czarymary napisa艂:
miodop艂ynny napisa艂:
czarymary napisa艂:
Kto艣 je kocha? Posiada?(zdj臋cia!) Ma ciekawe opowie艣ci na temat? Swoje zdanie?
W膮tek dla pasjonat贸w sztuki tatua偶u-na ciele swoim lub cudzym!
Sceptyk贸w r贸wnie偶 zapraszamy
Skoro zapraszasz - po co to robisz? Nie musz臋 dodawa膰, 偶e tylko szczera odpowied藕 mnie interesuje.

Po co si臋 tatuuj臋? Takie poczucie estetyki,po prostu. Ka偶dy ma swoje indywidualne pragnienie pi臋kna... Pierwszy tatua偶 zrobi艂am sobie w wieku 13 (sic!) lat,absolutnie nie by艂o to przemy艣lane dzie艂o sztuki,ale mam do niego taki sentyment,偶e jest do dzi艣 oprawiony tylko w inny ta2
Jak do tej pory mam na przedramieniu zrobion膮 c贸rk臋 w otoczeniu kwiat贸w,czerwon膮 opask臋 na ramieniu,czakr臋 serca na dekolcie (a w 艣rodku wspomniana wcze艣niej pierwsza dziaba
),mehendi na stopie,oko na nadgarstku i 3 kropki na czole-tak 偶eby m贸c se popuka膰,hehe. /to tak uprzedzaj膮c komentarze
/
Plan贸w jeszcze wiele...
...bo zaprasza艂a艣 r贸wnie偶 sceptyk贸w, wi臋c pytam.
Poczucie estetyki, m贸wisz... No ale co? stajesz przed lustrem i podziwiasz? Albo patrzysz na przedrami臋 my艣l膮c "jak膮 mam pi臋kn膮 c贸rk臋"?
/mam nadziej臋, 偶e nie obr贸cisz kolejny raz w 偶art
/.
Ciekawi mnie, czemu ludzie poddaj膮 si臋 tym seansom z krwi膮 i b贸lem i jeszcze za to p艂ac膮 ca艂kiem s艂ono. 艁azi艂em kiedy艣 z tak膮 jedn膮 czarn膮 /tzn. sk贸ra czarna/ i ona mia艂a troch臋 tego i owego z dziarami w艂膮cznie. Z tym, 偶e to by艂y jakie艣 rytualne rzeczy... Nie chcia艂a za du偶o o tym gada膰 a tu jest okazja
...
miodop艂ynny napisa艂:
czarymary napisa艂:
Kto艣 je kocha? Posiada?(zdj臋cia!) Ma ciekawe opowie艣ci na temat? Swoje zdanie?
W膮tek dla pasjonat贸w sztuki tatua偶u-na ciele swoim lub cudzym!
Sceptyk贸w r贸wnie偶 zapraszamy
Skoro zapraszasz - po co to robisz? Nie musz臋 dodawa膰, 偶e tylko szczera odpowied藕 mnie interesuje.
Po co si臋 tatuuj臋? Takie poczucie estetyki,po prostu. Ka偶dy ma swoje indywidualne pragnienie pi臋kna... Pierwszy tatua偶 zrobi艂am sobie w wieku 13 (sic!) lat,absolutnie nie by艂o to przemy艣lane dzie艂o sztuki,ale mam do niego taki sentyment,偶e jest do dzi艣 oprawiony tylko w inny ta2
Plan贸w jeszcze wiele...
...bo zaprasza艂a艣 r贸wnie偶 sceptyk贸w, wi臋c pytam.
Poczucie estetyki, m贸wisz... No ale co? stajesz przed lustrem i podziwiasz? Albo patrzysz na przedrami臋 my艣l膮c "jak膮 mam pi臋kn膮 c贸rk臋"?
/mam nadziej臋, 偶e nie obr贸cisz kolejny raz w 偶art
Ciekawi mnie, czemu ludzie poddaj膮 si臋 tym seansom z krwi膮 i b贸lem i jeszcze za to p艂ac膮 ca艂kiem s艂ono. 艁azi艂em kiedy艣 z tak膮 jedn膮 czarn膮 /tzn. sk贸ra czarna/ i ona mia艂a troch臋 tego i owego z dziarami w艂膮cznie. Z tym, 偶e to by艂y jakie艣 rytualne rzeczy... Nie chcia艂a za du偶o o tym gada膰 a tu jest okazja