Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ewana01 (5687 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Lærer napisał:
"Tiggerstaden" przez 2 GG wskazylaby raczej na cos innego - tez prawda

Masz racje lærer

nie wiem czy wszyscy rozumieja o co chodzi :

- en tigger - zebrak
- en tiger - tygrys

Nazwa " tiggerstaden " jest wymyslem Ibsena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dareknorge napisał:
To macie czysta orgie?

Orgie to niestety za duzo powiedziane . Nauczyciele czy to w pl. cz w no. zostana tylko nauczycielami , ale na szczescie niektorzy z nas maja partnerow nie zwiazanych ze szkola - to nas ratuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Basia kiedys bylem na imprezie strazakow w Gdansku i po 9 miesiacach powiekszyly sie prawie wszsytkie rodziny. A jeden maz pani strazak dostal ataku serce w czasie rozkoszy milosnych. Wszystcy sie smieli ale nie bylo to smieszne. Ale tak na marginesie to piekna by byla smierc z takiego powodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ja nie czaje... imprezy to imprezy, mozna sobie pozwolic na wiecej, a niektorzy poazwalaja sobie pewnie na wiecej niz by chcieli, ot tak...
ale porownujac zycie w Polsce i zycie w Norwegii takie codzienne zwyczajne, to mozna powiedziec ze "my" w Polsce bijemy wszystkich na glowe w spozywalnosci alkoholu, tutaj sie nie pije na codzien tylko okazjonalnie... imprezy wymyslono po to zeby sobie wypic, potanczyc, porozmnazac, jak kto lubi. nie bede oceniac ludzi, wiem ze na imprezach swiatecznych co niektorymi puszczaja hamulce, no ale przeciez nie wszystkim tak?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
ania_s napisał:
ja nie czaje... imprezy to imprezy, mozna sobie pozwolic na wiecej, a niektorzy poazwalaja sobie pewnie na wiecej niz by chcieli, ot tak...
ale porownujac zycie w Polsce i zycie w Norwegii takie codzienne zwyczajne, to mozna powiedziec ze "my" w Polsce bijemy wszystkich na glowe w spozywalnosci alkoholu, tutaj sie nie pije na codzien tylko okazjonalnie... imprezy wymyslono po to zeby sobie wypic, potanczyc, porozmnazac, jak kto lubi. nie bede oceniac ludzi, wiem ze na imprezach swiatecznych co niektorymi puszczaja hamulce, no ale przeciez nie wszystkim tak?

Jej kobieto
1. cena alkoholu
2 pija w domu bo im szkoda na picie w knajpie na codzien
Przed wyjsciem na impreze pija w domu a na dyskotece tylko sie dozynaja.
Pojedz kiedy w rejon gdzie maja domki wypoczynkowe to zobaczysz jak malo pija
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Darek no dobra wierze ci caly swiat jest rozpity, rozpustny i zajarany...
Bylam na kilku imprezach z Noregami, moze nie co tydzien ale jednak. Ano pija, ale to co Ania widziala to to ze im duuzo do nas slowian brakuje... na zdrowie
ano wszedzie sie najpierw w domu "zaprawia" przed wyjsciem na tance?
a to ze na hytach, u nas, znaczy sie w polsce swiatek, piatek czy niedziela sie alkohol leje...
mniejsza z tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja sie zastanawiam jak ta nasza dyskusja o imprezach i o spozywaniu alkoholu przez pl. i no. ma sie do tematu o marnej edukacji w No. ????

Moze my tez juz jestesmy po jednym glebszym ????

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
barbara67 napisał:
A ja sie zastanawiam jak ta nasza dyskusja o imprezach i o spozywaniu alkoholu przez pl. i no. ma sie do tematu o marnej edukacji w No. ????

jeszcze nie, ale planuje sobie kielicha strzelic na sen
no jakos tak wyszlo.....ze wszystko sie sprowadza do seksu i alkoholu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A tu cos na temat - prawie :

Na zdrowie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
barbara67 napisał:

No Basia to jest edukacja o zuciu w trzezwosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok