Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Przepraszam....ale mnie się tak wydaje......

Dobranoc....kropka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Kowalsky napisał:
[quote]irazibialfa napisał:
retier1 napisał:

Diablica tyle madrego powie, co se znajdzie w internecie:
akson.sgh.waw.pl/~gjamro/1024/teksty/wdrodze/wdrodze199811.html

"Madry czlowiek cytuje wypowiedzi innych, glupi je sobie przypisuje" - zaslyszane u Kowalskiego.

Ps. jak minie kolejne zaczarowane szesc godzin spodziewam sie kolejnego minusa na liczniku. No takie, zycie, co zrobic
.....KOWALSKYYYYYYYYYYYYYYYY-JAKIŚ TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wzorzec człowieka kulturalnego, jaki wyłania się z analizy pola semantycznego terminu „człowiek kulturalny” jest następujący. Przede wszystkim to człowiek wykształcony, czyli posiadający jakąś wiedzę ogólną, ale także ZAINTERESOWANIA,WYKORZYSTUJĄCY WIEDZĘ DLA SAMOROZWOJU!!!NAJWYRAZNIEJ UMIEM KORZYSTAĆ Z NETU W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE I NIE OBRAŻAM TU NIKOGO!CHOĆ MAM CIĘ DOŚC NIE POWIEM-IDŻ I RÓB TO CO UMIESZ NAJLEPIEJ,BO Z TEGO CO WIDZĘ,PEWNIE SIE NAWET DO BETONIARY NIE NADAJESZ!!!LUZ Z TOBĄ-NIE ZNIŻAM SIE WIĘCEJ DO TWOJEGO POZIOMU!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
irazibialfa napisał:
[quote]Kowalsky napisał:
irazibialfa napisał:
retier1 napisał:

Diablica tyle madrego powie, co se znajdzie w internecie:
akson.sgh.waw.pl/~gjamro/1024/teksty/wdrodze/wdrodze199811.html

"Madry czlowiek cytuje wypowiedzi innych, glupi je sobie przypisuje" - zaslyszane u Kowalskiego.

Ps. jak minie kolejne zaczarowane szesc godzin spodziewam sie kolejnego minusa na liczniku. No takie, zycie, co zrobic
.....KOWALSKYYYYYYYYYYYYYYYY-JAKIŚ TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wzorzec człowieka kulturalnego, jaki wyłania się z analizy pola semantycznego terminu „człowiek kulturalny” jest następujący. Przede wszystkim to człowiek wykształcony, czyli posiadający jakąś wiedzę ogólną, ale także ZAINTERESOWANIA,WYKORZYSTUJĄCY WIEDZĘ DLA SAMOROZWOJU!!!NAJWYRAZNIEJ UMIEM KORZYSTAĆ Z NETU W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE I NIE OBRAŻAM TU NIKOGO!CHOĆ MAM CIĘ DOŚC NIE POWIEM-IDŻ I RÓB TO CO UMIESZ NAJLEPIEJ,BO Z TEGO CO WIDZĘ,PEWNIE SIE NAWET DO BETONIARY NIE NADAJESZ!!!LUZ Z TOBĄ-NIE ZNIŻAM SIE WIĘCEJ DO TWOJEGO POZIOMU!!!

Nie znalazlem tego w googlach, wiec chyba pisze od siebie. A efekt jest jak widac.
Gdybym mial wiecej czasu i odpowiednio wiecej zlosliwosci zalozylbym osobny temat "Humor z Irenki". No i jeszcze musialbym cie powaznie traktowac, co jest podstawa, zeby sie na kims skupic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(Veggemo Gutt)
Początkujący
Hehehehehehee....
Slaves Shall Serve!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Veggemo Gutt napisał:
Hehehehehehee....
Slaves Shall Serve!!!

....................super tekst!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(Kerimek)
Stały Bywalec
eee tam czepiasz się kowalsky.....łatwo jest oceniać kogoś....muszę trochę tutaj obronić diablice ...nie musisz tutaj aż tak dosłownie udowadniać twoja wyższość że niby jesteś mądrzejszy bardziej inteligentniejszy i taki narcyz naj naj naj ...my wszyscy o tym już wiemy ....... google są dla wszystkich wszyscy korzystamy z nich wiec w czym problem wyluzuj w ten sobotni dzień jak w tej piosence ...
Ja próbuje wyluzować a głowa mi pęka niedawno wstałem i mam takiego wwwwielkiego kaca uff .....przydałby mi się alkaprim

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Kerimek napisał:
eee tam czepiasz się kowalsky.....łatwo jest oceniać kogoś....muszę trochę tutaj obronić diablice ...nie musisz tutaj aż tak dosłownie udowadniać twoja wyższość że niby jesteś mądrzejszy bardziej inteligentniejszy i taki narcyz naj naj naj ...my wszyscy o tym już wiemy ....... google są dla wszystkich wszyscy korzystamy z nich wiec w czym problem wyluzuj w ten sobotni dzień jak w tej piosence ...
Ja próbuje wyluzować a głowa mi pęka niedawno wstałem i mam takiego wwwwielkiego kaca uff .....przydałby mi się alkaprim

...... jadę do Ciebie z ALKA-PRIM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Kerimek napisał:

Masz racje, trzeba wyluzowac. Po pierwsze, ze tej osoby nie jestem w stanie powaznie traktowac, a po drugie, zeby nie robic z tego watku smieciowiska. No to pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dobry wieczór....Witam kwiatami.........Dzisiaj....Retiera Witam kwiatami.....

,,Bądź sobą, a jeśli nie potrafisz, bądź kimś lepszym...,,

Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy;
I noc ma spokojna i dzień nietęskliwy,
W cichym własnym domu.
A. Mickiewicz

Dobranoc.....

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Kerimku.....masz wodę na kaca u Retiera.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Jeszcze coś ślicznego na Dobranoc...... i uciekam...na łąki.......mmmmm.....piękne.....

Teraz już naprawdę Dobranoc.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok