Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ewana01 (5675 niezalogowanych)
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Kow@lski napisał:
Czy jest tu ktos, kto by chcial powaznie porozmawiac o powaznych sprawach? Szukam jakiejs inteligencji, najlepiej zeby byla polska

Ale Ty jesteś Kowalski ......to trzeba przyznać inteligentny......ale głupi też......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
wilk stepowy napisał:
Kow@lski napisał:
Czy jest tu ktos, kto by chcial powaznie porozmawiac o powaznych sprawach? Szukam jakiejs inteligencji, najlepiej zeby byla polska

Ale Ty jesteś Kowalski ......to trzeba przyznać inteligentny......ale głupi też......

...mysle ze jestem madry, inteligencja glupcy sa opetani...
Ps. mozesz to zapisac to kacika sentencji???...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Kow@lski napisał:
wilk stepowy napisał:
Kow@lski napisał:

Znów piłeś????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(Unnskyld)
Początkujący
barbara67 napisał:
krzysztof1970krk napisał:
Przepraszam że się wtrące ,ale też znam przykłady zanizania swojego wykształcenia przez Polaków poto by dostać prace ,nie w norkowni ale na wyspach i nie czarujmy się zachód boi się inteligencji Polaków

Ja musze byc jakos malo inteligentna, bo mnie sie nikt nie boi

Znam ten bol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Kow@lski napisał:
[quote]wilk stepowy napisał:
Kow@lski napisał:

Czlowiek madry mowi ze jest jeszcze duzo rzeczy ktorych chce sie nauczyc ; glupiec wie i rozumie wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Czlowiek madry mowi ze jest jeszcze duzo rzeczy ktorych chce sie nauczyc ; glupiec wie i rozumie wszystko [/quote]

Czlowiek uczy sie cale zycie i umiera glupi.

A odnosnie edukacji to wystarczy wejsc do jakiego kolwiek sklepu i zabrac im kalkulatory. Caly biznes pada bo oni nie maja pojecia jak o matematyce. Mojej zonie w NAV facet 10 razy obliczal stawke dzienna. On juz kilka razy mu mowila wynik a i tak sie meczyl chlopaczyna.

Zapytajcie kiedy ostatnio czytali ksiazke? Nie mowie o inzynierach i nauczycielach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Dużo jeżdżę autobusami i widzę sporo osób czytających książkę w dość dużym przedziale wiekowym,także nie zarzucaj im że nie czytają Dareknorge. Jeśli idzie o liczenie ręczne to u nas nie jest inaczej. Niech tylko zabraknie prądu to koniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
retier1 napisał:
[quote]Dużo jeżdżę autobusami i widzę sporo osób czytających książkę w dość dużym przedziale wiekowym,także nie zarzucaj im że nie czytają Dareknorge. Jeśli idzie o liczenie ręczne to u nas nie jest inaczej. Niech tylko zabraknie prądu to koniec[/quote

Retier na jakim zadupiu ty mieszkasz ze nie umieją liczyć po awarii zasilania. Wiesz u mnie w pracy pytałem chłopaczków kiedy ostatnio czytali książkę i usłyszałem tylko nie czytam. Jak byś czytał uważnie to zobaczył byś ze napisałem ze z wyjątkiem inżynierów i ludzi z wyższym wykształceniem. Wiele osób ma problem ze zrozumieniem tego co czytają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Akurat ze zrozumieniem ciebie nie mam większych problemów , Dareknorge . Powiedziałbym raczej że to ty masz problem,co już zdaje się wcześniej gdzieś tam napisałem. Może zacznij się uważniej rozglądać na około siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ludzie z "wyzszym wyksztalceniem " no. nie umieja czytac, bo przeciez fatk powszechnie znany Norki z edukacja kuleja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok