Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Adam Red Stafhalr ptagapow Stanis艂aw Polanowski 艁ukasz Baniewski Marcin37 razem1 Wi艣niewski (16042 niezalogowanych)
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
koalski napisa艂:
y膰, to z moim przyrodzeniem nie zmie艣ci艂bym si臋 do tramwaju.
A tak to standardowe 20cm...
Ufff...

no to nos ma 6,66 cm
od czo艂a do gila
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Post贸w

(koalski)
Sta艂y Bywalec
jasta102 napisa艂:
koalski napisa艂:
y膰, to z moim przyrodzeniem nie zmie艣ci艂bym si臋 do tramwaju.
A tak to standardowe 20cm...
Ufff...

od czo艂a do gila

Dok艂adnie.
A i moje kochanie mo偶e to potwierdzi膰:
www.mojanorwegia.pl/component/option,com...rProfile/user,29601/

A tak ju偶 poza konkursem, przesta艂by艣 ju偶 jej dawa膰 te minusy, bo z tak膮 ilo艣ci膮 to nikt jej nie b臋dzie bra艂 tu powa偶nie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
marek mirek
(pchlica)
Wiking
co do niepewnosci podziarganych ,to pewne jest ze nie masz zadnego pojecia w temacie tatuazy,twoje uwagi sa zbedne ,proponuje opiniowac gre w bierki
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Post贸w
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

moze podziel sie swoja wiedza

w temacie tatuazy

jakie to niby pojecie trzeba miec

zeby wymalowac sobie np: takie esy-floresy,na zebrach...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
marek mirek
(pchlica)
Wiking
czysz bys byl z tej grupy ludzi inteligentnych inaczej
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Post贸w
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no

dobra

a co z tym pojeciem?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
pchlica napisa艂:
czysz bys byl z tej grupy ludzi inteligentnych inaczejWMAWIASZ SOBIE ZAWZI臉CIE ...jak膮艣 ideologi臋 zwi膮zan膮 z tatua偶ami ...
I jeszcze starasz si臋 tym kierunkiem dzieli膰 Ludzi .
A prawda jest taka , 偶e od zarania dziej贸w , odk膮d znany jest jest ...tatua偶 ... jest to domena ludzi s艂abych psychicznie .... niemniej d膮偶膮cych do dominacji nad Innymi , poprzez wzory umieszczane na Swoim ciele , Jako tajemne i magiczne znaki , daj膮ce si艂y nadprzyrodzone .
Dlatego w tym samym rz臋dzie s膮 ludzie wykszta艂ceni , bogaci , biedni ...!!!
RZ膭DZ膭CY... RZ膭DZENI ...
PANOWIE ...KR脫LOWIE... I ZWYKLI Z艁ODZIEJE...
---
Wszystkich 艂膮czy jedno ... s艂abo艣膰 psychiczna ... skrz臋tnie skrywana przed innymi poprzez w艂a艣nie oznaczenie cia艂a coby Inni mieli stracha i respekt ...!
Nawet w dzisiejszych czasach , te偶 tak jest ... i tego 偶adna ideologia nie zmieni .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Maniak
hehe pojecha艂es teraz purple : )
uwazam kapke inaczej, bo jestem jakby to powiedziec z innej bajki....
Ludzie po 50-ce niestety tak uwazaja jak ty(poza tymi po przymusowych wakacjach).....
Dzis tatuaz jest postrezgany zupe艂nie inaczej niz kiedy ty mia艂es 20 lat,czyli w ( ice age), wiec nie ciskaj sie stary, bo niestety ale jestes ze 30 lat za.... murzynami : )
Ja osobiscie uwazam, ze fajna dziara jest bardzo porzadana na kobiecym ciele, byle by nie za duzo i bez sensu....
Ten wz贸r pod cycochem, siegajacy az do myszki jest nie dosc ze fajny, to w bardzo dobrym miejscu
Natomiast napis jest juz lekko kontrowersyjny.....
Same litery b.fajne i dobrze wykonane,ale tresc juz mnie lekko dziwi....
Choc nie wiem jakie mia艂o to miec przes艂anie i pod jakim wp艂ywem kolezanka sobie go zapoda艂a.....
Jej cyrk jej ma艂py
Ten na ramieniu kompletnie to bani, bo ani miejsce odpowiednie, ani wz贸r mi sie nie podoba......
POdsumowujac 2 z nich, czyli napis+zeberka s膮 poprostu zajebiste
I zyczy艂bym sobie zeby moja pani zapoda艂a sobie choc jeden z nich, ale niestety szanse sa niewielkie
I powiem szczerze, ze chyba 艂atwiej bedzie znalezc sobie podziabana kochanke, niz nam贸wic moja na ma艂膮 wrzute.....
Tzn. ona lubi i jej sie podobaja tatoo,ale niezmiennie twierdzi, ze.....bedzie bola艂o
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Post贸w

(koalski)
Sta艂y Bywalec
gabriel napisa艂:
pchlica napisa艂:
czysz bys byl z tej grupy ludzi inteligentnych inaczejWMAWIASZ SOBIE ZAWZI臉CIE ...jak膮艣 ideologi臋 zwi膮zan膮 z tatua偶ami ...
I jeszcze starasz si臋 tym kierunkiem dzieli膰 Ludzi .
A prawda jest taka , 偶e od zarania dziej贸w , odk膮d znany jest jest ...tatua偶 ... jest to domena ludzi s艂abych psychicznie .... niemniej d膮偶膮cych do dominacji nad Innymi , poprzez wzory umieszczane na Swoim ciele , Jako tajemne i magiczne znaki , daj膮ce si艂y nadprzyrodzone .
Dlatego w tym samym rz臋dzie s膮 ludzie wykszta艂ceni , bogaci , biedni ...!!!
RZ膭DZ膭CY... RZ膭DZENI ...
PANOWIE ...KR脫LOWIE... I ZWYKLI Z艁ODZIEJE...
---
Wszystkich 艂膮czy jedno ... s艂abo艣膰 psychiczna ... skrz臋tnie skrywana przed innymi poprzez w艂a艣nie oznaczenie cia艂a coby Inni mieli stracha i respekt ...!
Nawet w dzisiejszych czasach , te偶 tak jest ... i tego 偶adna ideologia nie zmieni .

Co艣 w tym jest.
Historia tatua偶u to d艂uga tradycja. Dzisiaj sprowadzi艂o si臋 to do sposobu "upi臋kszania" i sprawienia wra偶enia i taki np. Kazek albo J贸ziek ju偶 nie p贸jdzie do remizy pota艅czy膰 na ziabaw臋 bez tatua偶a, bo by mu g艂upio by艂o ...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Post贸w
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Gabrielu, ja jakos nie czuje sie slaba psychicznie i nie jestem, co powinienes wiedziec. A tatuaze mam i to nie jeden. Nie robilam ich, zeby sie chwalic na forum oraz gdziekolwiek indziej.
Nie sa to esy floresy nic nie oznaczajace ani popularne tribale. I nie sa to kwiatki, pieski czy tygrysy, nie sa tez kolorowe. Kazdy z moich tattoo ma znaczenie.
Nie widze sensu polemiki na temat tattoos, bo jedni lubia a inni nie. Podobnie jest z grubymi, zlotymi lancuchami jedni nosza, inni nie .
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok