Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ewana01 (5670 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
barbara67 napisał:
Ludzie z "wyzszym wyksztalceniem " no. nie umieja czytac, bo przeciez fatk powszechnie znany Norki z edukacja kuleja

Basia ty masz chyba wyzsze wyksztaucenie a pokazalas ze nie umiesz czytac dokladnie. Pokaz gdzie ja napisalem ze no. z wyzszym nie umieja czytac? Nie czytajci watku po lebkach bo potem piszecie glupoty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dareknorge napisał:
barbara67 napisał:
Ludzie z "wyzszym wyksztalceniem " no. nie umieja czytac, bo przeciez fatk powszechnie znany Norki z edukacja kuleja

Basia ty masz chyba wyzsze wyksztaucenie a pokazalas ze nie umiesz czytac dokladnie. Pokaz gdzie ja napisalem ze no. z wyzszym nie umieja czytac? Nie czytajci watku po lebkach bo potem piszecie glupoty.

To chyba jest oczywiste - zeby zdobyc wyzsze wyksztalcenie trzeba miec "nizsze" a skoro to kuleje ...
Czego sie Jas nie nauczy tego Jan nie bedzie umial - tylko, ze tu chodzi o Ole Norman
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
a ja jestem ciekawa Darek co cie tak boli u tych norwegow? wg ciebie to sami alkoholicy i kulasy. Jest cos co ci sie tu podoba czy wszystko o kant dupy rozbic?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Natura i ich sposob podejscia do spraw. Chcial bym byc tak jak oni olewajacy w stosunku do pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no to wrzuc na luz, a i dluzej pozyjesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dareknorge napisał:
Natura i ich sposob podejscia do spraw. Chcial bym byc tak jak oni olewajacy w stosunku do pracy.

Nieeee... czlowieku... to trzeba kulec z edukacja... Taaaki powszechnie znany fakt...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Ja mam pytanie do pana Darka z Norge. Skoro w Polsce wiekszosc ludzi jest takich uczonych, po studiach, czytaja mnostwo ksiazek,znaja jezyki i tabliczke mnozenia, to dlaczego tak sie zle w tym kraju dzieje? Jest tak wysokie bezrobocie,ciagle afery w polityce,rzadza ludzie typu Lepper albo Rydzyk? To jak to z tym jest,bo ja chyba jestem niedouczona i nie rozumiem takiej kolei rzeczy? I jeszcze jedno. Dlaczego wyemigrowales z tak pieknego kraju i zadajesz sie z tymi wszystkimi imbecylami i pijakami tu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Nie widzicie, że Dareknorge to facet pełen kompleksów, który pojedzie po Polakach, Norwegach i wszystkich innych, żeby dowartościować siebie??? Trzeba mu pomóc, bo zdezorientowany szuka siebie! Nie umie się odnaleźć ani w Polsce, ani w Norwegii ani nigdzie indziej!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
Ja mam pytanie do pana Darka z Norge. Skoro w Polsce wiekszosc ludzi jest takich uczonych, po studiach, czytaja mnostwo ksiazek,znaja jezyki i tabliczke mnozenia, to dlaczego tak sie zle w tym kraju dzieje? Jest tak wysokie bezrobocie,ciagle afery w polityce,rzadza ludzie typu Lepper albo Rydzyk? To jak to z tym jest,bo ja chyba jestem niedouczona i nie rozumiem takiej kolei rzeczy? I jeszcze jedno. Dlaczego wyemigrowales z tak pieknego kraju i zadajesz sie z tymi wszystkimi imbecylami i pijakami tu?

Dlaczego tak jest w Polsce, bo wszyscy zdolni wyjechali z kraju. Do wyborów poszły tylko stare babcie i co nieliczni na emigracji. Ciekawe czy ty byłaś na wyborach? Co do Leppera to już go nie ma w rządzie, a Rydzyk nie jest moim fanem bo nie jestem fanatykiem katolickim.

Wyemigrowałem ze względów finansowych tak jak większość.

A tak na marginesie, czytaj tak jak co niektórzy w taki sposób żeby zrozumieć co ktoś inny pisze to samo dotyczy się gamy. Moze dlatego ma problemy ze swoim mężem bo nie rozumie co on jej stara się przekazać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A może ten mój mąż nie umie się wysłowić tak, aby go właściwie zrozumiano?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok