Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Cos sie ze mna dzieje nie tak - Norwegia

113 Posty

(pluto20)
Pocz膮tkuj膮cy
Ogolnie to mam wszystko gdzies i malo rzeczy mi sie chce robic bo nie widze sensu w tym , krotko mowiac coraz czesciej mam wyj.. Na wszystko . Pojebany swiat i ludzie wkolo sami.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Post贸w
Radek Sobiech
(radekofm)
Wiking
Takie objawy mog膮 je艣li trwaj膮 d艂u偶ej 艣wiadczy膰 o depresji lub spadku motywacji poprzec pojawiaj膮ce si臋 ci膮g艂e problemy i schody .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
10 Post贸w
Radek Sobiech
(radekofm)
Wiking
Nawet , to co dla kogo艣 jest trudne , dla nas stoj膮cych z boku mo偶e wydawa膰 si臋 b艂ahe.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Post贸w
Radek Sobiech
(radekofm)
Wiking
Wiem z do艣wiadczenia 偶e je艣li komu艣 pomog艂a taka terapia to raczej mia艂 objawy innej dolegliwo艣ci ni偶 tej co przypuszczam. Je艣li za艣 jest to tak jak my艣l臋 to rady typu do roboty , wory d藕wiga itp podzia艂aj膮 wprost odwrotnie do zamiaru doradcy. Najlepiej to uda膰 si臋 do specjalisty kt贸ry w rzeczowy spos贸b postawi diagnoz臋 . Do艣膰 niedawno na necie widzia艂em obrazek taki 偶e zanim diagnozujesz u siebie depresje sprawd藕 czy nie otaczaj膮 Ci臋 idioci .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
idz do lekarza pewnie to tylko stres albo brak witaminy D
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jakubo
(Jakubo)
Wiking
O tak! Witamina D3 ma przeogromny wp艂yw na funkcjonowanie organizmu, jest niezb臋dna dla dobrego samopoczucia, zdrowych ko艣ci i z臋b贸w...warto przebada膰 nawet prywatnie, nie nale偶y do tanich bada艅 ale skutki jej niedoboru s膮 znacznie dro偶sze.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
51 Post贸w
tomasz k
(tomask)
Nowicjusz
Trzeba doda膰 te偶 witaminy z grupy b.G艂ownie chyba niacyna kt贸r膮 偶ywi sie m贸zg.do tego witamina c.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
48 Post贸w

(ExtinctionR)
Nowicjusz
Jak 艣piewa艂 Leonard Cohen: killers in higher places say their prayers outloud'...
To nie co艣 ze mn膮 jest nie tak, tylko z band膮 cynicznych k艂amc贸w, z艂odziei i manipulator贸w, kt贸rzy rz膮dz膮 艣wiatem bez 偶adnych zasad opr贸cz ' po nas cho膰by potot'.
Jak jest mo偶liwe, aby megaburak, megabuc, mistrz malwersacji,prawdopodobnie gwa艂ciciel Trump by艂 g艂ow膮 najpot臋偶niejszego pa艅stwa na 艣wiecie?
Nasz pozer i figurant (mo偶na tak teraz napisa膰 legalnie po wyroku s膮du rejonowego w Rzeszowie) Duda, podobnie jak Trump powinni raczej siedzie膰 w wi臋zieniach z prac膮 przymusow膮 a偶 dorobi膮 si臋 owych samolot贸w F-35, na kt贸re obecnie miliony zwyk艂ych ludzi musi zap艂aci膰.
Od czas贸w 艣redniowiecza nienawidz臋 prawie wszystkich polityk贸w, kr贸l贸w i krwiopijc贸w 偶yj膮cych z pracy drugiego cz艂owieka,wyzysku i grabie偶y, wywo艂ywania wojen.
Teraz dosz艂y jeszcze zmiany klimatyczne, kt贸re jak m贸wi膮 naukowcy rozp臋taj膮 piek艂o na Ziemi i uczyni膮 j膮 bezludn膮. Ruch spo艂eczny Extinction Rebellion jest pr贸b膮 desperackiego zwr贸cenia uwagi, 偶e jeszcze jako ludzko艣膰 mamy 10/20 lat na odwr贸cenie tego kielicha goryczy, kt贸ry wypij膮 wszyscy, kt贸rzy do偶yj膮 roku 2050-2070.
Ja osobi艣cie straci艂em nadziej臋 na uratowanie ludzko艣ci i uwa偶am si臋 za przedstawiciela gatunku wymieraj膮cego, 艂ac. Homo sapiens (cz艂owiek rozumny), wbrew aktualnemu statusowi ONZ, kt贸ry uwa偶a nasz gatunek za 'least concern' (o najmniejszym zagro偶eniu wygini臋ciem). Pij臋 wi臋c wieczorami, szczeg贸lnie w weekendy, wino z porzeczek i pisz臋 'g艂upoty'.
Niekt贸rzy niepok贸j egzystencjalny nazywaj膮 awitaminoz膮. Bzdura jak zardzewia艂a rura! Fakt zauwa偶enia, 偶e co艣 jest nie tak ze sob膮, 艣wiatem nie mo偶na uleczy膰 ani wit. C, ani B ani kukuryku, ani prozakiem, tylko rewolucj膮 艣wiadomo艣ci na skal臋 globaln膮. Przyw贸dc贸w na miar臋 potrzeb brak, id臋 wi臋c podpali膰 ognisko Sankt Hans Baal, a nawiedzonym radz臋 s艂uchania piosenek Beatels贸w wspak.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Post贸w
sebastian_34
(sebastian_34)
Wiking
pluto20 napisa艂:
Ogolnie to mam wszystko gdzies i malo rzeczy mi sie chce robic bo nie widze sensu w tym , krotko mowiac coraz czesciej mam wyj.. Na wszystko . Pojebany swiat i ludzie wkolo sami.
1 znajd藕 dziewczyn臋, albo pozb膮d藕 si臋 obecnej
2 we藕 kilka dni wolnego w pracy, wy艣pij si臋, wyjd藕 do ludzi.
3 przesta艅 pali膰 thc
4 nachlaj si臋 jak "艣winia"
5 znajd藕 jakie艣 hobby na kt贸re nigdy nie mia艂e艣 czasu albo kasy
6 zacznij pomaga膰 innym
7 sta艅 przed lustrem i powiedz sobie "nie jestem.."
8 zmie艅 prace, poznaj nowych ludzi. Nie st贸j w miejscu
9 wr贸膰 do Polski
Jeste艣 bogiem, wyobra藕 to sobie...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Post贸w
tomasz k
(tomask)
Nowicjusz
Extinction Rebellion co ty cpiesz?
Podstawa dobrego samopoczucia to dobre od偶ywianie i sport.Zacznij 偶re膰 cidziennie mielonke
i zupki chinskie.Po miesiacu napisz ze to trumpa wina.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok