Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16312 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Hilton napisał: we dwie na mnie "siadłyście" a i tak wam nic to nie dało - ni w pozytywnym, ni w negatywnym znaczeniu.

Oj jakie my nieudolne jestesmy!!!!!! mysle,ze znajdze sie ktos, kto cie w koncu zaspokoi powodzenia zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
cekinek napisał:
Do osoby, ktora dala mi przed chwila minusa- MOZESZ CMOKNĄC MNIE W POŚLADEK!

a ja moge w zastepstwie???

Ty dzisiaj mi stopy lizesz

oblece tu i tam jak chart...ducha /zeby nawiazac do watku/
a na koniec w nogach sie poloze...razem z Kikunia.

Ps. Govi, czy Kikunia tez ma tu swoj jakis profil?? chcialbym do Niej napisac...

Niestety nie ma,ale jak juz bedziesz lezal z nia u moich stop,to mozesz jej na ucho szepnac to i owo

to chociaz powiedz, czy mam sie ogolic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Niekowalski napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
cekinek napisał:

Ps. Govi, czy Kikunia tez ma tu swoj jakis profil?? chcialbym do Niej napisac...

hej kowalski-nie-kowalski, zmieniasz styl na dowcipasa? czemu zmieniłeś konto???? już miałam się wcześniej zapytać, ale jakoś nie było okazji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
saka napisał:
Niekowalski napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
cekinek napisał:

hej kowalski-nie-kowalski, zmieniasz styl na dowcipasa? czemu zmieniłeś konto???? już miałam się wcześniej zapytać, ale jakoś nie było okazji

Kikunia?????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
cekinek napisał:

Niestety nie ma,ale jak juz bedziesz lezal z nia u moich stop,to mozesz jej na ucho szepnac to i owo

A to jakies pytanie nie na czasie To chyba nie podlega dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
AniaRNorway napisał:
Hilton napisał:
psculkas napisał:
Hilton nie reklamuj sie tak mocno-wystarczy, ze jestes osoba zauwazana i zapamietywana na tym forum. Czego jeszcze chcesz???????????????/

Najpierw obrażasz Panią, a teraz pytasz Panią o jej zyczenia?? Daruj sobie. A chce jedynie tego, zeby szanowac cudza prace i nie wykorzystywac jako własnych przemyślen, wystarczyło napisac jedno zdanie wiecej, np. "przeczytałam kiedys i zapamiętałam cos takiego: " i tu wstawic skopiowany tekst. Zaoszczedziłabys sobie i Ani, ktora mnie obraża i wyzywa od chamów, śmieszności. A tak, to wyniknęła rozmowa, w której we dwie na mnie "siadłyście" a i tak wam nic to nie dało - ni w pozytywnym, ni w negatywnym znaczeniu.

Życzę Ci Hilton trochę więcej ciepła i życzliwości w stosunku do ludzi, nawet obcych w Nowym Roku (na życzenia noworoczne chyba nie jest jeszcze za późno), bo to wszystko co mówisz można powiedzieć w zupełnie inny sposób, nie tworząc agresywnej atmosfery.

Otóż to Aniu - nie tworzac agresywnej atmosfery. Dlatego ja jedynie wkleiłam linka i zadałam pytanie czy to zbieg okolicznosci, zadnej agresji tam nie było. To ty zaczełas agresywnie. A taka byłas jeszcze kilka dni temu spokojna. Prosze, nie manipuluj opinia publiczną, bo ze mnie zadna agresja nie wyszła w tej rozmowie, to nie ja naskoczyłam na was ze słowami "chamska" na przykład, a zrobiłyscie to zupełnie bezpodstawnie i dalej Aniu ciągniesz ten temat, starając sie udowodnic ze wy jestescie tu poszkodowane a ja to agresor. Nie ze mna te numery. Jesli psculcas jest tak mądra jak twierdzi, to dlaczego kolejnymi postami temu zaprzecza. Ona nie ma pojęcia jak pisze sie "a propos" albo "zahamowanie", nie wspominam tu juz nawet o teorii buntu.
Koncze temat i pozdrawiam a na Nowy Rok zycze wszystkim wiary w siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
cekinek napisał:

A to jakies pytanie nie na czasie To chyba nie podlega dyskusji

masz racje - bo mamy sie przeniesc do innego watku...poki nie jest za pozno. zobacz co tam sie dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
to "chamstwo" jest raczej za całokształt, bo nie pierwszy raz sie w tym tonie wypowiadałaś, bywało nawet gorzej, dałam się sprowokować, bo już mi się przelało i tu mnie masz, chociaż nadal "fałszywie skromnie" twierdzę, że w moim poście nie było agresji, a raczej chęć zwrócenia uwagi, że można inaczej, generalnie, nie tylko w tym wątku czy temacie, bo szacunek sie należy wszystkim i ja mówiąc prawdę ten szacunek ci okazałam (za wiedzę, a kiedyś tam za coś innego), ale to nie ważne, i dołączając się do twoich życzeń, życzę innym i tobie również więcej wiary w Boga i szacunku do ludzi w myśl zasady "kochaj bliźniego swego jak siebie samego", a może banalnie świat stanie się lepszy, takie tam dyrdymały fałszywie skromnej AniR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
a ja tam dałem Kikuni klaska. niech i ona sie ucieszy i pomyrda ogonem.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
thomas71 napisał:
a ja tam dałem Kikuni klaska. niech i ona sie ucieszy i pomyrda ogonem.......

Kikunia docenia,ale pani Kikuni i tak ma sapy,wiec nie cukruj thomasDzisiaj i tak Kowalski pierwszy jest w kolejce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok