Ja nie pytałem ile w pl przed zrobieniem,ale zapytałem po i odp była miła,poniewaz w pl musiałbym zapłacic około 600/700pln
A tu zapłaciłem 2000nok,wiec jak na tutejsze realia całkiem całkiem : )
W pl ogladał to naprawde bdb magik i ocenił prace macka na 5-.....
pamietaj,ze nie mozesz tego opalac przez kilka tyg,wiec lec na solarke kilka razy wzcesniej, bo potem nie da rady.....
Masc do smarowania w norge kosztuje 60nok i jest dostepna w kazdej aptece
Takze serdecznie polecam, bo fajnie jest miec jakąs wrzute,tyle ze MUSI byc przemyslana,poniewaz bedzie ci towarzyszyc do konca zycia!
Najlepiej jesli jest to związane blisko z toba,bo wtedy nie ma problemu,ze to sie zmieni np.za 10 lat.....
Trzeba zastanowic sie, czy bedzie fajnie wygladała podziabana babcia na zdjeciach na komunii wnuczki/ka......
Jest to bardzo wazna decyzja i trzeba sie na[prawde powaznie zastanowi i byc nie na 100,a na 1000% pewnym,ze sie tego chce!
A jak jest juz po, to wrazenia boskie : )
Tak wiec do dzieła laska
A tu zapłaciłem 2000nok,wiec jak na tutejsze realia całkiem całkiem : )
W pl ogladał to naprawde bdb magik i ocenił prace macka na 5-.....
pamietaj,ze nie mozesz tego opalac przez kilka tyg,wiec lec na solarke kilka razy wzcesniej, bo potem nie da rady.....
Masc do smarowania w norge kosztuje 60nok i jest dostepna w kazdej aptece

Takze serdecznie polecam, bo fajnie jest miec jakąs wrzute,tyle ze MUSI byc przemyslana,poniewaz bedzie ci towarzyszyc do konca zycia!
Najlepiej jesli jest to związane blisko z toba,bo wtedy nie ma problemu,ze to sie zmieni np.za 10 lat.....
Trzeba zastanowic sie, czy bedzie fajnie wygladała podziabana babcia na zdjeciach na komunii wnuczki/ka......
Jest to bardzo wazna decyzja i trzeba sie na[prawde powaznie zastanowi i byc nie na 100,a na 1000% pewnym,ze sie tego chce!
A jak jest juz po, to wrazenia boskie : )
Tak wiec do dzieła laska