, a w gruncie rzeczy zaden z nas nie napisal czegos strasznego. Co do holenderek sa i ladne sa i brzydkie, ja akurat mialem przyjemnosc zaznajomic sie z ladna blonyneczka...
MIx rosjanki ze szwedka moglby byc dobry, bo szwedki duzo zarabiaja a rosjanki sa w miare madre.
Kanskje nå skal vi stille spørsmål: hvem av dere minne damer tjenner mer en 600. tusen i året
Hvem av dere er leder?
Og hvem av den mafian som finns her snakker flytende norsk?
mvh
ofentlig.godkjend sykepleier
Maciej Olewnik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Sykepleier84 napisał:
widze ze tu sie utworzyla mafia, co kolwiek bysmy powiedzieli, odrazu ma sie za obraze, a w gruncie rzeczy zaden z nas nie napisal czegos strasznego. Co do holenderek sa i ladne sa i brzydkie, ja akurat mialem przyjemnosc zaznajomic sie z ladna blonyneczka...
MIx rosjanki ze szwedka moglby byc dobry, bo szwedki duzo zarabiaja a rosjanki sa w miare madre.
Kanskje nå skal vi stille spørsmål: hvem av dere minne damer tjenner mer en 600. tusen i året
Hvem av dere er leder?
mvh
Maciej Olewnik

"Idz do Biedronki, poloz glowe na wage i wcisnij ........"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
I jeszcze jedno bucu, za swoje pieniadze mozesz sobie kupic panienke na chwile i pochwalic sie swoim norweskim Problem w tym, syke, ze to ja, ze swoim duzo nizszym dochodem rocznym, mam przyjemnosc bywac np. na kameralnym koncercie w Grand Hotelu z rodzina krolewska, a pozniej bawic sie nimi na raucie do poznych godzin nocnych Jako zaproszony gosc, nawet nie jako osoba towarzyszaca i nie jako obsluga, matole... Tego i podobnych atrakcji, ktore mi sie zadarzaja (dzieki bieglej znajomosci jezyka, ale nie norweskiego nie kupisz za swoje pieniazki, chocbys sie ze....l Ty, co najwyzej, mogles w tym samym czasie miec dyzur i czekac w bialym fartuszku, zeby udzielic komus wsparcia, jakby za duzo winka wypil a po dyzurze, zrypany jak kon po westernie, pasc na wyrko, uprzednio sprawdziwszy stan swojego konta
Tyle moze realnie syke...taki jak ty. Taki, dla ktorego Bogiem i wyznacznikiem jak stan konta. Zalosny, maly czlowieczek

Nikomu innemu nie napisalabym tego, ale ty kleczysz na kolanach i blagasz zeby cie zmieszac z blotem, a wlasciwie, to sam sie w tym blocie kapiesz...

Ps, napisz kiedys cos madrego, a wtedy forumowa mafia (boshhhe...wszedzie juz bylam, ale mafii jeszcze nie )
bedzie bardzo uradowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
Hvem av dere er leder?
mvh
Maciej Olewnik

No wiec tak. "ofentlig" pisze sie "offentlig" "godkjend" pisze sie "godkjent".
Nie wiedzialam,ze pielegniarki az tyle tu zarabiaja. Ale to dobrze dla Ciebie. Dziewczyny z Afryki w Oslo troche kosztuja.
Nie odzywalam sie wczesniej, bo w niektorych sprawach sie z Toba zgadzam, ale teraz to juz przesadziles z tym chwaleniem sie. Myslisz,ze tylko Ty tu znasz norweski i masz pieniadze? Komu chcesz zaimponowac? To i tak nie dziala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Syke, jesli masz tyle pięniażków, to zrob cos ze swoim wyglądem. Zainwestuj w fajny ciuszek, w wybielenie zębów, w styliste i fryzjera. Moze za ten ogromny dochod zdolasz zmienic swoj image na tyle, aby wygladac na 24 lata, ktore masz, a nie na 40.

Widzisz, Polki sa głupie,mało zarabiają, ale zwracaja uwage na wyglad,bo do tego sa puste ja bęben Rollong Stones`ów, taka pustka nie jest ci obca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Fiona66 napisał:
I jeszcze jedno bucu, za swoje pieniadze mozesz sobie kupic panienke na chwile i pochwalic sie swoim norweskim Problem w tym, syke, ze to ja, ze swoim duzo nizszym dochodem rocznym, mam przyjemnosc bywac np. na kameralnym koncercie w Grand Hotelu z rodzina krolewska, a pozniej bawic sie nimi na raucie do poznych godzin nocnych Jako zaproszony gosc, nawet nie jako osoba towarzyszaca i nie jako obsluga, matole... Tego i podobnych atrakcji, ktore mi sie zadarzaja (dzieki bieglej znajomosci jezyka, ale nie norweskiego nie kupisz za swoje pieniazki, chocbys sie ze....l

Nie rób z siebie nie wiadomo kogo pusta jesteś i tyle, czytając Twoje posty wcale nie wnioskuję że jesteś super inteligentna, ludzie inteligentni tak się nie zachowują, Twoje argumenty za i przeciw opierasz tylko na własnej osobie tak jakbyś była pępkiem świata i wyznacznikiem wszelkich trendów (zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych), a twoje opowieści brzmią jak zwykłe trolowanie w internecie. Rodzina królewska w Norwegii jest tak niedostępna że możesz ich spotkać nawet w IKEA ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Sykepleier84 napisał:
Hvem av dere er leder?
mvh
Maciej Olewnik

24 lata…piękny wiek , niektórzy są już wtedy dojrzali emocjonalnie, niektórzy nie…i zdarza się , że nie dojrzewają nigdy … , sądziłam , że masz więcej lat . Mogłybyśmy tu z koleżankami spróbować jakoś Cię naprowadzić , pokazać co jest ważne , a co ważniejsze , nie znasz się na kobietach/nie tylko Polkach/ tylko po co mamy to robić , mnie się nie chce , żyj sobie jak chcesz. Nie dziw się tylko , że wchodząc na forum i obrażając Polki dostajesz odpowiedź taką a nie inną .
Może kiedyś spotkasz na swojej drodze jakąś mądrą babeczkę , zaangażujesz się , a ona otworzy Ci oczy i nadrobisz przy niej zaległości .

…dżentelmeni nie mówią o pieniądzach , oni je po prostu mają …
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok