Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Od 15.12 zamówisz kartę podatkową w Norwegii na 2026 rok!

Zamów

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
agnieszka pawlak Jan spajder Grzegorz Odor (16658 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
chyba was dziewczyny zdominujemy i w tym temacie

a sweterki na drutach robilyscie ?

sweterki,szaliki,czapki i nawet ciapki
Pytalam sie Ciebie kolego jakie ksiazki kisisz,co juz przeczytane sa przez Ciebie?

a nie wiem czy beda ci sie podobac w kazdym razie ludluma duzo jescze mam mialem wczesniej tutaj okolo 100 ksiazek ale przy ostatniej, kolejnej zreszta przeprowadzce rozdalem wiekszosc znajomym tutaj, zeby bylo mniej do przewozenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Z Tygrysuw najbardziej lubialem czytać marynistykę,a zwłaszcza seria o wojnie Amerykańsko- Japońskiej Bitwe o Midvey(chyba nie tak sie pisze) pamiętam do dzisiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
ulv72 napisał:
... mialem wczesniej tutaj okolo 100 ksiazek ale przy ostatniej, kolejnej zreszta przeprowadzce rozdalem wiekszosc znajomym tutaj, zeby bylo mniej do przewozenia

Mogę was poratować książkami, posiadam ich ponad tysiąc w wersji elektronicznej i w razie potrzeby mogę podesłać jakąś. Lista w załączonym pliku.
Plik załącznika:
Nazwa pliku: spis.txt
Wielkość pliku: 47383
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
retier1 napisał:
Z Tygrysuw najbardziej lubialem czytać marynistykę,a zwłaszcza seria o wojnie Amerykańsko- Japońskiej Bitwe o Midvey(chyba nie tak sie pisze) pamiętam do dzisiaj
Midway się pisze (tak dla przypomnienia ) Z literatury marynistycznej polecam "Znaczy Kapitan" Karola Olgierda Borchardta Jest 37 opowiadań w jednym tomie, bardzo łatwa i z poczuciem humoru lektura
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dino napisał:
ulv72 napisał:
... mialem wczesniej tutaj okolo 100 ksiazek ale przy ostatniej, kolejnej zreszta przeprowadzce rozdalem wiekszosc znajomym tutaj, zeby bylo mniej do przewozenia

Mogę was poratować książkami, posiadam ich ponad tysiąc w wersji elektronicznej i w razie potrzeby mogę podesłać jakąś. Lista w załączonym pliku.
Plik załącznika:
Nazwa pliku: spis.txt
Wielkość pliku: 47383

Widzę że masz niezłą bibliotekę, nie omieszkam skorzystać z paru pozycji. Na razie czytam w ramach przypomnienia książkę, do której linka zamieściłem w tym wątku."Nicky Cruz opowiada". Dobra lektura na faktach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
retier1 napisał:
Midway się pisze (tak dla przypomnienia ) Z literatury marynistycznej polecam "Znaczy Kapitan" Karola Olgierda Borchardta Jest 37 opowiadań w jednym tomie, bardzo łatwa i z poczuciem humoru lektura

Znaczy kapitan jest swietny.no i jest jeszcze Szaman morski narobiles mi apetytu.bede musiala sobie przywiezc z Polski.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Dino napisał:

Czytałem Kajko i Kokosza, jestem fanem Tytusów i mam dostęp do kompletu wydań z imiennymi dedykacjami od Papcia Chmiela u moich przyjaciół, których przyjacielem jest Papcio. Od czasu do czasu przeglądamy je kiedy ich odwiedzam. Pamiętacie czasopismo komiksowe "Relaks" i serię komiksów "Kapitan Żbik"?

jakiś czas temu umieściłam na moim chomiku tytusa kajko i kokosza oraz kapitana żbika. jak ktoś chce sobie pamięć odświerzyć to zapraszam www.chomikuj.pl/limetka81 folder Komiksy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
yzia napisał:
DZIKI napisał:
retier1 napisał:

Znaczy kapitan jest swietny.no i jest jeszcze Szaman morski narobiles mi apetytu.bede musiala sobie przywiezc z Polski.

No właśnie jest jeszcze Szaman, super kniżka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
A ja kiedys cala serie Tygryskow mojego meza oddalam na makulature
Chlopaki nie bijcie

i zrobili z tego papier dodupny....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Była też seria Szklarskiego bodajże "Tomek w krainie kangurów,w tajdze i jeszcze kilka tytułów z tej seri których nie pamiętam,i np.Dzieci kapitana Granta,Moby Dick,no i oczywiście książki Londona. Są to co prawda książki dla młodzieży ,ale jak ktoś lubi przygode awanturę i ciekawe opisy natury to gorąco polecam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok