Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(16407 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:
[b]

to jak mozna miec szacunek dla tych, ktorzy bez podania dowodów publicznie pomawiaja innych ( jak w tym wątku z Kowalskim)

szkoda, ze mnie tam nie bylo
bym go tak wysmial, zeby musial nicka zmienic!!!

wiesz co, w realu to chyba bym cie nawet polubiła, bo juz tu sikam ze smiechu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:
[b]

to jak mozna miec szacunek dla tych, ktorzy bez podania dowodów publicznie pomawiaja innych ( jak w tym wątku z Kowalskim)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Hilton napisał:
AniaRNorway napisał:
to "chamstwo" jest raczej za całokształt, bo nie pierwszy raz sie w tym tonie wypowiadałaś, bywało nawet gorzej, dałam się sprowokować, bo już mi się przelało i tu mnie masz, chociaż nadal "fałszywie skromnie" twierdzę, że w moim poście nie było agresji, a raczej chęć zwrócenia uwagi, że można inaczej, generalnie, nie tylko w tym wątku czy temacie, bo szacunek sie należy wszystkim i ja mówiąc prawdę ten szacunek ci okazałam (za wiedzę, a kiedyś tam za coś innego), ale to nie ważne, i dołączając się do twoich życzeń, życzę innym i tobie również więcej wiary w Boga i szacunku do ludzi w myśl zasady "kochaj bliźniego swego jak siebie samego", a może banalnie świat stanie się lepszy, takie tam dyrdymały fałszywie skromnej AniR

Tu przyznam ci racje, odezwałam sie kilka razy bardzo nieładnie tutaj, ale nie do ciebie. Poza tym zostałam sprowokowana, tak jak i ty podobno. Taka juz jestem, zawsze sobą i przyznałam wczoraj ze klne itd. Jesli chodzi o wiare w Boga, to mnie w to nie mieszaj i moze tez nie narzucaj zasad kochania. jesli juz mowa o szacunku, to jak mozna miec szacunek dla tych, ktorzy bez podania dowodów publicznie pomawiaja innych ( jak w tym wątku z Kowalskim), albo dla tych, ktorzy podają cudze wypowiedzi jako własne ( nieszczesny wątek o buncie) ??? Mozesz mi konkretnie na to pytanie udzielic odpowiedzi? ja bezpodstawnie nikogo nie krytykuje, jesli mam wątpliwosci to zadaje konkretne pytanie - lecz niestety jest prwie zawsze odbierane jako atak - i to jest dla mnie wystarczająca odpowiedz, potwierdzająca moja teze.A najlepiej to juz zakonczmy te wywody, bo bedzie to trwało w nieskonczonosc.

ostatni raz na ten temat:
odpowiedz na twoje pytanie: "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci w nia kamieniem", ale Biblia cie tu raczej nie przekonam
a tak z przymruzeniem oka na koniec, stoisz tu Hilton jak strazniczka z ta maczeta i zadnemu biedakowi nie przepuscisz (zainteresowanych odsylam do watku "czy kobiety uzywaja przemocy"

o matko, czy ja nie zapomnialam o jakims cydzyslowiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:
[b]

Ty Kowalski lepiej schowaj ten jezyk bo Ci go ktos moze up...c.
On jest zarezerwowany dla mnie,przynajmniej dzisiaj ,jutro rob z nim co chcesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
AniaRNorway napisał:
Hilton napisał:
AniaRNorway napisał:
to "chamstwo" jest raczej za całokształt, bo nie pierwszy raz sie w tym tonie wypowiadałaś, bywało nawet gorzej, dałam się sprowokować, bo już mi się przelało i tu mnie masz, chociaż nadal "fałszywie skromnie" twierdzę, że w moim poście nie było agresji, a raczej chęć zwrócenia uwagi, że można inaczej, generalnie, nie tylko w tym wątku czy temacie, bo szacunek sie należy wszystkim i ja mówiąc prawdę ten szacunek ci okazałam (za wiedzę, a kiedyś tam za coś innego), ale to nie ważne, i dołączając się do twoich życzeń, życzę innym i tobie również więcej wiary w Boga i szacunku do ludzi w myśl zasady "kochaj bliźniego swego jak siebie samego", a może banalnie świat stanie się lepszy, takie tam dyrdymały fałszywie skromnej AniR

Tu przyznam ci racje, odezwałam sie kilka razy bardzo nieładnie tutaj, ale nie do ciebie. Poza tym zostałam sprowokowana, tak jak i ty podobno. Taka juz jestem, zawsze sobą i przyznałam wczoraj ze klne itd. Jesli chodzi o wiare w Boga, to mnie w to nie mieszaj i moze tez nie narzucaj zasad kochania. jesli juz mowa o szacunku, to jak mozna miec szacunek dla tych, ktorzy bez podania dowodów publicznie pomawiaja innych ( jak w tym wątku z Kowalskim), albo dla tych, ktorzy podają cudze wypowiedzi jako własne ( nieszczesny wątek o buncie) ??? Mozesz mi konkretnie na to pytanie udzielic odpowiedzi? ja bezpodstawnie nikogo nie krytykuje, jesli mam wątpliwosci to zadaje konkretne pytanie - lecz niestety jest prwie zawsze odbierane jako atak - i to jest dla mnie wystarczająca odpowiedz, potwierdzająca moja teze.A najlepiej to juz zakonczmy te wywody, bo bedzie to trwało w nieskonczonosc.

ostatni raz na ten temat:
odpowiedz na twoje pytanie: "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci w nia kamieniem", ale Biblia cie tu raczej nie przekonam
a tak z przymruzeniem oka na koniec, stoisz tu Hilton jak strazniczka z ta maczeta i zadnemu biedakowi nie przepuscisz (zainteresowanych odsylam do watku "czy kobiety uzywaja przemocy"

o matko, czy ja nie zapomnialam o jakims cydzyslowiu

Bo tutaj Aniu przekonywanie biblia sie nie sprawdza. Sedziemu, ktory orzekł wyrok za plagiat tez podałabys ten przykład, zeby wybawic skazanego? Tu akurat ja jestem bez grzechu, bo nie przypisuje sobie cudzych dokonan jako własnych i dlatego tez jesli ktos tak robi to wyruszam z ta maczeta poza tym, jest to prawnie zakazane ("cytowanie" bez cudzysłowia ) i chyba wiesz o co mi chodzi. Dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Niekowalski napisał:
saka napisał:

Ps. Govi, czy Kikunia tez ma tu swoj jakis profil?? chcialbym do Niej napisac...

hej kowalski-nie-kowalski, zmieniasz styl na dowcipasa? czemu zmieniłeś konto???? już miałam się wcześniej zapytać, ale jakoś nie było okazji

Kikunia?????[/quote]

to żart miał być?
p.s. nie widzę odpowiedzi na pytanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
oj Hilton sprobuj jeszcze raz w wyszukiwarke wrzucic te zdanie!!!!!!!!!!! ja tak zrobilam i wiele zrodel znalazlam!!!!!! jezeli masz cos do mnie osobiscie to pisz na priva- nie ma co zasmiecac forum. chociaz na tyle ile cie poznalam rto wiem, ze musisz wytknac wszyskie bledy i w wybrana osobe rzucic kamieniem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
psculkas napisał:
oj Hilton sprobuj jeszcze raz w wyszukiwarke wrzucic te zdanie!!!!!!!!!!! ja tak zrobilam i wiele zrodel znalazlam!!!!!! jezeli masz cos do mnie osobiscie to pisz na priva- nie ma co zasmiecac forum. chociaz na tyle ile cie poznalam rto wiem, ze musisz wytknac wszyskie bledy i w wybrana osobe rzucic kamieniem.

A ja znalazłam jedynie dwa z dokładnie tymi samymi zdaniami, ktore przepisałas, zdania te sa tego samego autora. Jesli masz cos wiecej, to sa to własnie cytaty, ale ty jak widze nie jestes w stanie tego pojac.
Skoncz wypisywac głupoty ze mnie poznałas, bo mnie nie poznałas , czytałas jedynie bez zrozumienia moje wypowiedzi. Nie jestes zadną wybrana osoba, jestes po prostu troszke sprytna, ale jak widac nie na tyle aby przechytrzyc na przykład mnie. Nawet teraz nie potrafisz samodzielnie sklecic zdania, tylko uzywasz zwrotu "rzucic kamieniem", ktory juz był tu rozważany. Jestes tepą, głupia dziewuchą, głuchą na krytyke i slepa na własne błędy, masz takze kłopoty z elokwencją i nie potrafisz sie sama obronic. Zebym pisala do kogos na priv, to trzeba sobie na to zasłużyć, z półgłówkami nie dyskutuje ( nie załapałas tekstu giovi o gorzkiej zołądkowej, to nie o wódke chodzi, ale musiałas cos naskrobac, nawet bezmyślnie i to jest własnie argument na to, ze słowa dotyczące konwersacji na temat buntu nie sa twoje) Nie pisz juz nic do mnie.Dobranoc. Koncze te dywagacje definitywnie. "sztuka jest przyznac sie do błędu" a głupotą brnąc w to bagno, ktore samemu sie stworzyło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
nie rozumiem jak nie znajac 2-giej osoby mozna wyzywac ja os tepakow??????? czy ty kobieto masz zespol napecia przedmiesieczkowego i na kims musisz sie wyzyc?????? a moze chcesz pokazac jaka to jestes madra??????? z twoich postow wynika, ze w cale nie nalezy przescignac cie erudycja , wystarczy byc dobrym w inne klocki !!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Przeciez dopiero co około godziny temu napisalas ze zdazyłas mnie na iles tam poznac, zeby wiedziec, ze musze rzucic kamienim i wytknąc błędy. A ja ciebie zdazyam na tyle poznac zeby wiedziec, ze jestes głupia. dlaczego teraz zmieniasz zdanie i piszesz cos przeciwnego? Oznacza nto tylko jedno - nie grzeszysz intelektem, nie da sie tego ukryc i nie wnikaj w moj kaledarzyk miesiączkowy. Baw sie swoimi klockami, tymi innymi. moimi nie dasz rady, bo sa dla ciebie za trudne. I nie krzycz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok