Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Loften sorrki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
dosc sporo jest juz takich Baz wedkarskich musi to byc bardzo rybna okolica oraz polaczenie promowe lub lotnicze
ja sam takie cosik prowadze ale glownie bazuje na znajomych z polski
wiele lat znajomosci wypadow na nasz baltyk na dorsze teraz owocuja ale innych klijentow z pl to nie zbyt czesto www.rybynorwegia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Grzes zxebys miał swoja baze noclegowa to bym Ci cos podeslal LUDKI WYGODME SKOMPE I WEMAGAJA OJ NA CO SCHODZI TEN NASZ PIEKNY KRAJ NAD WISLA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
mial ktos taki Suzuki 70 hk 2 takt ile to pali
mam takowy mniejszy 25 hk sprawuje sie niezle ale za maly za dlugo sie plynie czas to pieniadz coraz dalej sie zapuszczam szukam innych zajebiaszczych lowisk
a poza tym na tej mojej lajbie u poprzedniego wlasciciela byl taki wiec caly osprzet do nie og mam tylko wstawic i wiatr we wlosach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Kup 4 takta wydajność i kultura pracy dużo wieksza nie wspomnę o ekologi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
Hej,mam takie pytanie jezdzi ktos z was na Lofoty na rybki???

Mam w planie kupno obiektu i zrobienia tam bazy wedkarskiej,pytanie moje bierze sie z tego czy bedzie jakies zainteresowanie w okol tego tematu
Co wy o tym myslicie ????

ile masz szmalu na poczatek ????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
KRZYS A ILE TRZEBA MIEC SAM TO PRZERABIALES?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Dariusz Makowski
(jahu21)
Stały Bywalec
Masz rację Marius jeśli ma się wybór to czterosòw i chyba najlepiej Yamaha.Sam to przerabialem i przy 130 koniach po zamianie na czterosow Hondy spalanie spadło prawie o połowę, na wysokich obrotach tez jest głośny ale za to na mniejszych lub w trolingu bez porównania o niebo lepiej i nie śmierdzi olejem i nieprzepaloną do końca benzyną. Zaletą starszych dwutaktòw jest to ze dopóki lejesz dobrą mieszankę to choć kopcą, prychaja i czasami zachowują się jak by miały padaczkę to cały czas prą na przód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Daro mam 2 suwa na lepszego na razie mnie nie stać musi być ale Grzes wyplywa w glab morza 30km silniki perfect, raczej 2 silniki musza być raczej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
ja mialem do czynienia z trzema markami Mercury Evinrude i Thomatsu dwa silniki Mercury

MERCURY
bardzo dobre sielniki moim zadniem nie mialem zadnych problemow nigdy
oby dwa 4sowowe,ze swojego doswaidczenia polecam ta firme
EVINRUDE
mam na swojej lodce dwutakt nie mam zadnych problemow narazie jestem w posiadaiu tylko jeden sezon,
THOMATSU
mialem 40 konnego dwu takta i to najwieksze problemy mialem z nim slabo palil gasl trzepalo nim nie bylem zadowolony chodz silnik mial zaledwie przplyniete 50 godzin Nie polecam

co do dwutaktow wkurza mnie to ze trzeba dolewac oleju no ok olej Koszt 700-850nok za 4,5litry

na dzien dzisiejszy planuje zakupic mniejsza lodke i jestem przekonany ze kupie motor czterotakta

Yamahy i Hondy nie mialem do czynienia wiec nie wypowiem sie

Co do echosondy,ja mam Garmina 525s bardzo fajna sonda i gps polecam wszystkim znajdzie wszystko co jest pod woda
jedyna wada jak na razie to ze przy duzej predkosci gubi sygnal pod woda moze potrzebuje zasilacza ale jeszcze sie nie orientowalem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok