Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

EMO - Norwegia

Czytali temat:
(16310 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jakis czas temu, gdy szperalem na fejsbuku, przed oczyma ukazal mi sie test na EMOcjonalizm! Niezaleznie od tego co wpisywalem w rubryczki, wychodzilo ze jestem EMO.... a przeciez nie jestem! Nie daje mi to spokoju
Czy sa tu, na forum inni EMO.... jak ja?

I na domiar zlego jeszcze to

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Sethur napisał:
[quote]Jakis czas temu, gdy szperalem na fejsbuku, przed oczyma ukazal mi sie test na EMOcjonalizm! Niezaleznie od tego co wpisywalem w rubryczki, wychodzilo ze jestem EMO.... a przeciez nie jestem! Nie daje mi to spokoju

No nie?
To jak z tym statystykiem, ktory utopil sie w wodzie o przecietnej glebokosci 30cm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Ad.filmiku...taka nowsza wersja REPUBLIKI.... Bo kazde pokolenie ma wlasny czas..ble,ble...kazde pokolenie chce zmienic swiat...ble,ble...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Sethur napisał:
Jakis czas temu, gdy szperalem na fejsbuku, przed oczyma ukazal mi sie test na EMOcjonalizm! Niezaleznie od tego co wpisywalem w rubryczki, wychodzilo ze jestem EMO.... a przeciez nie jestem! Nie daje mi to spokoju

Chciałem. Chciałem zrobić test. Wpisałem w Google hasło "test na emocjonalizm" i ukazało się....

www.google.pl/search?hl=pl&source=hp...lr=&aq=f&oq=

Skądinąd EMO to ciekawe twory...tylko takie monokolorowe...
A być czy nie być...ktoś kiedyś już się tym problemem zajmował...ale kto to był ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
alfred napisał:
Sethur napisał:

Chciałem. Chciałem zrobić test. Wpisałem w Google hasło "test na emocjonalizm" i ukazało się....

A być czy nie być...ktoś kiedyś już się tym problemem zajmował...ale kto to był ???

Powtorka z historii?.. W dobie (jezeli nie renesansie) hedonizmu, ruch alternatywny przybral dosc ciekawa forme ... emo... to tacy .... *technotrapisci*... bylo nie bylo jest rownowaga .. i o ciekawych probach samobojczych w imie smutku poczytac mozna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
klaudia_39 napisał:
Ad.filmiku...taka nowsza wersja REPUBLIKI.... Bo kazde pokolenie ma wlasny czas..ble,ble...kazde pokolenie chce zmienic swiat...ble,ble...

To był raczej KOMBI, Republika to zupełnie inny styl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Hilton raczej masz racje, to utwor Kombi "Pokolenie". Z Republika kojarzy mi sie jedynie ich piosenka, ktorej utworu nie pamietam- " gdzie oni sa? zabraklo ich. gdzie sa moi starzy przyjaciele??" (czy jakos tak)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Sethur napisał:
alfred napisał:
Sethur napisał:

Powtorka z historii?.. W dobie (jezeli nie renesansie) hedonizmu, ruch alternatywny przybral dosc ciekawa forme ... emo... to tacy .... *technotrapisci*... bylo nie bylo jest rownowaga .. i o ciekawych probach samobojczych w imie smutku poczytac mozna

moim skromnym zdaniem- historia zatacza kolo. Kazde mlode pokolenie czuje sie wyalienowane!! w koncu kto z nas sie nie buntowal i czul sie niezrozumialym???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
psculkas napisał:
Hilton raczej masz racje, to utwor Kombi "Pokolenie". Z Republika kojarzy mi sie jedynie ich piosenka, ktorej utworu nie pamietam- " gdzie oni sa? zabraklo ich. gdzie sa moi starzy przyjaciele??" (czy jakos tak)

Ten utwór to "Biała flaga". Nie wiem jak mozna pomylić Kombi z Republiką ale Grzegorz sie raczej w grobie nie przewraca, to był wyrozumiały człowiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Szkoda, ze Grzegorz C. tak mlodo zszedl z ludzkiego padolu (Zmarl nagle 22.XII.01 w wieku 44 lat) . W moim sercu pozostanie na zawsze. Rodem polak, a talentem swiat obywatel

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok