psculkas napisał:
oj Hilton sprobuj jeszcze raz w wyszukiwarke wrzucic te zdanie!!!!!!!!!!! ja tak zrobilam i wiele zrodel znalazlam!!!!!! jezeli masz cos do mnie osobiscie to pisz na priva- nie ma co zasmiecac forum. chociaz na tyle ile cie poznalam rto wiem, ze musisz wytknac wszyskie bledy i w wybrana osobe rzucic kamieniem.
A ja znalazłam jedynie dwa z dokładnie tymi samymi zdaniami, ktore przepisałas, zdania te sa tego samego autora. Jesli masz cos wiecej, to sa to własnie cytaty, ale ty jak widze nie jestes w stanie tego pojac.
Skoncz wypisywac głupoty ze mnie poznałas, bo mnie nie poznałas , czytałas jedynie bez zrozumienia moje wypowiedzi. Nie jestes zadną wybrana osoba, jestes po prostu troszke sprytna, ale jak widac nie na tyle aby przechytrzyc na przykład mnie. Nawet teraz nie potrafisz samodzielnie sklecic zdania, tylko uzywasz zwrotu "rzucic kamieniem", ktory juz był tu rozważany. Jestes tepą, głupia dziewuchą, głuchą na krytyke i slepa na własne błędy, masz takze kłopoty z elokwencją i nie potrafisz sie sama obronic. Zebym pisala do kogos na priv, to trzeba sobie na to zasłużyć, z półgłówkami nie dyskutuje ( nie załapałas tekstu giovi o gorzkiej zołądkowej, to nie o wódke chodzi, ale musiałas cos naskrobac, nawet bezmyślnie i to jest własnie argument na to, ze słowa dotyczące konwersacji na temat buntu nie sa twoje) Nie pisz juz nic do mnie.Dobranoc. Koncze te dywagacje definitywnie. "sztuka jest przyznac sie do błędu" a głupotą brnąc w to bagno, ktore samemu sie stworzyło.